Jokeren i Ole Henriksens toilettaske

OleH2

Jeg har altid mine produkter i håndtasken, for hvis min bagage bliver stjålet, har jeg på den måde altid det vigtigste ved hånden: Min toilettaske.”

Se det er en mand med prioriteterne i orden og ja, der er overvejende Ole-produkter i den taske (Invigorating Night Gel og Pure Truth Activating Oil hører til mine favoritter). Men der er også en joker: Nemlig den klassiske hårspray fra Elnett i miniudgave. At det lige præcis er den, der har fundet vej til rejse-toilettasken, skyldes: 1) Man får aldrig lakstift hår, bare bedre hold på lokkerne, 2) Man dufter kun af damet frisørsalon i cirka 20 sekunder, 3) og man bliver ikke ruineret.

SNUP TIPPET: Der var flere tricks i tasken. For hudplejeeksperten rejser altid let, når det gælder tøj – herunder skjorter. ”Det er så let at holde kraverne rene med en af mine svampe og så lidt af denne her”, forklarede han. Hvis du har tid, kan du på Instagram se min minimalist-samling af sommermakeup. Det foregår på @beautyspace.

NB: Alle vinderne af Kérastase-konkurrencen har meldt sig, og gevinsterne sendes ud i uge 23.

22/05/2015
Hvad man serverer for Ole Henriksen
27/05/2015
Mød din huds powerhouse

Kommentarer

 • Nielsen

  1000 tak for at tage fat i Grønhøj… Jeg har aftalt ny tid med egen læge og prøver at være tålmodig med treatment 🙂

  27/05/2015
 • @ Nielsen – SÅ er der svar fra professor og hudlæge Christian Grønhøj og herfra vil jeg anbefale at du tager den med egen hudlæge og giver Skin Smoothing Treatment en ekstra måneds tålmodighed:

  Grønhøj: “Det er vanskeligt at svare på, da effekten er mere afhængig af den samlede dosis der er givet over tid, end hvor længe. Desuden er der stor variation i hvor gode vi er til at optage lægemidlet, hvilket har en betydning for hvor stor en EFFEKTIV dosis man modtager i behandlingsperioden. Jeg har oplevet at en åleslank model skulle ha’ 4 gange så meget som en velvoksen mand for at opnå samme effekt. Fra USA blæser nye vinde der hævder at man skal have større samlet dosis end tidligere troet for at opnå tilstrækkelig og varig effekt. Alt sammen fører tilbage til at en erfaren hudlæge vil kunne gennemskue om man har behov for længere behandling og/eller større dosis end gennemsnittet. Det er endeligt vigtigt at være opmærksom på at behandlingen jo ikke er slut i det øjeblik at huden ser pæn ud, men at der oftest fordres yderligere og flere måneders behandling. Der SKAL være bivirkninger med tørre læber for at man kan forvente en tilfredsstillende effekt – no pain: no gain. Når det er sagt, så har jeg oplevet i meget sjældne tilfælde (mindre end 0.1 %) at acnen blusser op igen lige meget hvor intenst patienten blev behandlet med Isotretinoin. Tilbage står dog at Isotretinoin behandling har god og varig effekt på langt, langt de fleste efter første kur.
  Om anden behandling kunne hjælpe er svært at svare på. Laser (IPL) virker nok til en vis grad på lettere acne-typer, som alligevel ikke har behov for isotretinoin. Man kunne også prøve at fokusere på sin kostvaner. Mælkeprodukter (stort indtag af mælkeproteiner) og indtag af hurtigt omsættelige sukkerarter!”

  27/05/2015
 • @ HeLene – Lyder dejligt, både med spinatsmoothien og med Elnett. Og jo, jeg har ALTID lyst til at kigge i skabene.

  @ Mette Møller – Hahahhahha, meget kan Elnett, men luftfrisker er nok lige at stramme den for grumt.

  @ Anne-Marie Bruun – Jeg smelter. Tak til dig.

  @ Nielsen – Jeg har i hvert fald sendt dine ord videre til ham, så må vi se, hvad der sker.

  @ Fillipasmom – Åh ja, den bærer minder også, gør den.

