Klæder det nogen overhovedet?

Kristen Stewart har lige farvet håret orangelyst, og det fik min mailboks til at gløde med spørgsmål, om orange er klædeligt. Til nogen overhovedet? Det ER en svær farve, men jeg kender alligevel mindst én, der bærer orangerødt hår med stil.

SNUP TIPPET: Hvad gælder neglene, så siger CND-ambassadør Mette Steenberg fra beautypower.dk, at farven også har sine udfordringer til neglene, medmindre den er en anelse neoncool, eller man selv er let gylden i huden.

Lad mig høre din mening. Holder orange?

@Beautyspace på INSTAGRAM

09/04/2014
Verdens måske vigtigste makeup-produkt
11/04/2014
Vær beredt på den her trend

Kommentarer

 • Tina Irene Povlsen

  Cool color – Jeg synes især at den er ret så fantastisk på sommergyldne fusser … 🙂

  22/04/2014
 • Gigi

  @Nipuni Julie: Du ramme spot on! Det handler nemlig altid netop om at ramme den rette nuance af en farve! 😉

  17/04/2014
 • Nipuni Julie

  Der findes jo mange nuancer af den orange farve. Så sent som igår fik jeg shoppet mig en rigtig fin og sommerlig orange-farvet top. En ganske lys orange, men stadig orange. Jeg er vild med den, og min hud stråler lidt mere end havde det været en grå 🙂 Hvis du spørger mig, så handler det bare om at finde den rette nuance af farven.

  15/04/2014
 • Anette Kristine Poulsen

  1000 tak for jeres kloge og morsomme og gode indspark.

  @ Hulebo – har skrevet om den før, hvis jeg kan lokke dig til at scrolle tilbage ca. en måneds tid.
  @ Charlotte – det kræver tv2play at se det…(man kan vist prøve en måned gratis)
  @ Pernille S – Haha, dejligt at være ‘nogens’.

  Stor hilsen Anette

  12/04/2014
 • HSBP

  Vil købe en orange neglelak når jeg har fået lidt farve. Har overhovedet ikke overvejet at det ikke klær mig 🙂

  11/04/2014
 • Red Head Rocks – også de orangerøde !!

  10/04/2014
 • Helle Rick

  Orange holder hele vejen. Det er min favorit farve, men nu er jeg også en efterårs-pige så farven passer min perfekt i alle afskygninger. Orange hår er super flot.

  10/04/2014
 • Synes hende rødtoppen ser super sød ud – det ville hun så nok også gøre som brunette. Jeg brugte rigtig meget orange der tilbage i det forrige århundrede, før mit hår blev gråt- der passer farven ligesom ikke ind mere. 🙂

  10/04/2014
 • Dorthe

  Jeg er bestemt fan af orange på neglene både forår og sommer. Og når jeg er lidt sommer-gylden, er jeg også fan af neon-orange neglelak. 🙂

  10/04/2014
 • Bodil

  Ja, orange holder – specielt hvis du er en efterårspige.

  10/04/2014
 • Orange holder. Overvejer selv orangerødt hår 😀

  10/04/2014
 • Pernille Sparsø

  Elsker orange negle. Pink og rød får mine hænder til at ligne frostskader. På læberne (dæmpet) for da synes tænderne mere hvide.
  Orange er især flot om sommeren, når man har fået lidt farve.
  @beautyspace.dk så kommer jeg fra job og bliver mødt af manden i mit liv som siger: Din Anette var på tv i morges. Og hun var go!”….

  10/04/2014
 • Anette

  Orange chokolade smager godt. Mens farven orange bedst klæder mennesker med en gylden hudtone, man kan mixe den med stærk pink, i tøj,sko og neglelak, det er virkelig flot, men med håret så gælder hudtonen. Bedste hilsner Anette

  10/04/2014
 • Uh, jeg er jo en bleg blondine, så orange er totalt no-go for mig. Undtagen neglene i oktober, hvor jeg laver Halloween negle. Der synes jeg faktisk det er flot. 🙂

  10/04/2014
 • Helle

  Dit spørgsmål måtte komme an på en prøve, og derfor sidder jeg nu med nylakerede orange negle. Og svaret er: Ja sgu! Man bliver glad af farven og den giver lidt glød til hænderne. Jeg foretrækker dog de orange nuancer som er mere røde end gule i undertonerne. Har i øvrigt også fundet et matchende tørklæde frem fra gemmerne, og har allerede høstet et kompliment for farven i Føtex. Tror generelt at folk bliver glad af at se lidt farver efter en grå vinter.

