fbpx

Kan du holde fingrene for dig selv?

Svært er det vel, når det gælder neglelak. For der er så uendelig mange, og når danske FNUG finder på nye, bliver jeg ….svag i knæene. Denne gang gælder det den mørke bærfarve After Party, den isblå Winter Sky Blue og den pinkrøde med kaldenavnet Cover Shot.  Den røde er OK for mig at undvære.

Måske ved du allerede, at Charlotte Fnug, som bor på landet lidt uden for København, voksede op med et neglelakforbud. Det betød, at hun som 19-årig sprang ud med et hardcore forbrug, der aldrig aftog men i stedet fik hende til at lave sin egen lak-garderobe. FNUG er i dag et eksporteventyr, og fru Charlotte sidder nu ombord i en række internationale beauty-opfinder-paneler og juryer som eksempelvis ’Beyond Beauty Paris Beauty Awards’.

Ja, man skal dosere sin nej’er. Overfor børn, overfor alle. Men omvendt kan de jo så virke som  benzin.

SNUP TIPPET: Vinterkollektionen slippes løs den 2. november bl.a. her, og det er også på det tidspunkt, at kaviar, som blev til fløjlsdrys, nu bliver til mini-palietter. På neglene. Mere om det snart.

23/10/2012
Camilla Kjems’ hoved på bloggen
25/10/2012
Mineralsk olie i slagsmål

Kommentarer

 • For ikke så længe siden fik jeg malet negle – helt røde. Det var lidt af en øjenåbner, for blev faktisk lidt mere modig på at prøve lak i dagligdagen 🙂 så dejligt med nogle gode farver.
  PS. Jeg siger ikke nej, selv om det er en søn jeg har 😉

  25/10/2012
 • Anette Kristine Poulsen

  Kære alle,

  Mange tak for alle jeres ord.

  Der er vist kun én ting at sige: Godt FNUG kan købes for penge.

  Konkret:

  @Gundhild – jeg lader altid lak tørre i minimum 5 minutter, uanset mærke.

  @Rie – det vil være som at svare på om jeg bedst kan lide æbler eller bananer. Og svaret er, at jeg er til begge dele…

  @Tanya – har du nogensinde prøvet Heromes Nail Hardener?

  @Charlotte K – negleguide noteret.

  Stor hilsen Anette

  25/10/2012
 • Et neglelakforbud?! Hvordan har hun dog kunnet overleve! Jeg elsker neglelak. Især den lyseblå på billedet er jeg helt vild med 🙂

  24/10/2012
 • Gitte Salling

  Åh hvor er de smukke!

  24/10/2012
 • CharlotteK

  Elsker også Fnug lakkerne. De nye farver ser fantastiske ud. Jeg har dog også det problem med at neglene bliver skøre på en eller anden måde. Kunne du ikek skrive noget om det Anette? Har du ikke en eller anden mirakelkur? Det plejer du jo at have:-) Og jeg har ikke været i Bukarest siden 1993, tror jeg det var. Meget ser ud til at være forandret siden da…

  24/10/2012
 • Jeg behøver heller ikke flere røde i min samling, bruger dem alligevel aldrig. Den isblå er fin. 🙂

  24/10/2012
 • susanne

  Fantastisk med nye produkter specialt når det er Danske- charlotte Fnug er jo en helt fantastisk pige … Tillykke med de nye farver – et must have

  24/10/2012
 • Tanya

  Ville sådan ønske at jeg kunne bruge neglelak, men efter at jeg endnu engang har oplevet at neglene knækker og flækker i overdreven grad efter at have brugt lak på dem – denne gang et produkt beregnet til sarte negle (!) – så må jeg konstatere at det ikke kan lade sig gøre for mig. Øv, altså!
  (til evt. nysgerrige: det var Miracle Cure fra Sally Hansen)

  24/10/2012
 • Rie

  Er ikke god til neglelak, synes neglene bliver “skøre” af det. Tånegle er ok men måske skulle jeg prøve igen. Det er vel stadig et must at have underlak på?
  Men er det Ciáte eller FNUG? Hvad er bedst?? 🙂

  Og tak for Ole Henriksen prøven, Anette!

  24/10/2012
 • BETINA ZACHARIASEN

  De lækreste lakker..Elsker dem..;O)

  24/10/2012
 • Tina Irene Povlsen

  Så enig. Forbud kommer der sjældent noget godt og konstruktivt ud af, så er ikke min foretrukne ideologi. I dette tilfælde fordrede det dog til et unikt concept… 🙂
  Det er så lækre lakker – og nej fingrene kan simpelthen ikke holdes væk… Love it.

  24/10/2012
 • Fnug er bare <3

  Elsker dem jeg har fra mærket i hvert fald. Hun har i den grad også ramt plet med de holografiske 🙂

  24/10/2012
 • Som udgangspunkt går jeg bestemt heller ikke ind for forbud, men i fru Fnugs tilfælde må det siges at have givet et positivt bagslag! Jeg bed mine negle, til jeg var næsten 30, så jeg kender turen med ikke at kunne, selv om man gerne vil. Og jeg er ikke selv spor i tvivl om, det er en af grundene til, at jeg i dag er neglelakoman! 😉 Den dér lyseblå lak.. den er vidunderlig! 🙂

  24/10/2012
 • Anette J

  Er helt vild med FNUG – både kvalitet og farver. Den mest overraskende farve er den isblå – den er virkelig fin.

  24/10/2012
 • Gunhild Degn Østergaard

  Fnug neglelak – Cult Look
  Den er jo helt som Mary Quant´s i 70érne. Dén kunne jeg ikke være foruden når jeg gik i byen. Det kan de unge jo ikke vide noget om, men blev endda spurgt af min bøsseven om hvor jeg havde købt den og hvad den hed. Jeg tog den så med så han kunne se den. 😉

  24/10/2012
 • Gunhild Degn Østergaard

  Winther sky Blue er jeg total solgt til. Den røde er ikke min stil, alt for almindelig.
  Cover Shot er tilpas ny farve til at jeg godt kunne tænke mig at prøve den også. Og så har jeg nok til de lange vinter måneder.
  Ved nogen endnu hvor lang tid de er om at tørre, eller er det for tidligt at spørge?

  24/10/2012
 • Marie Rasmussen

  Jeg fik min første ciaté lak igår – og er SÅ GLAD. Sikke en kvalitet. Min første tanke var, jeg vil være tro mod ciaté resten af mit liv 🙂 Men ak … kun få timer senere kan jeg se at jeg MÅ eje den blå lak fra FNUG hi hi … Winter Sky Blue. Mums!

  24/10/2012
 • Annesofie Kjeller Larsen

  Hun kan da takke sine forældre for det forbud 😀

  24/10/2012
 • Er enig med dig, er også mest til de første tre farver.

  24/10/2012