fbpx

Kender du neglenes eneste redning?

Hvis ikke, så skal du her få den kort: negleolie, negleolie og mere negleolie. Ja, ja, ja, tænker du måske, for de fleste har jo hørt om olien med de små molekyler, sikkert også købt den… men bare glemt den igen. Jeg hører ofte, at Shellac gør fingerspidserne skøre, men det er ikke sandt. Der er nemlig kun to personer, som kan ødelægge dine negle, og det er enten dig selv eller din negleteknikker. Derfor: bruger du Shellac, så tjek listen her over dem, der kan deres kram (det vil sige ikke begynder at file i din  negleoverflade, så den netop bliver tosset).

SNUP TIPPET: Siden november har jeg haft Shellac-negle, men for to uger siden fik jeg det af. Det eneste negledamen gjorde (jeg har en af verdens bedste) var at buffe dem med olie og sende en ekstra olieflaske med mig hjem. Olien står ved siden af tandbørsten og sikrer, at neglene er hærdede, så der ikke trænger vand og andet ind. Mine oliefavoritter tæller  Solar Oil og Kalahari. Og neglene? De har aldrig været flottere og stærkere.

NB: Du kan få Beautyspace direkte i indbakken uden beregning ved at hooke dig op lige her. Du kan også følge Beautyspace på Bloglovin’ og Instagram: @Beautyspace eller tjekke tabletudgaven ud ved at trykke på iPad-ikonet herunder.

FOTO: CND for Alexander Wang, New York AW2013/2014

21/03/2013
TV-tricks før Go’ Morgen Danmark
25/03/2013
Hot

Kommentarer

 • Årh jeg elsker shellac. Har kun prøvet én gang, men det er jo virkelig lykken at have smukke negle så længe! Det er sgu ærgerligt, at det er så pebret 😉

  29/03/2013
 • Tak for jeres kommentarer og tak til @Mette S for indspárk.

  @En anden Mette – jeg vil anbefale dig Shellacs ‘remove-kit’, hvis ikke der følger anbefalinger til aftagning med det, du har købt.

  Stor hilsen Anette

  25/03/2013
 • Mette Steenberg

  Hej igen
  Undskyld min sene respons, men jeg har været optaget af undervisning.

  En anden Mette:
  Hejsa, er det Shellac du har haft på eller er det noget GelPolish du selv har købt og lagt på?
  Negleolie smøres på neglen og det omkringliggende hud min. 2 gange dagligt. Negleolien “mætter” kanalerne i neglen så vand og andre opløsningsmidler ikke kan trænge ind og udtørre neglen. Derved bliver neglen fleksibel og mere modstandsdygtig overfor stød og slag:o)

  Bolette: Jeg kan anbefale at tjekke linket ud som Anette har lagt op, men følgende klinikker er nogle af mine kære kollegaer:
  http://www.silkyway.dk
  http://www.nail-beauty.dk
  http://www.manjas.dk
  Håber du får en tid hos en af ovenstående. De er også Shellac eksperter:o)

  God aften allesammen!

  24/03/2013
 • Bolette

  Har du et tip til en god negleteknikker i København City? Vil gerne kaste mig ud i forsøget med shellac – men hvor finder jeg det rigtige sted, hvor mine tynde negle ikke bliver ødelagt?

  24/03/2013
 • En anden Mette

  Kære Mette Stenberg

  Har kastet mig ud i gør det selv versionen, da min børnepakke med små tvillinger ikke tillader salontid. shellak er desuden et must, hvis neglalakken skal holde sig pæn med bleskift mv. Desværre har det resulteret i at yderste neglelag røg med, da jeg skulle have det af.

  Har du bare et godt fif til at fjerne skidtet uden at ødelægge neglen og kunne du afsløre hvordan negleolie bruges?

  23/03/2013
 • Marie Rasmussen

  Jeg skal have Shellac-negle om 14 dage og glæder mig endnu mere efter det her indlæg. Tak 🙂

  23/03/2013
 • Jeg er nu ellers så glad for mit job som bio-a-na-ly-ti-ker. Bioanalytiker, bioanalytiker, bioanalytiker (ok, den var intern :-)).
  Nå, men det betyder altså al form for lak, pynt og neglelir forBUDT! Og jeg er som regel for doven til at lægge det på fredag eftermiddag for så at tage det af igen søndag aften…
  Ville elske sådan nogle negle. Kram

  22/03/2013
 • Peggy

  Endelig, mine negler har aldrig været flottere end nu. Stærkere og
  længre. Fantstiskt har brugt shellac siden et år tilbage. Det er bare en kæmpe success.

  22/03/2013
 • Hej alle sammen!

  Det er jo en fornøjelse at læse alle jeres kommentarer her på siden, og Anette kunne ikke formulere mit budskab bedre! – og her jeg … Anettes negleteknikker. Mit navn er Mette Steenberg og jeg er indehaver af Negleuniverset i Them, lidt uden for Silkeborg. Jeg er stolt, glad og lettet over at alt, hvad jeg har lovet Anette holder stik. Ikke at jeg var i tvivl, men det viser bare, HVOR vigtigt det er at BRUGE negleolien, når nu I har betalt penge for den.
  Har I nogle spørgsmål er I velkommen til at stille dem her:o) – god fredag aften!

  22/03/2013
 • Det er jo weekend…og påskedvale, men som Anne L siger, så er jeg glad for to negleolier: Solar Oil og Kalahari. Nærmeste forhandler på Kalahari oplyses her: 97 15 64 28.

