fbpx

Jeg vasker min hund i den her…sagde han

Og han er ham her – og typen der er fuldstændig tæt-tæt med sin hund og sikkert ret kræsen med, hvad han byder den. Så derfor får den en omgang økologisk opvaskesæbe. Jo, jo uden sulfater og parabener og med en pæn sjat æteriske olier i. Men alligevel. Peppermint (på billedet) dufter fint, men slås fuldstændig af  meyers lemon version, som gør alt vaskeri til en NY-lemon-cheesecake-fest. Selvom flasken lover One Soap – Hundreds of Uses er det vel de færreste, som overhovedet kan finde på 100 ting, de har lyst til at vaske. Anyway, den ER et hit og fungerer perfekt til hænderne, og i opvaskeren, og vaskemaskinen, og på komfuret…og måske også til min hund, som jeg dog ikke har vaskeansvaret for.

SNUP TIPPET: Du kan få fingre og alt andet i den lige her.  NB: Om lidt er der Clarins-konkurrence på BEAUTYSPACE, så kig ind igen.

17/08/2011
Ville du turde? Jamen, ville du?
19/08/2011
VIND!

Kommentarer

 • Jess

  Jeg sidder lige og læser alle kommentarerne igennem…og det er da virkelig et multi-purpose product :o)

  19/08/2011
 • duften må være dejlig– jeg bliver insipreret til at udvikle et nyt produkt!!

  18/08/2011
 • Ladies – hold håret udenfor…kh Anette

  18/08/2011
 • Gitte Salling

  lyder dejlig!

  18/08/2011
 • Louise

  Hold da op, den kan jo åbenbart bare det hele! Men ligeosm Dorthe K skriver, så kunne jeg ikke finde på at kassere min sædvanlige shampoo 🙂

  18/08/2011
 • Multi-purpose – ja tak.. Tænker om det mon er den samme som jeg hørte en historie om hos min frisør.. En dame, som brugte en shampoo – til både eget hår, hunden og til St vaske bilen! Til frisørens store rædsel!!! (og min:-))..
  Men et produkt til opvask, hundevask, uldvask – den napper jeg.. Kasserer dog ikke lige min frisørshampoo just yet:-)

  18/08/2011
 • susanne

  Hvor morsomt – jeg skulle lige læse det igen efter jeg så fotoet, jeg læste dem nemlig som
  Jeg vasker min HUD i den her 🙂
  og så troede jeg det var dig der vaskede din hud ..hold da op hvor jeg grinede jeg tænkte så nu har hun da prøvet det hele hende Anette pigen 🙂 god weekend

  18/08/2011
 • Lyder som lidt af en vidundersæbe! Har aldrig hørt om den før, så synes det er lidt skægt.. en sæbe der kan alt..næsten.. 😉
  Var nde på siden du linker til – den er jo bare vildt hyggelig 😉

  18/08/2011
 • Pernille Christensen

  En sæbe der kan multitaske?? fedt

  18/08/2011
 • Frederikke

  Fantastisk, hahahahahahaha!

  18/08/2011
 • Jamen, den ER altså god til hunden! … og til opvaskemaskinen, og til rengøring og til… ja, ok, jeg stopper nu. Men det er vitterlig multifunktion med plus-plus. Og hunden er også glad for sæben! Tak for henvisningen 🙂 kh Mikkel

  18/08/2011
 • Vil lige sige, at den altså også er helt fantastisk til uldvask! KH
  Helle

  18/08/2011
 • Joan

  Lov mig at du aldrig fortæller min mand om denne sæbe. Altså hvis du vidste hvem han var:O) Så ville jeg jo være nødt til at droppe alle mine elskede shampooer, kropssæber og ja øh ajax. Okay den sidste kan jeg sgu godt undvære!

  18/08/2011
 • Kamilla

  Der er dog en fantastisk sæbe…..Kender en pige der er helt vild med den. Hun bruger den også til vinduesvask!

  18/08/2011
 • Lene

  Uha det lyder jo som noget man skal have fingre i. Kan den virkelig bruges til så mange ting? Lyder helt skørt. Men nemt!

  18/08/2011
 • Den lyder da smart 😀 Og puha hvor den side har mange ting der lokker 😛

  18/08/2011