Klik, plant, vand og vind

Planten her udvikler sig til noget, der kan blive dit

Planten her udvikler sig til noget, der kan blive dit

Cyperspace er verdens største kaffeklub, og det er ikke småting, du kan udrette, udvikle og opleve herinde. I den rørende og nødvendige afdeling håber jeg, du vil kigge forbi Fuhrmann For Dig, hvor superbloggeren Annamette sammen med Røde Kors planter nyt håb på Haiti.

I den lettere afdeling – fordi de fleste af os liver op af at gøre noget godt både for andre OG os selv – kan du få noget (og vistnok noget RIGTIG SKØNT af slagsen) til at vokse. Hør her:

Et eller andet sted i New York City,
Er der en lille plante, der beder om hjælp…
Giv den en dråbe vand…
Og en dråbe omsorg..
Den vil gro…
Og vise dig hvad pureDKNY er

Jeg kan ikke sige, hvad det er. Må ikke. Vil ikke. Men du kan vinde det hemmelige (og der er mange vinderchancer, har jeg hørt). Her finder du planten i NYC – kig forbi og få din egen – måske med hjælp fra gode venner. Om cirka halvanden uge vil både du og jeg være meget klogere …

SNUP TIPPET: Hvis du vil have min hjælp med planten, så fanger du mig ved at lægge en kommentar under response eller på mail (open-mind@mail.dk)

19/01/2010
Bush is back (igen?)
21/01/2010
Marias massage

Kommentarer

 • susanne schultz

  så gik jeg ind og vandede et Pure dkny træ ( ca 15 min) og lavede alle øvelserne ….. så skulle jeg sætte navn in så jeg kunne vinde en duft 🙂 så ville den ikke acceptere mit navn ??? så meget for den konkurance !! ØV

  25/01/2010
  • Anette Kristine Poulsen

   Hej Susanne – godt at du skriver…jeg sender din besked videre til PureDKNY ;o) Mange hilsner Anette

   25/01/2010
 • susanne schultz

  Jeg vil helt sikkert gøre noget med den plante.
  Hvornår kommer Pure Dkny på hylden?

  23/01/2010
  • Anette Kristine Poulsen

   Hej Susanne – Pure kommer 1. februar…hvad det så end er ;o)

   24/01/2010
 • Inger

  Det er hermed gjort – tak for begge tip ;o)

  20/01/2010
 • Skøn lille formiddags-meditation! Grønt gør godt – især her midt i sneen og kulden.

  20/01/2010
 • Britta

  Hej Anette – hvordan vil du kunne hjælpe med planten? Den har fået nye blade, ny urtepotte og vand 🙂
  Spændende site med dkny. Og har også været forbi Fuhrmann.

  20/01/2010
 • Tusind tak Anette;-)

  20/01/2010