fbpx

Jeg tror måske, du vandt

Okay, alle var så ikke helt på ferie med 600 deltagere i Jurlique-konkurrencen. Og jeg kan derfor ikke love, at du er blandt de 8 heldige her. Men hæng på et sekund alligevel.

Først et stort tillykke til Heidi Bevensee, Camilla K.O., Alberte Bau, Anne-Sofie Lassesen, Lotte Stokholm og Agnethe Midjord plus to trøstevindere: Signe Karoline og Lærke Lykke. Send fluks jeres adresse til open-mind@mail.dk, og gevinsterne vil være på vej.

Hvis nu ingen af navnene rimer på dig, så er der alligevel noget at komme efter på Beautyspace. Bare se HER.

@Beautyspace på Instagram

01/08/2014
Anti-praktisk våben
04/08/2014
Oh ma gawd, you guys!!

Kommentarer

 • Anette Kristine Poulsen

  @ Clara – Selvfølgelig vil jeg svare dig. Strækmærker er svære, og det bedste jeg kan gøre er at henvise dig til ordene fra den dygtige læge, Leslie Baumann:

  http://www.skintypesolutions.com/index.php?option=com_article&view=article&id=190

  @ Charlotte – Du ser da også alt! Tak.

  @ Rie – Jeg tror du kommer ind på Jurliques side.

  Stor hilsen Anette

  05/08/2014
 • alberte bau

  JUBIIII! Glæder mig til at bruge de lækre produkter!

  04/08/2014
 • Karin Kelagerr

  Tillykke ❤️

  04/08/2014
 • Agnethe Midjord

  Jubii! Ej hvor lækkert! Tusind tak 😀

  03/08/2014
 • Rie

  Ingen rimer på mig, men kan ikke helt finde ud af hvad du mener…. Når jeg går ind på det du skriver med tykt, så er jeg bare tilbage på konkurrencen??

  03/08/2014
 • Charlotte

  Sikke en lækker steg der lige dukkede op i den nyeste udgave af Alt for Damerne 🙂

  03/08/2014
 • Yvonne i

  Aj øv for mig
  Men godt for jer der vandt

  03/08/2014
 • Clara

  Hej Anette
  Lige et spørgsmål der ikke har så meget med denne post at gøre.
  Jeg er en pige på 17 år, og har de sidste par år fået flere og flere tydelige strækmærker på mine hofter og lår. Jeg er på ingen måde hverken over- eller undervægtig, og har ikke tabt mig eller taget hurtigt på, på noget tidspunkt, og har heller ikke brede hofter. Det fylder meget for mig, især her i sommermånederne hvor bikinien er på det meste af tiden. Det er blevet mere og mere tydeligt fra år til år, og jeg er nervøs for at det bliver meget mere tydeligt, end det er nu.
  Har du nogle gode råd til hvad jeg kan gøre? Kan man på nogen måde få det til at gå væk, eller kan man kun forebygge, og i så fald med hvad? Og er det bedst at undgå formeget sol på det, eller er det ligemeget?
  Håber du vil svare mig!:-)

  03/08/2014
 • Eva

  Anette! Ditto med de to andre. Fy.Fy.Fy.

  03/08/2014
 • Charlotte

  Ej, jeg troede også lige

  03/08/2014
 • Kirsten

  En sådan overskrift må du aldrig igen skrive. Jeg blev da lige så skuffet og selv med en anden overskrift ville jeg læse med alligevel

  03/08/2014
 • Tillykke, krydsede lige fingre, og håbede. :0)) måske en anden god gang. Go’ Søndag. Smil Lene
  http://justlove2ndhandbyleneb.blogspot.dk/

  03/08/2014