fbpx

Kiehl’s BEAUTYSPACE # 3 Gave til dig. Ja, dig!

postkort

Du læste rigtigt. Der er en gave til dig – endda en ægte Kiehl’s klassiker, som er svær at slippe. Svær at la’ være med at kysse. For der er tale om Kiehl’s Lip Balm # 1 i original størrelse. En cool læbebalm med blød bomuldsfrøolie, der giver de smukkeste fugtmætte læber. Den er din sammen med en ekstra lille surprise, hvis du printer ovennævnte postkort lige her, og afleverer det med navn i Magasin Kgs. Nytorv i dag eller inden mandag den 6. september. Hvis du bor tættere på Århus, så er datoen 14.-17. september. Og jo, der er selvfølgelig også en vinder, når det gælder den store Kiehl’s-pakke. Det er:

Lykke Rix. Hurra og tillykke…og som altid får min nabo ondt af alle dem, der ikke har vundet. Så udover Lip Balm-gaven er der trøst på vej til 2300 Happiiiness, Alice M og Mille R. Send mig fluks en adresse på open-mind@mail.dk

SNUP TIPPET: print postkortet og løb ind i Magasin, hvor Kiehl’s officielle åbning i dag er sket med hjælp fra Julie Berthelsen og i øvrigt markeret med en større check til Børnehjælpsdagen.

Håber du er glad!

30/08/2010
Kiehl’s BEAUTYSPACE # 2 Brad Pitt & Co.
03/09/2010
Modefrugten du IKKE vil gå glip af

Kommentarer

 • @Ursula – send mig din adresse på open-mind@mail.dk, så skal jeg eftersende den til dig. kh Anette

  07/09/2010
 • Tak for tippet, jeg nåede det lige 2 timer før, men fik desværre ikke nogen ekstra surprice – men er glad for den lækre Lip Balm, så stort tak!

  06/09/2010
 • Jeg er bare så glad. Har hentet mine goodies i dag og linket op til din blog :o)

  05/09/2010
 • Anneli

  er en relativt ny, glad og inspireret læsere. keep up the good work!

  03/09/2010
 • Julie Salling

  Når der står senest mandag den 6., kan jeg så også nå det på mandag? 🙂

  03/09/2010
 • Gitte

  Tak – god lille markedsføringsgimmick og velvalgt gaveprodukt her til efteråret.

  Til gengæld var jeg meget lidt imponeret af personalet på standen. Når man har givet kunden noget gratis, hun har fortalt at hun ikke kender produkterne men har hørt meget godt om dem – så er det en gylden mulighed til at fortælle løs om sine varer. I stedet var svaret ‘nå men så kan du jo starte med balm’en, hej hej’. Kiehls er sikker fint, men det vsr så ikke i dag jeg fik lyst til at lægge penge i butikken..

  03/09/2010
 • Hvor er det fint at falde over sådanne ting. Jeg smuttede forbi Magasin i onsdags og fik den dejlige lipbalm. Dog ingen ekstra overraskelse til mig? Hvad var den egentlig?

  03/09/2010
 • Diana

  Jeg har hentet min lip balm og den er skøn og fik en fin “ekstra” gave som var…. – jeg siger det ikke, men den er fantastisk og kan godt blive min nye favorit… Skynd jer afsted til Magasin!
  Tusinde tak Anette!!!

  03/09/2010
 • Nej, men det er jo for vildt. Har aldrig vundet noget, og så at vinde Kiehls produkter. Jamen, hvad sker der i øjeblikket, én god ting kommer åbenbart sjældent alene. Du har ret Anette, du er virkelig god til at dele gaver ud. TAk, tak, tak, af hjertet tak.

  Kh
  Lykke

  02/09/2010
 • AJ

  Der er ikke hul igennem – jeg kan godt sende til andre uden at få fejlmeddelelse

  02/09/2010
 • hvor er det en fin gave! min søster bor i århus, det gør jeg desværre ikke selv – er det sådan at hun kan printe ud og aflevere for os begge to?

  02/09/2010
 • Kære AJ – vil du prøve igen nu? Tak.

  02/09/2010
 • AJ

  Der er vist ikke hul igennem via din e-mail-adresse – har prøvet at sende en e-mail her til formiddag.

  02/09/2010
 • Hvor ER det godt! Jeg glæder mig allerede til d. 14.! Så skal jeg spæne ned i Magasin i ÅRhus!

  02/09/2010
 • Pernille

  I København og Århus? Ej hvor er det bare ærgeligt, når man har ledt efter lige præcis den lip balm i lang, og så er den oven i købet gratis nu! Jeg har slet ikke mulighed for at komme til de byer 🙁

  01/09/2010
 • Jeg ER glad! Hurra for Danmarks bedste skønhedsblog 🙂

  01/09/2010
 • Ja, dét tilbud er jo svært at sige nej til! Jeg har ikke prøvet Kiehls endnu, men ser helt klart frem til det efter alle dine anbefalinger! Tak for det!

  01/09/2010
 • Joan

  nammenam! Skønt – tusind tak!

  01/09/2010
 • Lene

  Jubii er på vej til KBH denne weekend… Hvor heldigt er det – når man til daglig er jyde?

  01/09/2010
 • Birgitte

  FEDT FEDT FEDT!
  Ps : kan sagtens printe direkte!

  01/09/2010
 • sweet U! du forkæler os.

  01/09/2010
 • Nu er jeg bare nødt til at finde en mulighed for at svinge forbi maga inden mandag!!

  01/09/2010
 • Ejj…tak Anette…jeg svinger mig selv og barnevogn omkring Magasin torsdag!! Fedt!!

  PS: no problems med at printe direkte fra din side hos mig

  01/09/2010
 • Kære alle – hvis I har problemer med at printe, så print kortet som en alm. pdf-fil. Dvs. download til skrivebordet og print derfra. Fungerer det? Smil fra Anette

  01/09/2010
 • Christina

  Neej, hvor er det dejligt. Men er jeg den eneste, der ikke kan printe postkortet ud. Den bliver ved med at komme med en fejlmeddelelse.

  01/09/2010
 • Juuuhhuuuuuuuu!

  01/09/2010
 • Julia Kim

  Tak Anette – Det virkede! Jeg printede, cyklede glad derhen og fik god service, überlækker virkningsfuld lipbalm, og fandt ovenikøbet min kommende parfume hos dem….og så skal man dææælme ikke kimse af blomstertorvet v. Magasin CPH (kender ikke Århus’:). Nøj jeg købte mange lilla, pink, violette blomster med hjem!

  01/09/2010
 • Jeg printer fluks mit kort og glæder mig til at besøge Magasin 🙂

  Hvor herligt og sikke en dejlig overraskelse.

  Kh
  Henriette

  01/09/2010
 • Nipuni Julie

  Åååååårh jeg glæder mig til at komme ind i Magasin i Århus mellem den 14.-17. sep – du er da en engel anette 🙂 tusind tak, glæder mig til at prøve Kiehls produkterne.

  01/09/2010