Kald ham bare Mads

smooth_skin_treatment

For det hedder han

Og jeg er vild med hans tilgang til hudpleje – akne specifikt. Drevet af en personlig udfordring med netop akne tog Mads Timmermann springet fra reklamemand til kosmetolog og satte sig samtidig for alvor ind i indholdsstoffer – med egen serie som resultat.

For mig er det ikke bare troværdigt, men også forbundet med stor medmenneskelig respekt, når Timmermann siger til kunder med akne: ’her er, hvad du skal prøve først. Hjælper det ikke efter to-tre måneder, så hurtigt af sted til hudlægen’. Akne kan nemlig være så psykisk en lidelse, at det at fastholde folk i  lange  forløb ender fatalt.

Mads Timmermann ved, hvad han taler om, og deler gratis ud her. Du kan også starte med en forsmag her.

ANETTE ANBEFALER: Måske hører du til dem, der har prøvet utallige produkter mod akne? Det havde en træt 14-årig Ida med en boblende rød og betændt pande. Efter to måneder med produktet på billedet klarede hendes hud op, og den er i dag problemfri (noget jeg ved, fordi jeg ser hende hver anden dag). Så enkelt er det dog ikke for alle. Vær derfor opmærksom på to ting: 1) Resultatet skyldes ingrediensen salicylsyre, som i rette mængde er særdeles veldokumenteret, når det gælder let til moderat akne. 2) Al hud vil desværre ikke reagere lige så artigt som Idas. Men chancerne er rimelige.

03/11/2015
Sæt en stopper for akne #1
05/11/2015
VIND!

Kommentarer

 • lige et spørgsmål mere:-)
  hvor ofte skal bha anvendes?

  07/11/2015
 • Bente

  Hejsa Annette. Super anbefaling! Jeg har faktisk brugt produktet i snart 2 år og er simpelthen så glad for det. Min datter bruger det også og hendes hudorme er blevet så smukke… Ved du om jeg kan bruge A-vitamin cremer med produktet? Tusind tak!

  06/11/2015
 • Tine

  Kære Anette
  Kan man også bruge cremen når man er gravid? Jeg døjer med bumser og bruger clindoxyl nu, synes den har hjulpet, men vil helst ikke bruge den for længe nu hvor jeg er gravid. Jeg har også Pudderdåsernes T-zone peeling, er det samme virksomme stof der er i denne som i cremen på billedet?

  05/11/2015
 • i øvrigt tak for en super og virkelig velskrevet bog 🙂

  05/11/2015
 • Line J

  Hej Anette,
  har også selv oplevet let bedring med bha, så håber det fortsat kan hjælpe:-)
  synes ikke helt det fremgår af bogen omkring akne om du vil anbefale en dybderens hos kosmetolog af og til for at få renset ud ved lettere tilfælde af akne/urenheder?
  Go dag:-)

  05/11/2015
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Simone – Selvfølgelig skal du ikke det. Dem jeg kender (og det er efterhånden mange), som har hjælp fra produktet, bruger alene det ene produkt – og så hvad de ellers er glad for fra andre mærker. Når det er sagt, så har Timmermann også andre udmærkede produkter, så det er hvad, du har det godt med. Stor hilsen A

  05/11/2015
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Ceclie H – Du kan sagtens preppe huden med AHA/BHA, som så ud over at gøre deres selvstændige arbejde også baner endnu bedre vej for A-vitaminet. Så svaret er ja.

  @ HeLene – Skin Smoothing Treatment skal altid på først, derefter et fugtserum. Mht. det andet produkt du nævner, så vil det skulle på efter SST, hvis du spørger mig.

  Stor hilsen Anette

  05/11/2015
 • Simone

  Kære Anette! 🙂 Tak for den ærlige anbefalingen! Jeg har længe overvejet at prøve produktet, især fordi jeg har flere veninder som er vildt glade for det! Ved du om jeg skal bruge alle produkterne fra danish skin care for at det virker? Tak!!!

  05/11/2015
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Rose – Meget fin pointe. I mit eget test-tilfælde (med Ida), så gik der 8 uger inden bedringen var acceptabel, og det sås også først et godt stykke inde i nr. 2 flaske.

  @ HeLene – BIG SMILE…ud fra den INCI vill jeg tro, det var et produkt til huden. Men. Jeg ville kontakte Urtekram hvis jeg var dig og lige spørge om der er noget i/til hinder for at man ikke skulle kunne bruge dette produkt på huden. Der kan være noget med blandingsforhold.

  Stor hilsen Anette

  05/11/2015
 • Cecilie H

  Hej Anette. Jeg er endelig kommet af med min akne og bruger nu Smooth Skin Treatment til at holde de væk. Men jeg har stadig en del ar og har købt AlphaH A-vitamin serum til at hjælpe på det.
  Er der noget i vejen for at bruge smooth skin treatment og derefter serummet toppet med en creme? Jeg tør nemlig ikke helt.

  05/11/2015
 • HeLene

  Jeg har to spørgsmål, som jeg håber du ville kikke på;

  Hvis man bruger Smooth Skin sammen med den nye superstart booster fra EA, hvordan er rækkefølgen? Altså hvilken skal på først? (min hud er okay disse dage, men jeg skal have noget AHA eller BHA syre regelmæssigt ellers får jeg problemer igen)

  Jeg fandt også en balsamspray (til håret) fra urtkram kids, som jeg funderer på mon ikke kunne bruges som en fugtmist til krop og eller ansigt hvis man står og mangler mist i en periode, den har et meget kort indhold:
  Vand, aloe vera*, vegetabilsk olie, Glycerin , morgenfrue ekstrakt*, magnoliebarkekstrakt, vitamin E
  Hvad tror du? Det er jo ikke direkte Ling skincare her, men tror de du den kan bruges som omveksling til dyrere produkter, hellere end at ikke bruge mist, så at sige? Er der noget i den som ville være dårligt for huden?

