fbpx

Derfor holder nye kærlighedsaffærer

 1. Instant love tør jeg godt kalde RENs nye Daily Sun Protection SPF 15: Ikke-fedtende, let at fordele, intet kridtehvidt og med UVA beskyttelsen sikret plus antioxidanter for ekstraekstra sikring.
 2. Skum er ingen skam, når miss Rudolph står bag. Skummeriet kommer nemlig fra kokos, og så står fugtmættende aloe vera anden øverst på ingrediensoversigtetn. Udover damens favoritingrediens acai er der også Echinaca (solhat) i – en power-ingrediens, jeg tror, vi kommer til at se meget mere til. Den flydende cremesæbe er til hænder og krop.
 3. Diskret, handy duft – og jo, jeg er en sucker for Diptyque, som bare har så fine ting. Lige nu kan jeg bedst bare lide antydningen af duft – og helst ikke en, der skal sprayes på. Cremeparfumen Philosykos er en vanedannende klassiker fra 1996. Den smøres på og minder om langsomme feriedage i Grækenland, som jeg (suk) ikke har besøgt i årevis. Frisk, mild, sommermelon-agtig med hvid cedertræ og blade fra figentræet.
 4. Derma-dejlige øko-renseservietter holder hele vejen fra Jylland til København. De renser uden at udtørre og har fast plads i min taske – bruger dem til alt fra svedige hænder til makeup, der klatter under øjet.
 5. pH-balancerende pift holder, fordi de fanger fugten og laver et lille reservoir under din creme og dermed sikrer fugtmæt hud i længere tid. I Jurliques Rosewater Balancing Mist er der æterisk rosenolie og aloe vera. Men kan du ikke med duften af roser i creme, vil du ikke blive fan. Prøv i stedet MAC’s Charged Water Skin Hydrating Mist. PS: Som pift i løbet af dagen – også ovenpå makeup – er ansigtsmists et forfriskende hit.
 6. Italiensk shower juice-kræs fra øko-glade Philip Martins holder. Også selvom den er mere krydret i duften, end jeg normalt bryder mig om. Indeholder generøse mængder af  appelsinvand (uden brus) og aloe vera – i en rejsevenlig 100 ml.
 7. Strømført face fitness er et varmt emne og microcurrent er det helt nye – men gamle fænomen – som især amerikanerne dyrker med cool hjemme-gadgets. I øjeblikket afprøver jeg italienske Tua Spa som afveksling til NuFACE. Selvstændigt blogindlæg coming up.

 NB: Jeg sidder og pudser af, pakker poser og prøver at beherske min længsel efter, at det skal blive mandag. Så sådan kan man altså også ha’ det på en fredag.

31/05/2012
Mit hoved på bloggen
04/06/2012
Min face food

Kommentarer

 • Patrycja

  Har selv lige forelsket mig i Derma eco serien – og så er den p.t. på tilbud i Netto, hvis nogen har lyst til at teste den uden at skulle investere det helt store. 🙂
  God aften til alle!

  KH
  P

  06/06/2012
 • @Birgitte – hos FF2 i Aarhus, som har agentrollen herhjemme – ff2.dk.

  Stor hilsen Anette

  06/06/2012
 • HERRE MEGET I MORGEN ! JEG GLÆDER MIG ! 😀
  woooah !

  03/06/2012
 • Marie Rasmussen

  Jeg bliver altså NØD til snart at prøve nogle produkter fra Rudolph Care …
  God weekend, og FANTASTISK MANDAG 🙂

  01/06/2012
 • Uhh jeg er (næsten) misundelig, på dem, der har det hele til gode på mandag. Og de fine ting i de fine poser – åhh de hæver luksusfaktoren i hverdagen. Alligevel vil jeg sige…hvis jeg skal indrømme, hvad jeg allerhelst ville opleve igen…
  Så er det chokoladerne med lakridsovertræk (kan man ikke kalde dem det?) Suk…

  01/06/2012
 • Kirsten V Nielsen

  Rigtig god fornøjelse på Mandag 🙂

  Jeg misunder jer meget !

  01/06/2012
 • birgitte linstow

  Hvor får man fat i Philosykos ?

  01/06/2012
 • Jeg er fast bruger af de alm. Derma renseservietter (dovenskaben længe leve), men den der REN SPF ansigtscreme tror jeg nok lige jeg må tjekke ud!

  01/06/2012
 • Orv, nogle lækre produkter. Glæder mig til at høre om face fitness:)

  01/06/2012
 • Heidi Ringbæk

  Øko servietter må prøves – bruger dem når min datter og jeg kører fra Sjælland til Jylland:-) Og har altid i tasken.
  Cremeparfume har jeg aldrig hørt om, lyder så lækker!
  God weekend! 🙂

  01/06/2012
 • åh, den cremeparfume lyder lækker, den må vist prøves snart!

  Har aldrig forstået dét der m. renseservietter – men som så ofte, kan du få mig til at opdage et skønhedsbehov jeg slet ikke vidste jeg havde. Nå, men tak for,m som altid gode skønhedstips 😉

  01/06/2012
 • Tanya

  Ååh, jeg ville sådan ønske at jeg kunne komme med på mandag, men det kan hverken gå op med familien eller spareplanerne, suk 🙁
  Er sikker på at I får en vidunderlig aften, rigtig god fornøjelse!

  01/06/2012
 • Kira B.

  Derma-dejlige øko-renseservietter ryger fluks på listen over indkøb der skal gøres. Det er uundværligt med renseservietter og har faktisk ikke brugt renseervietter længe fordi jeg syntes de uddtørrede min hud – men som sædvaneligt har du løsningen på mine problemer – SKØNT!!! God weekend til alle på bloggen

  01/06/2012
 • Nipuni Julie

  NYT fra Rudolph Care er altid godt -den vil jeg prøve når jeg kommer til Danmark snart. Og også øko servietterne fra Derma.

  01/06/2012
 • @LisaLise – tak du kære! Og til dig det samme.

  Stor hilsen Anette

  01/06/2012
 • Det bliver et kæmpesuccess. God mandag herfra (og weekenden forinden) 🙂

  01/06/2012
 • Anette J

  Den der cremesæbe lyder godt nok lækker. Synes også at mist til ansigtet er dejligt – kan anbefale den fra PUKKA – den dufter diskret af roser og fåes til en god pris.

  01/06/2012