  10/04/2014
 • Louise T.

  Jeg synes orange er smukt 🙂 Også til neglene, hvis bare jeg sørger for at der er mere rød/brun end gul i 😉

  10/04/2014
 • Charlotte

  IKKE apropos orange hår, men jeg blev vækket 6.45 af sød sms fra min storebror, som begejstret fulgte med i dine råd på morgen-TV.
  Lægger du ikke et link ind i din blog?

  10/04/2014
 • Stella K

  Jeg synes det klæder mig, men jeg er også født med det!
  Mange hilsner Stella

  10/04/2014
 • Birgit A

  Orange holder! Helst ikke i håret, men på neglene og læberne. Rød og lyserød får mig ofte til at se blå-rød i huden og jeg får næsten gule tænder ved rød/lyserød læbestift eller gloss.

  Men orange får mine tænder til at se mere hvide ud og giver en gylden glød til mine hænder. Jeg har flere nuancer af orange lak, som jeg afpasser efter hvor solbrændt jeg er. Mine læbestifter og gloss er i orange, gylden, brune nuancer som fremhæver mine bedste sider 😉

  10/04/2014
 • Rie Vasehus

  Jeg ELSKER orange-rødt hår og pifter ALTID mit eget rød-blonde hår op med orange og får rigtig mange komplimenter, så nogen må det jo klæde 🙂
  Vigtigst er dog, at jeg selv følger mig super hjemme i dette hår.

  10/04/2014
 • Elsker hjemmearbejdsdage med kafe i koppen og dig på skærmen! Kommer der mere om den ‘blur’ansigtscreme’ du viste fra Garnier? (elsker nemlig gode produkter til menneskepriser :-))

  10/04/2014
 • Helene R.

  Elsker opi’s atomic orange – og det farvepift den gir til min sorte garderobe 🙂

  10/04/2014
 • Jette V

  Ja, jeg synes fint orange kan bruges, og den kan være rigtig flot når den er brugt med omtanke… Mit hår er f.eks. hennafarvet, men den orange nuance er meget nedtonet fordi jeg stadig har meget af min naturlige hårfarve nedenunder. Derimod skal jeg under ingen omstændigheder have en klar orange tæt på mit ansigt (som f.eks. bluse eller tørklæde) for det fremhæver helt vildt den røde undertone jeg har i ansigtet…. Til gengæld har jeg et par megasmarte, meget orange sneakers med hæl, som jeg elsker at have på 🙂

  10/04/2014
 • astrid

  Farvede faktisk mit hår orange for 2 uger siden. Det var en knald flot farve, men jeg må indrømme, at jeg krøb til korset og ringede til min frisør efter to dage. Hun ville selvfølgelig gerne lave det om uden nogle ekstra omkostninger, så nu har jeg en dejlig, mørkebrun hårfarve, der klæder mig meget mere. Min hud var simpelthen for lys til den orange, selvom det er den flotteste farve nogensinde. Hvem der bare kunne bære orange som Bree i Desperate Housewives 😉

  10/04/2014
 • Jeg er ikke så bange for orange, men har også fregnet hud. Har engang haft noget orange hår, men det var ikke videre pænt 🙂 Kunne godt finde på at tage orange neglelak på!
  PS. Min cykel er orange… er jeg så firstmover?!! hehe 😉

  10/04/2014
 • Gigi

  ALLE farver holder! Det er blot et spørgsmål om, hvem der bruger dem, til hvad, hvor meget og i sammenhæng med hvad. Længere synes jeg egentlig ikke den er.

  10/04/2014
 • Jeg har aldrig overvejet orange som en mulighed. Hverken til hår eller negle. Rød derimod.. 🙂

  09/04/2014
 • Mette K. Frederiksen

  Tidligere har jeg faktisk ikke været den store fan er farven, men er faktisk begyndt at varme mere op over for den, og nu er min yndlingslak faktisk den her sag: http://mypolishstash.blogspot.dk/2012/06/notd-china-glaze-riveting.html fra China Glaze 😉

  09/04/2014

Kom med kvit & frit på Beautyspace-holdet

Uafhængig skønhedsformidling for dig, der vil have dokumenteret viden om hud, hvad-virker-guides og hvordan fejlkøb undgås. Kun ord der gør dig klogere - og nå ja, besked som den første, når månedens Book’n’Beautyboks udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.