Kindben på dåse

  
 
Glem et øjeblik det med vægten. Lidt ekstra ansigtsfylde er nemlig ingen hindring for at blive bemærket på den røde løber for usædvanligt højt markerede kindben – som tilfældet var med hitmager-Adele under seneste Oscar show. Faktisk er kindben noget, du kan købe på dåse. Det siger Marianne Tromborg, og jeg giver hende ret, når det gælder Vintage-blushen, der ikke er nogen blush, men en mørk skygge, som kan modellere. Læg den midt for øret og børst ned mod munden, lyder anbefalingen.

SNUP TIPPET: Vil du lure et par tricks af fra makeuppens backstage-korridorer, hvor alle taler om sculpting, så er der uddrag fra Børsen Weekend her. Teknikken kan fremtrylle alt fra højere kindben til afsked med dobbelthager. Men vær varsom – i fuldt dagslys kan skyggerne hurtigt ende som beskidte fartstriber.    

FOTO: 1) Du kan også lave kontur med mørk concealer som MACs Longwear Concealer eller 2) Chanels hypede nye wonder-pudderglød i en mørk variant; Les Beiges Healthy Glow Sheer Powder, og er du ikke til skygger, så lys op de rigtige steder – som næseryg, det øverste af kindbenene og en anelse på brynsbenet – med eksempelvis Bareminerals  Well-rested Face & Eye brightener. 

@Beautyspace på INSTAGRAM // VIND skønhedslækkerier og vær opdateret ved at følge bloggen (og dine andre favoritblogs) her.

06/04/2013
Jamen, føler du dig ikke ensom?
09/04/2013
For huds skyld

Kommentarer

 • 1000 tak for jeres gode ord.

  @ Sanne – Well Rested er en super fin highlighter. Jeg bruger en anelse over overlæben, på brynsbenet og i inderste øjenkrog (PS: Og nej, har ikke chesterfield møbler på mit kvistkontor). Big smile.

  @ Nanna – farven hedder Vintage og du kan klikke ind på den på linket. Den er mørk i det.

  Stor hilsen Anette

  09/04/2013
 • Jeg ELSKER highlighter!! Altid godt med inspiration til nye metoder og produkter til at fremhæve sine kindben. Jeg har lavet denne guide, til dem der vil vide mere om det smarte trick:) http://carlamickelborg.tumblr.com/post/45938089210/den-lyse-perlemors-highlighter-med-lidt-guld-varme

  08/04/2013
 • Henriette

  Wow, helt fantastisk anlagt makeup!! Rigtigt imponeret, skal prøves!!

  08/04/2013
 • Uuh! Det gad jeg godt prøve!

  08/04/2013
 • Rikke

  Anette… Tromborgs vintage blush (leverdøden) er fantastisk.
  Den nemmeste måde at tabe 5 kg på 😉

  08/04/2013
 • Hvad! For pokker …

  08/04/2013
 • Gvad er well Rested? Ser spændende ud. 🙂

  08/04/2013
 • Hvor har du ret, jeg har arbejdet ihærdigt på at lære de fikse teknikker til at modelerer ansigtet og på den måde gemme det som skal gemmes.

  Jeg mestrer endnu ikke alle facetter i kunsten, så derfor er alle tips meget velkomne. Tak for tippet.

  ILYG

  08/04/2013
 • Nanna

  Hej Anette

  Hvad hedder farven? (den du beskriver på modellerne) Når man trykker på linket så ligner det en lyserød blush.

  Kh

  08/04/2013