Just do it

I dag er der ingen udenomssnak. Ingen gør-det-selv-tips. Bare en rå anbefaling. Og nej, den er ikke gratis. Det ER en treat, som måske heller ikke ligger lige for. Men så ønsk dig  den.

Eller nærmere: ønsk dig hende.

Hos Palma i København regerer Sahar Mohajer. Hun er vel meget normal, tænker du måske ved første møde. Men det kan jeg love dig for, at hun ikke er. Sahar ser alt. Nej, mærker alt. Og fikser det. Derfor bestiller jeg altid for 60 eller 90 minutter ’blandet’, så hun har behandlingsfrihed og kan følge den 6. sans, som er mere udviklet hos hende end hos mig.  Jeg minder dog om, at jeg ikke bryder mig om eksfoliering men til gengæld er tosset med ansigtsmassage.

I sidste uge overtalte hun mig til en blid enzympeeling, imens jeg fik kranio-sakral-massage, hvorefter hun gik til fødderne (what? – det var jo en facial), men hvert tryk under de fodsåler kunne mærkes i ansigtet. Afslutningsvis blev det til en opløftende japansk ansigtsmassage og en særlig øjen-treat med brug af wakeup-iskugler lavet på Avedas lakridste.

Behøver jeg sige, at jeg gik derfra løftet. Lettet. Grounded. Glad. Og tænkte, om det var en idé at flytte ind hos Sahar. Bare lidt i ferierne og sådan. Mon hun vil?

Og nej, dette er ikke et sponseret indlæg.

SNUP DAGENS KALENDERGAVE: Det foregår i dag hos The Sweet Spot, hvis du vil vinde lækkerier fra BloggersXmasTreat.

NB: Rudolph Care-vinderne afsløres i morgen tidlig. NB2: Danmark er heldigvis velsignet af gode behandlere, og for mig er ansigtsmassage noget af det mest afstressende, der findes. Noget, som også positivt kan aflæses i huden.

14/12/2013
VIND kalenderguf fra Rudolph Care
17/12/2013
En ting du skal vide

Kommentarer

 • @ Jette V – her er nummeret, der kan oplyse alle forhandlere i landet: tlf. 26 38 03 80

  20/12/2013
 • Jette V

  @Anette; jeg graver lige videre og melder tilbage (i fald der er andre end mig, der er nysgerrige :))

  18/12/2013
 • @ Jette V – jeg ved, at de sender ud i hele landet og jeg ved, at der netop er åbnet et sted i Aalborg. Er der et forhandler nummer?

  18/12/2013
 • Iben RW

  Det lyder fantastisk 🙂

  18/12/2013
 • Jette V

  …har prøvet, Anette, men der kommer kun (4) adresser op på Frederiksberg og Indre by… Måske er deres forhandlerliste ikke opdateret…?

  17/12/2013
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Tanya – Jeg synes, du bareskal ønske dig 90 minutter af Sahar. Stor hilsen Anette

  17/12/2013
 • Tanya

  Har lige været inde på Palmas hjemmeside og sætte gang i ønskedrømmene. Måske deres Palma Detox på 90 minutter skulle være et 40-års ønske til næste sommer? Det lyder helt vidunderligt!

  17/12/2013
 • 1000 tak for alle jeres kommentarer. Lige konkret:

  @ Sissel – Åh ja, det juleduftlys. Du må hamstre. Jeg er sikker på, at alle vil føle sig i ekstra gode hænder hos Sahar.

  @ Jette V – Jo, det kan de skam. I Alborg, prøv lige at tjekke aveda.dk

  @ Tanja Maria – Der er SÅ fine behandlere hos både Helle Thorup og Hudplejeinstituttet – og ikke mindst hos Naturskøn i Aahus. Du så vel ikke min artikel i ELLE ‘Beauty Crawl’ i Aarhus? Måske har de lagt den online.

  @ Mette Emilie – Du skal prøve enten Line Friis eller Sahar. Jeg har ikke oplevet at der bliver lagt noget på, når jeg har bestilt en ny NUFACE.

  @ Pia K – se venligst svar til Tanja Maria.

  @ Frederikke – åhhh, helt en medicinkvinde er hun måske ikke. Men jeg tør godt love dig, at 60 minutter i hendes hænder aldrig vil være spildt. En der er rigtig god til det med kæbespændinger er Julia Kim…har du hørt om hende?

  Stor hilsen Anette

  17/12/2013
 • kiss Jacob

  Anette

  Du minder mig altid om de gode ting. Selvfølgelig skal man gøre eller som du skriver ønske sig. Tak for også denne påmindelse – som alt det andet….

  16/12/2013
 • Mette Emilie

  Forresten Anette, ved du om det kommer tax på nuface, når den bestilles fra USA?

  16/12/2013
 • Pia K

  Det lyder altså bare superlækkert – lige noget jeg kunne trænge til… men, suk, det er jo i Kbh.

  Kære Anette, du kommer så meget rundt. Mon du er stødt på et mirakelsted med tilsvarende dygtig og kompetent behandler – i Århus? Eller omegn? Det håber jeg… 🙂

  16/12/2013
 • Frederikke

  Lyder som en treat. Jeg er røget ind i en byge af migræne og kæbespændinger, der trækker mit ansigt helt skævt. Mon ikke hun kan lindre på den slags med sine hænder og indføling?

  16/12/2013
 • Pernille Sparsø

  Tak for tippet Anette. Sådan en behandling må helt klart komme på to do listen for 2014;-)
  Ha’ en dejlig dag!

  16/12/2013
 • Mette Emilie

  Med den beskrivelse får jeg lyst til at springe i bilen og køre direkte fra Jylland til Kbh. Og sådan får jeg det altså også, når jeg læser om Line Friis. Øv, at jeg ikke kendte til dem de 10 år jeg boede i Kbh.

  16/12/2013
 • Karina Tulinius

  Sikke en lækker præmie:o))

  16/12/2013
 • JK

  Det lyder godt nok himmelsk 🙂

  16/12/2013
 • Tanja Maria

  Er der noget lignenede i Aarhus, som du kan anbefale?

  16/12/2013
 • Jette V

  Har googlet de der Aveda chakra-dufte siden jeg så dit insta-billede i fredags – kan de slet ikke fås vest for Valby bakke? 🙂 Gad godt have næsen i nummer 5… Og nummer 4.. Og… Nåja, så dem allesammen da…!

  16/12/2013
 • Sissel

  Oh, det lyder lækkert! Iøvrigt er der noget helt særligt med Avedas dufte; f.eks. lavede de sidste år et limited edition juleduftlys, som jeg bare IKKE har kunnet finde mage til hele året, men vupti: I år var det tilbage, og så snart, jeg duftede det på Avedas stand i Magasin, vidste jeg bare, at det var det rigtige.

  For slet ikke at tale om deres shampoo…ren feelgood. Forestiller mig, at deres behandlinger er det samme 🙂

  16/12/2013