Kaffeslabberas

Latte-looket hitter hos Armani, og er der noget at sige til det? Foto: Giorgio Armani

Latte-looket hitter hos Armani, og er der noget at sige til det? Foto: Giorgio Armani

Kaffe er både godt, nødvendigt og endda smukt. Se bare latte-looket netop nu, hvor flere makeup-artister anbefaler at alliere sig med en oplysende concealer og latte-brune øjenskygger, når det klassiske smokey eye skal iklædes forår. Sort kan pakkes helt væk eller – hvis du nødigt er foruden – kombineres med de brune skygger, der har en ophøjet status blandt sæsonens it-farver. For de lækre, kaffebløde nuancer spås at være genvej til fløjlsagtig luksusfinish (og hvem kan ikke trænge til det – plus lidt sol –  ovenpå 90 dages nonstop frost?).

SNUP TENDENSEN: Makeup-artist Linda Cantello, som står bag Giorgio Armanis forårslook døbt Nude Contrast, gør opmærksom på to uundværligheder, hvis du vil kopiere anstrengelserne: En cremet foundation brugt i små mængder (for jo, huden er stadig det vigtigste), en champagneøjenskygge (hun peger selvfølgelig på designerens forårspalette), hvor farven skal vædes med vand og lægges på hele det bevægelige øjenlåg plus i inderste øjenkrog, inden den brune skygge lægges som et omvendt syvtal.

En blødere og mere forfinet version af det klassiske (sorte) smokey eye

En blødere og mere forfinet version af det klassiske (sorte) smokey eye

NB: Smæk til dem, der tidligere dømte brune øjenskygger for kedelige, gammeldags og uklædelige, for måske har du som jeg smidt dem alle sammen på forbrændingen?

20/03/2010
Ta…daahh
23/03/2010
Fremtidsbud

Kommentarer

 • Kære Mie – hvor blev jeg glad for dit indspark, for du er BESTEMT ikke alene om at tænke ‘pust’ mht. at få lattefarver (og andre farver) til at lande sikkert. Jeg hørte makeup-artist Kenneth Adelhardt sige i går, at når man svingede farven for 7. gang, SÅ ville det blive flot ;o)Beautyspace er tænkt som en cocktail af tips&tricks, men også inspiration, så jeg håber, du fortsat vil labbe latten i dig og så bare nyde billederne her on the side…(blev jeg tvunget til at vælge mellem latte i koppen og på øjnene, så vandt nr. 1 ;o) A

  23/03/2010
 • Mie

  Pust støøøøøøøøn, hvor lyder I alle til at have helt styr på den sag! Personligt har jeg nemmere ved at putte latte i ganen……
  Hvor er billederne smukke, jeg ville ønske det var mig der kunne den kunstart!

  23/03/2010
 • @mette b – præcis hukommelse må jeg sige.
  @nipuni – dejligt at du giver den gas.
  @mikkel – LOL
  @charlotte – fuldt forståeligt. Der ER også tale om et lidt kunstnerisk fortolket syvtal;o) Tallets ‘tag’ om du vil (altså den øverste vandrette streg af syvtallet)læggegs på øjenlåget v/vippekanten. Hvis du har tålmodighed har jeg i dag fået en makeup-artist til at vise det …fotos kommer.
  @Tak til Helle, som sørger for også at bringe ‘greige’ behørigt på banen (men jeg HAR altså stadig smidt for mange brune – og ikke greige – skygger skammeligt væk ;o)
  @Marianne, Karin, Elisa og Annette: tak …også for det blå indspark, Elisa.
  kh Anette

  22/03/2010
 • Det ser rigtig lækkert ud – og elsker en latte. Har smidt næsten alt brunt ud! Så ja smæk smæk og ud og handle. Kh karin

  22/03/2010
 • Har også brugt brunt de sidste mange år. Seneste investering er fra Lancôme (Cuban Brown). Lækker lækker.
  Flot nyt layout på din blog!

  22/03/2010
 • Elisa Lykke

  Latte blandet med blå mascara (som er forårs must-have) er faktisk frækt , prøv det 😉

  22/03/2010
 • Nemli…har brugt brunt i mange år

  22/03/2010
 • Helle

  Aj altså Anette, du har da ikke smidt dine brune skygger ud? Alt, hvad der hedder “greige” nuancer (gråbrunbeige) er bare det smukkeste, og det klæder alle øjne, uanset farve. Jeg samler på gråbrune øjenskygger, det er virkelig mit svage punkt. Kan købe en ny, hver gang jeg ser en nuance, der er bare en lille smule ikke helt magen til de 99 andre, jeg har i forvejen… dét, og så bare lige lidt helt mørkebrun i yderste øjenkrog, så er ingen øjenmakeup smukkere!

  22/03/2010
 • Charlotte Behrens

  Har lidt svært ved at se det med det omvendte 7-tal, kan du ikke lige præcisere

  22/03/2010
 • Love the Latte Look!

  22/03/2010
 • Nipuni Julie

  Rigtig lækkert look, som man også sagtens kan bruge til hverdag 🙂 Jeg vil allerede idag forsøge mig med de brune nuancer på øjnene, inden jeg tager på arbejde.

  Men men men, jeg er nu også stadigvæk stor fan af de klassiske sorte smokey eyes 😉

  22/03/2010
 • Lækkert look, synes jeg. Jeg har altid, undtaget et forvirret øjeblik i vel 10. klasse, brugt brune nuancer, da jeg egentlig synes jeg ser fjollet ud med glimmer og grøn/ blå/ orange…

  Så jeg hilser latten meget velkommen( også den på caféerne)
  Klem fra
  mette

  22/03/2010