Katie, Katie, Katie…

Måske, måske ikke var hun kontraktansat af Tom Cruise. Hårdnakkede Hollywood-rygter insisterer på, hun var. Dog er der ikke noget måske over Katie Holmes Bobbi Brown-kontrakt. Selvom skønheden klarer sig mere end godt, også uden makeup, så læg alligevel mærke til de bryn, som i den grad sætter rammen om hele ansigtet. Bobbi Browns varemærke er naturfarver, og faktisk er det imponerende, hvad netop brunt og glimmerfri lys cremefarve kan gøre for et ansigt. Noget, vi vender tilbage til på fredag.  

SNUP TIPPET: Til britisk ELLE kalder hun Kate Moss, Lauren Hutton og Christy Turlington for sine skønheds-ikoner. Kate Moss pga forvandlingsevnen og Hutton for måden, hun ældes på. Når det gælder hudpleje ææælsker Katie Holmes ’moisturisers’, men skifter jævnligt, ’så huden ikke bliver for vant til en bestemt’. Et tip, jeg også hører jævnligt fra hudkloge dermalogica. Fakta er, at huden er en halvdoven fætter, der skal vækkes lidt en gang i mellem (bare hold dig til ingredienserne, din hudtype/hudtilstand tåler). ”Gå varsomt frem. Du bærer jo heller ikke alle smykker på én gang”, lyder ex-Cruisens råd til en åbenbart, låne-ivrig og makeupglad 6-årig Suri-datter.

 @Beautyspace på Instagram

29/03/2013
Danish Beauty Award update
02/04/2013
Go nuts

Kommentarer

 • Mille

  Tak for tippet om produktlisten ;-D. Kan du komme nærmere ind på hudtyper i forhold til Beaute P. A-vit. boosteren?

  03/04/2013
 • CharlotteK

  Hvor er hun egentlig flot på de billeder – har faktisk aldrig syntes, at hun var særlig pæn, men på de billeder er hun da…

  03/04/2013
 • Louise Cam

  Tak Anette 🙂 det var præcis sådan en liste jeg søgte – og så har den været lige for næsen af mig:-)

  02/04/2013
 • Marie Rasmussen

  Det er SÅ SNYD at hun ser SÅ GODT UD. Hendes mundvige vender nedad og alligevel ligner hun en million på den helt igennem urimlige sunde måde.
  Mig misundelig? Neeeeeeeej da 😉

  02/04/2013
 • Heidi

  Wauuu – det hjælper sandelig på de bryn, selvom hun også er smuk uden.

  02/04/2013
 • @ Louise Cam – SÅ godt at hilse på dig under foredraget i Silkeborg. B3 hedder ofte Niacinamid, E-vit Tocopherol…men spørg ind til det, når du kigger/køber og bed sælgeren pege det ud for dig. Du kan også se her på bloggen under firkanten ‘produkter’. A-vitamin-boosteren fra Pacifique B er min favorit. Men det afhænger af din hudtype.

  Stor hilsen Anette

  02/04/2013
 • Louise Cam

  Anette, jeg var så heldig at være til dit fordrag – der var super fedt :-). Der sagde du at man skille vælge cremer med vitaminer A,B3. C og E. Bortset fra Beaute Pacifique A-vitamincremen er jeg helt på herrens mark. Hvordan kan jeg læse ud fra ingredienslisten hvilke vitaminer der er i?

  Pt. bruger jeg Vitazing fra Origins er der vitaminer i den? Har købt en serum fra A Perfect World med hvid te – funker det? Kan du anbefale en natcreme – til en nogenlunde pris – der virker?

  Ej sikke mange spørgsmål men synes det er en jungle 🙂

  02/04/2013
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Birgitte B – noget med at der vist er kontrakter med alle kvinderne. En 10-års med Kidman, en 7-års med Holmes …men det er jo bare gossip-spekulationer.

  @ Marina – faktisk betyder makeuppen mindre, hvis brynene bare er velfarvede og in shape.

  @ Henriette – Agree. Hun ser samtidig vanvittig ung ud.

  Stor hilsen Anette

  02/04/2013
 • Henriette

  Wow, hun har en fantastisk udstråling uden og med makeup!! Ja, man drømmer…….

  02/04/2013
 • Hvem der bare var så smuk uden makeup…

  02/04/2013
 • Haha, det rygte har jeg slet ikke hørt…
  Men giver hende ret i det med cremen. Jeg zapper også lidt rundt mellem et par favoritter 🙂

  02/04/2013

Kom med kvit & frit på Beautyspace-holdet

Uafhængig skønhedsformidling for dig, der vil have dokumenteret viden om hud, hvad-virker-guides og hvordan fejlkøb undgås. Kun ord der gør dig klogere - og nå ja, besked som den første, når månedens Book’n’Beautyboks udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.