Kidman fortryder Botox

Pludselig glatter Nicole Kidman ud. Med Botox. Forklarer, at hun har prøvet, men fortrød. Det får mig sådan til at tænke på den skønhedsredaktør, som for et par år siden hviskede mig i øret: ”Ha, jeg kan genkende en Botox-pande på lang afstand. Folk får den der særlige glanshud, som mænd har et vist sted”. I denne her  er kapitel 10 døbt ’Skudt i hovedet’ – og rigtig gættet, det handler om Butulinum toksin (bedre kendt som bl.a. Botox) og fillers. Det var faktisk nogle svære sider at skrive, fordi jeg skulle jonglere med kilder, som var for og imod – og samtidig selv komme til orde uden at blive besserwisser-agtig. For jeg takker nej  til to af tidens mest benyttede skønhedsløsninger. Af syv gode grunde. Én af dem er netop Liv Winthers hviskende ord. En anden er, at ingen af de to løsninger forbedrer ens hudkvalitet. Overhovedet.

SNUP TIPPET: Mit gode forlag, People’s Press, har givet grønt lys til at forære et kapitel væk her på bloggen. Dog ikke ’Skudt i hovedet’-kapitlet, men et andet.  Send mig en mail på open-mind@mail.dk med ’gratis kapitel’ i emnelinjen, hvis du vil have det tilsendt.

Du kan følge@Beautyspace på Instagram ## Beautyspace på tablet med hurtige nyheder ## Beautyspace på Bloglovin’ ## eller få Beautyspace i din indbakke 

16/04/2013
Ved du, hvorfor vejrtrækning ikke sælger?
19/04/2013
Da jeg lavede en Blachman

Kommentarer

 • Anette Kristine Poulsen

  1000 tak for alle jeres kommentarer – lige fra Lissens og så til din Daniela. Det er ALTID godt at få tingene perspektiveret, og jeg ved jo, Daniela, at du har læst kapitel 10 og jeg håber, at du også finder området nuanceret behandlet heri. Argumentet med den bedre blodgennemstrømning er helt og aldeles ny for mig…

  Stor hilsen Anette

  23/04/2013
 • Hej, nu vover jeg gå “imod strømmen” herinde, med min lidt anderledes kommentarer til botox end jeres andre… JA, alt kan overdrives også botox og alle de andre sprøjter, for det er ikke botox alene som giver “det over-fixede look”. Men for 1½ år siden havde jeg selv botox i panden og JA jeg havde også en meget glat og fin pande (og måske også lidt silkeglat/glans-agtig nu jeg læser at dette er kendetegnet). Men jeg opdagede at der faktisk også fremkom en pænere hudstruktur!? – Ingen små knopper mm, som der kan af og til (igen herefter 1½ år uden botox og virkningen helt er aftaget). Jeg spurgte dengang hudlægen om dette havde noget med botox’en at gøre og han svarede JA, huden får faktisk en bedre gennemstrømning nu da mine ansigtsmuskler ikke spændte så meget op og blokkerede for blodcirkulationen. Affaldsstoffer og næringsstoffer får bedre passage (energizer effekt) så det var jo en uventet og positiv “bivirkning”. Samme hudlæge sagde dog også at Nicole Kidman havde fået rigtig meget af slagsen og suppleret med mange andre typer sprøjter (fillers). Jeg kunne egentlig godt bruge lidt af den “glans-hud” på min pande igen nu, for efter denne vinter synes jeg at den ser så kedelig mat ud. Men måske kan jeg også bare vælge få mig et lige pandehår for at dække de fine linjer og matte, trætte hud 🙂

  22/04/2013
 • Anne Mette K

  Jeg takker også nej, jeg forstår ikke hvorfor det er nødvendigt at skulle se ‘unaturlig’ ud. Men naturligvis har alle ret til,at gøre, hvad de selv måtte ønske.

  19/04/2013
 • Kirsten V Nielsen

  Jeg har tænkt på den bog lige siden den udkom nejjjj inden den udkom, og har desværre endnu ikke fået fingerne i den. 🙁

  Næste gang jeg er i DK skal jeg bestemt have den købt ! 🙂

  Jeg kan måske være så heldig at starte med et kapitel.

  Her I USA syntes jeg ofte man ser overdrivelser af Botox.

  Jeg skal bestemt aldrig have Botox!

  19/04/2013
 • Åhh gys – jeg TØR slet ikke det med gift!
  Selvom jeg har to bekymringsrynker mellem øjnene, der nogle gange får mig til at se meget sur ud (hvis jeg fx. har glemt solbrillerne….). Dem gav jeg ærligt talt gerne et skud, hvis jeg turde. Jeg kompenserer med langt pandehår 🙂
  Jamen helt ærligt – jeg har intet imod de fine linjer omkring øjnene, men de andre er altså ucharmerende, fordi de giver et arrigt udtryk…

  18/04/2013
 • Julia Kim

  Fattede først hvad Liv W mente, efter Sannes, latter:-D

  Eeejjjj altså, nu kan jeg aldrig se på en botoxpande uden at se et blottet dillerhoved for mit indre blik;-)

  18/04/2013
 • caroline

  jeg ønsker mig godt nok hele bogen, meeeen ville elske at kunne læse et kapitel nu, der er lang tid til min føs’dag

  18/04/2013
 • Sus

  Er vild med din bog:-)