  05/11/2015
 • Rose

  En sidenote – jeg prøvede også pudderdåsernes t-zone peeling og slog totalt ud i knopper af den. Det har jeg slet ikke gjort med Danish skin Care.

  05/11/2015
 • Rose

  Jeg fik det også anbefalet af dig, lovede en tilbagemeldning og fik det heller aldrig gjort! Utjekket.
  Jeg købte produktet, brugte det morgen og aften til den var tømt, men synes ikke rigtig jeg så den store forandring. Jeg skrev faktisk til Mads, som svarede tilbage at jeg skulle give det en chance mere, så jeg købte endnu en, og gudskelov for det. Jeg har fået SÅ pæn hud som jeg næsten aldrig har haft. Jeg led af akne i form af (mange) hudorme og små bumser og knopper i ansigtet, og havde gjort i en del år, efter et p-pille stop. Jeg havde været hos både læge og hudlæg, prøvet masser af produkter til mange penge uden virkning, og havde egentlig bare givet lidt op. Jeg er SÅ glad og så taknemmelig. Tak til Mads for et fantastisk produkt, tak til dig, for at gøre hele produktjunglen overskuelig!

  05/11/2015
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Henriette, Jeg kender utrolig mange, der har det som dig, og derfor får produktet også min varmeste anbefaling. Stor hilsen Anette

  05/11/2015
 • Anette Kristine Poulsen

  @ ND – TAK fordi du deler din erfaring, og dejligt at du har fundet noget, der virker.

  @ Cecilia – Man skal gøre, hvad man selv har det godt med. Det er nok isotretinoin, du taler om. Jeg ved, at der findes lav-dosis, men tag evt. en online konsultation med minhudlaege.dk eller forlang af din hudlæge, at I prøver noget nyt. Jeg synes bare at du uanset hvad, fortsat skal smøre med en 2 pct. salisylsyre som er mild og mere el. mindre det eneste, der kan komme ned i porerne og rense ud.

  Stor hilsen Anette

  05/11/2015
 • henriette

  Hej Anette! Jeg har prøvet produktet efter du sidst skrev om det, og jeg har fået simpelthen så ren og smuk hud. Jeg følger dog også Danish Skincares anbefalinget om ikke at mixe en masse andre produkter sammen. Jeg har skrevet en anbefaling på Trustpilot, hvor firmaet har en score på over 9 ud af mange anbefalinger. Tak fordi du anbefaler produktet, igen… jeg er fuldt ud tilfreds! (:

  04/11/2015
 • Cecilia

  Døjer desværre også med uren hud ;( Har været til lægen og prøvet antibiotika, som ikke rigtig virkede. Jeg havde ikke lyst til at prøve de andre piller (kan ikke huske navnet), som er meget kradse. Har prøvet pudderdåsernes t-zone peeling, men den hjalp mig desværre ikke.
  Prøver mig nok lidt frem og ellers prøver jeg lige nu at leve lidt med det. Er snart færdig med A-vitamin creme fra Environ trin 1 og overvejer at købe trin 2 😉

  04/11/2015
 • HeLene

  Jeg må skrive mere senere, men jeg følger interesseret med og takker for at I skriver om det, både Anette og dem som deler erfaring og produkter!

  04/11/2015
 • ND

  Jeg har også prøvet den, samt bha gel fra paulas choice. Jeg så ikke nogen forskel, og har nu prøvet avene triacneal creme, som fungerer virkelig godt.
  Jeg får stadig bumser i et par gange om måneden, men jeg kan for første gang se en forskel med et produkt! – og jeg har prøvet en del.

  Tak for en fantastisk blog 🙂

  04/11/2015
 • @ Annette Smed – 1000 tak fordi du deler din erfaring, og herligt at du har fundet præcis, hvad der fungerer for dig. Hvilke produkter fra dermalogica er det?

  Stor hilsen Anette

  04/11/2015
 • Annette Smed

  Jeg har igennem mange år haft svær akne og prøvet næsten alt også medicinsk behandling. Efter en behandling hos hudplejeinstituttet i Randers hvor jeg fik anbefalet dermalogica, har jeg kun brugt disse produkter og må sige at de virker på min hud, så derfor ” tør ” jeg ikke prøve andre

  04/11/2015
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Emilie – tak fordi du deler. Lad mig vide hvordan det går hos lægen – og om den behandling du kommer i giver effekt hurtigt. Gode tanker.

  Stor hilsen Anette

  04/11/2015
 • Emilie

  Jeg har også anvendt produktet i flere måneder, forudgået af en mild rens med konjacsvamp og rudolph care. Desværre forgæves. Nu, en måned inden min 30 års fødselsdag har jeg bestilt en tid hos min læge. Det må være på tide at komme bumserne til livs. Jeg kan kun give dig helt ret. Det ER virkelig opslidende for psyken og selvtilliden, at have en hud, der stadig skaber sig, og føle sig usoigneret, selvom det ingenlunde er tilfældet.

  04/11/2015
 • @ Karen – Åh, jeg er så glad for at du deler din erfaring. Jeg er ked af dit resultat. Her er Ida’s resultat, hvis du og andre gerne vil se: https://beautyspace.dk/tablet/idas-resultat/

  Stor hilsen Anette

  04/11/2015
 • Karen

  Hej Anette
  Du anbefalede mig på et tidspunkt dette produkt i forhold til fedtet hud i T-zonen og jeg lovede en tilbagemelding…. bedre sent end aldrig 😉
  Produktet har desværre ikke haft nogen effekt på min hud, men som du skriver reagerer vi jo ikke alle ens
  Go dag 🙂

  04/11/2015