fbpx

Knold og tot. Mest knold. Og lidt mere ladylike

hartendens-copy

Kender du til hvirvler i håret, der lever deres eget liv? Et liv som kan drive selv garvede hårstylister ud i mopseri, som tilfældet er på det øverste foto. Du kan enten lade hvirvlerne styre frisuren eller tvinge dem i anden retning med varmt blæs, hvis håret er vådt. Eller du kan gribe til fladjernet og stryge pandehåret på plads – endelig lige ned, så du undgår krøllejerns-bob, advarer hårstylist- og makeupartist, Kenneth Adelhardt (i øvrigt et faretruende bob jeg storelskede som teenager). Hvis du vil have det hippe ladylike-look til at ramme håret, kommer ekspertens fif her – forbeholdt de langhårede (sorry):

@Toupér lokkerne for at få ekstra volumen. Red derefter det øverste lag hår glat.

@Saml hele manken stramt i den ene side (her er hårnåle gode at fæstne med).

@Fold som afslutning håret ind under sig selv som et kræmmerhus til det får en slutform á la en croissant. Forsegl med lak.

SNUP TENDENSEN: Du kan også vælge at være forud – faktisk helt fremme ved næste forår – hvor Søren Hedegaard anbefaler den strandlette knold. Begynd med generøse pift af Redkens Woolshake stylingspray i vådt hår, hvorefter du blæser det igennem, samler det i en hestehale, som du snor og sætter op i en knold lig den Skipper Skræks Olivia aldrig er set uden.     

NB: Woolshake sprayen er genial til skandinavisk flyvsk hår, fordi den giver børsten modstand. Håret får præcis den lidt vejrbidte sejhed, som nogle timer ved stranden er leveringsdygtig i.

Foto:  Anne Nico + AKP

16/08/2010
Tag med Malene Birger backstage # ll
19/08/2010
Øko-lidt, øko-meget eller øko-snyd ?

Kommentarer

 • Jette

  Super flot – men det ville med garanti aldrig lykkedes for mig :o).

  18/08/2010
 • @frk. Garsdal / Oliviaknolden bliver ingen for gammel til. Jeg kender en på 80+, som den klær’ så fint.
  @Susanne / ja, håret går egne veje, men jeg synes Woolshake er et godt bud på opdragelse.
  kh Anette

  18/08/2010
 • Susanne Jensen

  🙂 En overskrift der fanger med det samme. Mit hår lever også sit eget liv, måske woolshake kan hjælpe med at opdrage det bare lidt?

  18/08/2010
 • Jeg er stor fan af Olivia-knolden…synes altid der er noget lidt fint ballerina-agtigt over det (…noget man måske efterhånden er for gammel til at kunne være bekendt at forsøge at identificere sig med).

  18/08/2010
 • Nipuni Julie

  Ser ser nemmere ud end det er vil jeg sige, men nu lever mit hår også dets eget liv og gør lidt hvad det har lyst til 😉

  18/08/2010
 • Helle S

  Ha ha – skøn overskrift der kalder på smilet!

  18/08/2010
 • Kære anette, tak for zzz-tip 🙂

  Jeg har genopdaget de der hårnåle, hvor benene er langt fra hinanden. De kan gøre underværker – også i nakken, synes jeg. (eller også er jeg ikke så kræsen, he he…)

  Klem fra
  mette

  18/08/2010
 • @Linda – hånden på håret – det ER svært at ordne lokkerne på sig selv i nakken. Venindehjælp er godt her…kh Anette

  18/08/2010
 • Jeg har prøvet, og det lykkedes bare aldrig rigtig. Det ligner i hvert fald ikke den, som frisøren kan sætte. Hvor er Skipper Skræk-knolden ekstrafin.

  18/08/2010