  Stor hilsen Anette

  27/05/2015
 • Nielsen

  Yep, jeg holder mælkeprodukter på et minimum. Gør i det hele taget ret meget, men er åbenbart typen som ikke må få flot hud 🙁 Spændende hvis du kan få et svar fra hudlægen og tak for svar 🙂

  26/05/2015
 • Filippasmom

  Elnett er også min favorit! Så forstår virkelig godt Ole 🙂 Og så minderne den SÅ meget om min kære mormor, som desværre ikke er her mere <3

  26/05/2015
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Nielsen – Åh, det piner mig, at du har været igennem 2 Isotretinoin-kure, og at det kommer igen. Den hud jeg så et utrolig godt resultat med mht. Smoothing Skin Treatment fra Danish Skincare, da gik der 2 måneder inden virkningen indtraf. Fint med fiskeolie og du ved også, at mælkeprodukter skal holdes på et minimum? Jeg prøver lige at få hudlæge Christian Grønhøj til at svare mht. når du har prøvet de to kure. Stay tuned. Stor hilsen Anette

  26/05/2015
 • Nielsen

  Hej Anette

  Jeg har troligt fulgt din blog længe, og er simpelthen så glad for alle dine guldkorn og gode skriverier!

  Jeg har et spørgsmål jeg håber du kan hjælpe mig med. Jeg er 25 år og har problemer med mild/moderat acne, som jeg simpelthen ikke kan komme af med uanset hvad. Hen over hele panden har jeg et lag af utrolig mange store åbne hudorme, som der ofte går betændelse i. Derudover har jeg både åbne og lukkede hudorme i resten af t-zonen og lidt større, dybe bylder langs kæben. Jeg har været på isotretinoin 2 gange inden for 2 år (først 5 måneder, anden gang 8), og vil meget nødigt på denne kur for 3. gang, da det alligevel kommer tilbage efter 2-3 måneder, på trods af at min hud bliver fejlfri under behandlingen. Nu overvejer jeg så laser, har du en holdning/indsigt i dette? Har læst mig til at mulighederne er IPL og N-lite laser.

  Jeg har i øvrigt brugt Danish Skincare treatment i 1 måned uden synlig virkning, og spiser en kapsel med fiskeolie, hørfrøolie og kæmpenatlysolie hver aften.

  Håber du kan hjælpe og tak for en fantastisk god (den uden tvivl bedste) beautyblog.

  26/05/2015
 • Jette

  @Mette Møller: Jeg bruger også Elnett til at styre øjenbrynene 🙂

  26/05/2015
 • Anne-Marie Bruun

  Har igen din bog “Slip …..” liggende ved mit natbord. Sådan lige et kapitel, det giver ro og glæde og en reminder. Og i går aftes var det kapitel 5 med Ole H. Utroligt så glad jeg bliver, når jeg ser eller læser noget om den mand. Næste gang du udlodder noget kunne det så ikke være en time med Ole H. 🙂 ok.. 5 min. vil også være top.

  26/05/2015
 • Mette Møller

  Elnett fungerer perfekt for mig også. Og det gør den på 20. år eller noget i den retning.
  Desuden er den helt fin at bruge på en lille børste til at tæmme viltre øjenbryn.
  Min mor bruger den også. Primært i håret men uheldigvis har hun også for vane at bruge den som “luftfrisker” i badeværelset, efter hun har lavet nummer to (!)
  Det er den så ikke så god til…!
  Åben dog et vindue istedet for, for hulen da.

  26/05/2015
 • HeLene

  Tak for kikket i toilettasken, det er lidt som at kikke ind i badeværelse skabet… Gør I det piger? Hos andre mener jeg?
  Elnett har jeg lige vendt tilbage til, da jeg fik en prøve på den nye volumegivende og opdagede at den var med PEG silikone, dvs en af de vandopløslige silikoner som jeg ikke er lige så bange for som de andre, fx dimeticone.
  Synes den er som en blandning af den orginale og en god tørschampoo i samme flaske og den er rigtig god til at tæmme og genopfriske mit anden dags hår eller til at sætte nyvasket hår op med.
  Slubrer videre på in tredje flaske spinatsmoothie og læser alle indlæggene fra idag med stor fornøjelse!