  @ Cecilie – du er bestemt ikke off, men i følge eksperterne, så skal der en olie til med meget små molekyler.

  @ Sanne – netop, hvis den ikke gøres 120 pct. korrekt, opstår problemet. Nu er der kommet en mildere afrens – og så skal der ikke files (overhovedet) på negleoverfladen. Men du ved jo det hele og lidt til.

  @ Diana – prøv Shellacs aftagningskit og brug endelig kun rosenpinden og følg op med masser af negleolie.

  @ Lise – nu er dufte jo altid svære at diskutere, men netop deres negleolie synes jeg er ekstra frisk og fin i duften.

  @ Nynne og Tina – haha…hun er bestemt ikke hemmeligt. Det er ‘CND World team’-underviseren Mette Steenberg. Hun er helt uovertruffen.

  @ Lene – taget til efterretning. Tak.

  @ Katrine – Solar Oil.

  @ Charlotte B – gør det, men uden at løfte fingre (kun lidt), så bemærk også at man selv kan være den ødelæggende skurk med pilleri osv.

  @ Anne L – hurra for din rummelighed og beauty-klæbe-hjerne.

  @ Lise P og Gitte N – det er lige det!

  @ Anette J – den vil jeg tjekke ud.

  @ Birgit – forhandler nummer er øverst i kommentartråden her.

  Stor hilsen Anette

  22/03/2013
 • Anette J

  Avoplex negleolie er også god – og praktisk med pipette til at dosere olien.

  22/03/2013
 • Birgit

  Hvor køber du Kalahari nail oil?

  22/03/2013
 • Jeg er så glad for min Solar Oil, som jeg købte med efter en Shellac behandling.
  Men ja det kræver lige lidt gode vaner, at huske at bruge den 🙂

  22/03/2013
 • Anne L

  Mente selvfølgelig skader neglen

  22/03/2013
 • Anne L

  Nu står der jo i teksten, hvilke negleolier hun anbefaler 🙂 Jeg er enig med solar Oil. Det er min yndlings. Og aftagningen af shellac skal ske med acetone. Det skal ikke neglen specielt, hvis man plejer dem. Og jeg synes, der skal være plads til både de tykke og tynde her på beautyspace. Den omtalte negledame er vidst Mette stenberg, tror jeg nok, jeg læste engang. God weekend 🙂

  22/03/2013
 • Tak for reminderen. Må ha fundet min Kalahari frem igen. Jeg ved da ikke, hvorfor den er endt nederst i skuffen….. Cause it works!

  22/03/2013
 • Charlotte B

  DEN printer jeg lige ud og tager med til min negledame, hvor jeg får shellac MEN for tiden er helt nede ved de flossede neglebånd..

  22/03/2013
 • Katrine Reher Lund

  Jeg er med Cecilie, hvilken olie bør man smække på sine negle? Min flosser og flækker, fordi jeg er ond ved dem. Vil gerne forsøge at redde mit forhold til mine negle, så anbefalinger af negleolie modtages med kyshånd!

  22/03/2013
 • Lene

  Ikke et ord om negle – men jeg bliver altså skræmt af det nederste billede. Pigen til højre. Hun er skræmmende tynd. Sygelig tynd. Smag og behag er forskellig – men min personlige mening er nu at at undgå billeder af SÅ tynde modeller. Knus, Lene.

  22/03/2013
 • Heidi

  Hej Anette. Tak for info. Har netop været tilbageholdende med shellac, da jeg har hørt det kan ødelægge neglene. Men nu har jeg da mod på at prøve! 🙂 Og negleolie – ja – brug det!

  22/03/2013
 • Tina Irene Povlsen

  Som Nynne skriver vil jeg også gerne at du løfter sløret for din shellac-lady… Har netop fået gavekort fra min mand pålydende en shellacbehandling efter eget valg. Og gavekortet er ikke bundet til en bestemt, derfor vil jeg da nyde, at lægge min negle i hænderne på den mest kyndige. Og her er du givet den rette henviser. 🙂

  22/03/2013
 • Nynne

  Du har vist tidligere lovet at løfte sløret for din lokale shellac-ekspert. Vil du dele det med os?

  22/03/2013
 • Lise/walkinrunout

  Jeg er også til Solar oil… 🙂
  Kalahari, har jeg faktisk også, men jeg kan simpelthen ikke klare duften af den – øv (hvis den er super god)

  22/03/2013
 • Diana

  Har du et tip til en nem måde at få Shellac af på igen? Jeg er ude i en DIY version fra Depend, som er super holdbar, men det er umuligt at få af uden neglene bærer tydeligt tegn af det. Hvordan gør de hos en proff? Jeg har kun fået det lagt på, men aldrig fået det taget det af igen af en prof.

  22/03/2013
 • Det er ikke Shellac’en der ødelægger neglene, det er afrensningen! Rigtig go’ weekend, smukke.

  22/03/2013
 • Cecilie

  Men HVILKEN negleolie? Jeg synes at der er så mange! Købte én som jeg så aldrig rigtig blev gode venner med.. Primært nok fordi jeg lod mig skræmme af, at neglene skulle være helt tørre/ordnede/rene inden.. Jeg ville jo bare gerne have noget ala en håndcreme som man kunne stå og gnubbe lidt på neglene når de trængte..
  Er jeg helt off? 🙂

  22/03/2013