  18/04/2013
 • Jeg ved godt at filmverdnen og modebranchen kan være hård, og måske især over for kvinder, men hellere rynket og mærket af livet. Der er ikke mange der får lavet noget som er usynligt, for det meste, bliver det nærmest lidt pinligt, og rigtig mange gange, rigtig pinligt!! Det er måske svært at forestille eller omstille sig til, at ligne et ældre menneske, men vi elsker jo ældre mennesker, hvem har nogen sinde ønsket sig en hel glatudstrukket, mormor med fiskelæber og læderhud….nej vel! mine børn og børnebørn skal ikke snydes for at have en naturlig ældet mor og bedstemor!! så ingen botox eller ansigtomplaceringer til mig. Jeg synes selvfølgelig at de behandlinger som fjerner fysiske gener, og abnormaliteter, er kommet for at blive, men her er det heller ikke et forsøg på at rrække tiden ud, men et spørgsmål om livskvalitet.

  18/04/2013
 • @ Birgitte B – Det er jo også det rigtige, at have det sådan. Jeg kan alligevel godt blive trist over at læse om Carlas eksempler. Men når det er sagt, så er der jo ingen fælles formel (heldigvis) på skønhed og livsstil.

  @ Sanne – Ja, Liv Winthers ord var fabelagtige.

  @ Carla – haha…jeg er enig. Det ved du.

  KH Anette

  18/04/2013
 • @ Marie – det er jeg helt enig med dig i. Og der er ingen grund til at være hellig. Selv jeg har prøvet skrappe ting som laser og A-vit-syrecreme, men det var i hudkvalitetens ærinde.

  @ Dorte D – dit søde menneske altså!

  @ Lise – jeg tror vi alle har vores issues. Faktisk oplever jeg utrolig stor forståelse fra lægernes side mht. min holdning til Botox.

  @ Kira – hurra! Lige præcis…alting bliver jo grønt, dér hvor man vælger at vande.

  @ AngelQueen – tak skal du have.

  Stor hilsen Anette

  18/04/2013
 • Min gode veninde fik i hår lavet læber, og fik skudt en god portion restylane ind i dem, og fik tilmed også lidt botox under øjnene, for free. Jeg måtte blive hjemme, fordi jeg ikke helt kan støtte op omkring det.. Men hver sin smag, og glanshud i face, er bare ikke lige min kop te. Iøvrigt har min lillebror på 18 en klassekamerart som har fået lavet tilsvarende med læberne. 18 år! Det er da lidt vildt er det ikke?

  18/04/2013
 • Glanshud! Jeg griner endnu. Og er så evig enig med dig.

  18/04/2013
 • Jeg har det sådan lidt – hvis folk har lyst til at få botox, så må de selv om det. Jeg vil personlig aldrig få det og jeg synes egentlig heller ikke det er så pænt (måske fordi det tit bliver så overdrevet ‘glat’).
  Det er lidt ligesom med silikone-bryster. Det bliver aldrig mig, men hvis det virker for andre, så er det fint (dem kan man som regel også spotte på lang afstand) 😉

  18/04/2013
 • JEg siger også nej til botos fordi jeg dengang jeg læste til laborant blev skræmt over hvor giftigt og farligt det stads er.

  Skønt at du giver et kapitel af din bog væk. Jeg er vild med bogen.

  Kig forbi bloggen http://www.angelqueen.dk/smykker/i-am-happy-to-present-my-give-away-from-zencille/ – Det er sidste chance for at deltage i min skønne give away

  ILYG

  18/04/2013
 • Kira Bjørnestad

  Jeg har ikke andet at sige, end at titlen på din bog: slip rynkehysteriet – siger det hele. Forstår ikke at folk er så bange for at ældes… Som om at det er tabu at blive ældre. Syntes personligt at livet (på trods af mine 28 år) bliver bedre dag for dag, og min søde mor som er 57 år siger at det bliver bedre og bedre… Ja kroppen ændre sig (som den skal), men det betyder bare ikke alverden, for et godt liv smitter af og giver indre skønhed, karakter og personlighed – som INGEN botox pande kan hamle op med!!!

  18/04/2013
 • Din overskrift…. JA, tænker jeg, selvfølgelig – hun ligner jo noget der er helt kunstigt… og det er faktisk egentlig ikke fordi jeg er imod botox.
  (lappede i øvrigt dit afsnit i bogen i mig… perfekt skrevet)

  18/04/2013
 • Dorte Daugaard

  Åh Anette, og det er jo netop den for-imod-uden-at-prædike-viden, din fine kloge bog indeholder, der gør, at det er en langtidsholdbar skønhedsbibel! 🙂

  17/04/2013
 • Marie Rasmussen

  Man skal aldrig sige aldrig – men tror skisme ikke jeg hopper på botox bølgen … Men på den anden side, så er det sgu cool når kvinde på 45 år og ligner en super frisk havørn på 35 år der hele livet har fået MINDST 8 timers søvn hver nat 🙂 … Any way, er jeg den eneste der er overbevist om, at vores statsminister får fyldt rynker og bekymringer ud med fillers? Hun ser sgu da urimlig frisk ud – ALTID. Og kvinden arbejde jo ALTID ….

  17/04/2013

Kom med kvit & frit på Beautyspace-holdet

Uafhængig skønhedsformidling for dig, der vil have dokumenteret viden om hud, hvad-virker-guides og hvordan fejlkøb undgås. Kun ord der gør dig klogere - og nå ja, besked som den første, når månedens Book’n’Beautyboks udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.