Karl, du er for klog

I et interview med tyske ZEIT har 80-årige Karl Lagerfeld for nylig åbnet op og blandt andet fortalt om, hvordan han afskyede at være barn. Manden kom også med et rammende citat, der får mig til at heppe lidt ekstra på ham:

Nothing makes you look older than attempting to look young. You can fool anyone, apart from the young. The worst are the lip operations. There are people who have it done and I don’t recognise them afterwards. They look like they flew through the windscreen during a car accident and were patched up badly afterwards.”

Ha. Måske er det én af grundene til, som The Huffington Post skriver, at Lagerfeld (der jo ikke er superkendt for at vende vrangen ud på sig selv) har så mange unge venner. Som smukke Cara Delevingne her.

@Beautyspace på INSTAGRAM

15/05/2014
Jeg bliver tosset
18/05/2014
VIND!

Kommentarer

 • CharlotteK

  Ja, så ret han har. Er han virkelig 80 år gammel??? Som tiden dog går….

  19/05/2014
 • @ Dorthe – Han har det med at uddele smæk, ham mr. K.

  @ Christina – GODT spørgsmål. Faktisk kan du gøre begge ting. En olie vil primært hjælpe på hudbarrieren, og personligt holder jeg mig til Ole Henriksens anbefaling om et par dråber (efter behov) UNDER ansigtscremen. Men mange blander olien i deres ansigtscreme/kropscreme eller topper cremen med olie. Så begge dele fungere, så længe den aldrig lander på tør hud.

  @ Helle R, Sommer og Sanne – ;o) Tak !

  @ Christina Hansen – Mange tak fordi du kigger med. Det bliver spændende ting, og jeg håber, at det hele nås denne uge, ellers går vi lidt ind i den næste ;o)

  Stor hilsen Anette

  19/05/2014
 • Christina Hansen

  Hej Anette
  Det er da den vildeste deluxe-konkurrence, du disker op med på sådan en kedelig regnvejrs-søndag , det kan vi godt lide, 🙂
  Jeg ser frem til næste uge, hvor vejret skulle blive helt sommerligt. Og så skal det blive spændende at se, hvad du har oppe i ærmet mht ” behandlingen, jeg aldrig vil glemme”, den “for-real” antirødme-creme og ikke mindst den gratis makeup-session.
  Jeg håber, du har nydt din Bededags”ferie” i København med din veninde. Det ser i hvert fald sådan ud på instagram. 🙂
  Nyd din aften,
  hilsen Christina ♥♡♥

  18/05/2014
 • Det er jo ikke helt løgn hvad han siger.

  16/05/2014
 • Sommer

  I LIKE Karl!

  16/05/2014
 • Helle Rick

  Klog mand 😉 og hvor har han da ret.
  Rigtig god Bededagsferie 🙂

  16/05/2014
 • christina

  Hej anette jeg vil lige høre dig 😉 har investeret i rudolph body oil og den dufter skønt men trods jeg bruger den på fugtig hud efter badet kan jeg se den dårligt holder en måned plus min hud faktisk virker mere tør nu ……nu har jeg så læst på andreas instegram at man faktisk skal bruge den omvendt altså crem/lotion først så olie ???? Det jo helt omvendt verden af ansigtet …nu spørg jeg dig da den smukke andrea desværre har det med ikke at svare tilbage på instegram 😉 hvad er rækkefølgen ? Kram ♥

  16/05/2014
 • Dorthe

  Vise – og meget rammende – ord fra den kære Karl. Og han har jo virkelig ret.
  Ha’ en god Bededag, Anette – vi ses på mandag. 😉

  16/05/2014