  26/05/2015
 • @ Lene Kathrine – Det gør man absolut ikke. Man kan mikse og matche på kryds og tværs, bare ikke frugtsyrer fra forskellige serier på en gang (de er ikke altid så samarbejdsvillige).

  @ Christina Hansen – Klog mor. For mig dufter den af barndommens frisørsalon, hvor alle de fine damer sad under tørrehjelm ;o)

  @ Sanne – Nemlig.

  @ Ditte H – I know, og jeg burde lave flere af dem her for fin skyld.

  Stor hilsen Anette

  26/05/2015
 • Ditte H

  Uhh … Elsker at få kig i andres toilettasker/makeup punge 🙂

  26/05/2015
 • Elnett er også min go’e gamle favorit, den “holder” virkelig. 🙂

  26/05/2015
 • Christina Hansen

  Haha! Genialt!!
  Egne skønhedsprodukter til at holde skjorte kraverne rene med.
  Som min mor siger: “Mit vasketøj skal være så hvidt, at det kan hænge på Rådhuspladsen!”
  Jeg er ret sikker på, at Ole tilhører samme kategori og ville stemme i.

  Når det kommer til Elnett, så hørmer den, hvis du spørger mig. Meeen må bøje mig i støvet og erkende, at den er fuldstændig uundværlig. Har jo selv den lille magiske spray med mig – bare i ‘ponytail’-udgaven, der altid tager de små fimrehår til topkarakterer.
  Rigtig god tirsdag ♥♡♥

  26/05/2015
 • Lene Kathrine Jensen

  Jeg har først fået øjnene op, for Ole Henriksens produkter i dette forår, så jeg gad godt eje alt i den toilettaske. Jeg har i årevis holdt mig til produkterne fra Clinique og været rigtigt glad for disse. Men da behovet blev for voldsomt efter “her og nu redning” af et rynket brystparti og hængende øjne, blev jeg anbefalet Oles hals- og brystcreme, samt øjnegel i samme serie. Og en opstrammede ansigtsmaske. Og så smuttede der lige en super god natcreme og en ansigtspeeler med. Indtil videre… Mer vil jo have mer, når oplevelserne er gode… 🙂 Så nu kombinerer jeg de produkter, fra begge serier, som jeg synes virker for mig. For man behøver vel ikke holde sig til samme mærke/serie, for at få effekt af produkter?
  Kh. Lene

  26/05/2015
 • @ Helle Rick – Har haft nørdede udfordringer bagom bloggen, så derfor en test ;o)

  @ Diana – Åh ja, du har ret. Det bruger jeg den også til.

  @ Elisabeth – Kommer først i dag kl. 13 i din mailboks ;o)

  Stor hilsen Anette

  26/05/2015
 • Elisabeth

  Kan godt forstå, du tester Anette… Jeg har nemlig ikke modtaget denne post fra i min mailboks….?

  Når det er sagt; fatter ikke al den vigør når det kommer til elnett. Synes den lugter stygt og klistrer mit hår. Undskyld Ole!

  26/05/2015
 • Jeg rejser heller ikke nogle steder uden Elnett 🙂 …At man også kan bruge den mod statisk elektricitet på silkekjoler og lignende, gør at den er uundværlig i min rejse toilettaske 🙂 I love it!

  http://www.bydianawi.com

  25/05/2015
 • Helle Rick

  hæ hæ… Vi er her 🙂
  Jokeren gættede jeg slet ikke på. Der kan man bare se. Selvfølgelig skal der være styr på lokkerne, også hos mænd 🙂 Jeg har det som Ole med Elnett. Bryder mig heller ikke om, at hårene klistrer sammen i klaser 🙂 Fantastiske små rejsestørrelser. Tumps up for Ole.

  25/05/2015
 • Testing, testing, testing…

  25/05/2015

Bliv en

Beautyspace-insider

 

Få evidensbaseret lige-ud-af-landevejen skønhedssnak. Hvad virker, hvad gør ikke.

Det koster intet at abonnere på BEAUTSPACE, hvor du hver uge får tre til fire aktuelle artikler, adgang til mine bøger og foredrag med rabat og nåja, du er den første, der får besked, når månedens BEAUTYSPACE BOKS udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.