Koks i pigmenterne plus et Kinderæg-ønske

Wow. Tilsammen skrev I 5953 ord i går som respons på det her. 1000 tak fordi I deler de dyre lærepenge, frustrationerne, de mange panda-øjne, kakaooverskæg og grillhistorierne. Sidste sommer sagde en kilde sådan her til mig (Børsen): Jeg vil så gerne have farve, men minus pigmentpletter og uden at tørre ud. Altså hele tre ønsker, der nærmest kræver hekseri at opfylde. Hudlæge Janne Touborg svarede det, de fleste allerede ved:  økonomisér med strålerne, husk høj faktor og drop de kritiske soltimer midt på dagen. Hun sagde også noget foruroligende: ’Bare få timer i solen kan reaktivere gamle pigmentpletter, som tit ligger latent under hudoverfladen’.

SNUP TIPPET: Jeg har selv været der. Spættet og forskelligfarvet i ansigtet. Og jeg valgte for et par år siden en oplysende IPL-behandling hos hudlægen. Som hjalp. Du kan læse om den her. Siden har jeg været pletfri (i hvert fald i dén boldgade), men har heller ikke haft ansigtet i solen siden. Hvilket jo er en vis pris at betale. Hvis du tør, er laser også en mulighed (ikke at jeg hverken fraråder eller anbefaler det). Rul ned til selve videoen i linket her, hvor Nina Bendixen lægger ansigt til.

Go gentle: Min anbefaling er de blidere løsninger, og udover dr. Murads bud, er ovennævnte et udpluk af de produkter, jeg har fået flest positive testsvar på. Bl.a. vandt Cliniques Even Better Dark Spot Corrector Årets Forbrugerpris til Danish Beauty Award 2011, ligesom Prevage Targeted Skin Tone Corrector har formået at lysne flere op (test altid om du kan tåle produktet). Kiehl’s kommer med Clearly Corrective Dark Spot Solution til marts – og solcremerne du ser, er to af mine favoritter, som ikke hvidter dig til.

TESTPERSON? Hvis du har pigmentpletter og hverken er til IPL eller laser, men har lyst til at teste den kosmetiske Cosmelan-behandling (værdi 3900 kr. + efterbehandlingsprodukter), er du velkommen til at lægge en kommentar. Eneste krav er, at du vil give en kort tilbagemelding efter endt behandling. Trækker lod i morgen. Behandlingen foregår på Frederiksberg.

NB: OM præcis to uger vil 200 Beautyspace-læsere kunne deltage i en oplysende test – hvis du bor i nærheden af Aarhus eller København og måske Odense.

15/02/2012
Dior, jydekort og et spørgsmål til dig
17/02/2012
VIND produkter fra Ren og haps en OMG 18+ film

Kommentarer

 • Mette Frandsen

  Jeg deltager aldrig i konkurrencer – men jeg synes at denne er for interessant til at lade gå forbi… Jeg er på (!) og klart et oplagt emne at prøve behandlingen af på…

  19/02/2012
 • @Maria – jeg har bare prøvet en enkelt behandling. Hvis du klikker på linket i indlægget, kan du læse om min oplevelse.

  Jeg har udskudt lodtrækningen til mandag. Håber det er OK med Jer.

  Stor hilsen Anette

  18/02/2012
 • Vil virkelig gerne have fjernet mine, det ser altid udsomom jeg har glemt at vaske mig… 🙂

  17/02/2012
 • frederikke

  håber på heldet… Ville eeeellllssskkkeeee det!

  17/02/2012
 • Jeg ved der nok skal komme noget godt i min retning, så glæder mig bare over de andres glæde;-)

  17/02/2012
 • Elena

  Jojo, jeg ved skam godt det bare er dig som har fiflet lidt i photoshop (:
  Suk.. bliver nok bare nødt til at holde mig til min faktor 50.

  17/02/2012
 • Annette

  Thank you my dear <3

  17/02/2012
 • Lisa

  Håber jeg stadig kan være med i lodtrækning 🙂 Har købt mig fattig i produkter til at fjerne mine pletter.

  17/02/2012
 • Tine B

  Kære Anette,
  Jeg ved min mor døjer super meget med solpletter i ansigtet – hendes “maske”, som hun selv kalder det, ses tydeligt omkring kæben så snart solen tittet frem. Hun fylder 50 her om en lille måned, og jeg ville da elske at kunne give hende denne behandling i fødselsdagsgave. Jeg er sikker på hun vil give en god tilbagemelding når forsøget er slut.
  Krydser meget fingre for at du kan gøre min mor til en gladere kvinde!

  17/02/2012
 • susanne

  Hej Jeg har ikke andet i mit ansigt en pigmentpletter og jeg er hverken til IPL eller laser, men har naturligvis lyst til at teste den kosmetiske Cosmelan-behandling
  så du siger bare til 🙂 jeg kunne skrive en bog bagefter til dig 🙂

  17/02/2012
 • Maria

  Hej 🙂
  Tak for en genial blog, det klart min yndlings 🙂
  Hvor fik du foretaget din IPL? Hvor mnange behandlinger? Og er der bivirkninger siden folk ikke “tør”???

  17/02/2012
 • Anette Kristine Poulsen

  @Annette – du skal have fat i Ole Henriksens Fresh Lips SPF 15, som er en skøn blød sag uden alt det, du gerne vil undgå.
  @Frk. Clarins – ja, undskyld – jeg kunne ikke lade være med at ændre på emballagen med lidt ønsketænkning.
  @Dorthe K og Kirsten – hypopigmentering er faktisk værre, fordi cellen lukker sig helt ned og nægter at tage imod farve og er endnu mere udsat. Mit bedste råd udover SPF er at se en hudlæge.
  @BrunbyBrun – 1000 tak fordi du deler dine erfaringer. Jeg har en veninde som også er helt afhængig af Priori. Den burde have været med.
  @Anette J – det tvivler jeg på, men den er jo i hvert fald med til at holde din hud i god form. Det er særlige ingredienser, der ‘hvidter’ og lysner, men jeg har ikke ingrediensoversigten på din skrub.
  @Kiss – du er med i kapløbet.
  @Elena – Det med faktor 100 er ønsketænkning fra min side. Der er tale om SPF 50 ;o)
  Stor hilsen Anette

  17/02/2012
 • Annette

  Søde Annette. Anbefal mig en god læbepomade til tørre læber med solfaktor. Forventer at jeg snart skal ud og trille barnevogn i skøn forårssol 😉

  16/02/2012
 • lisaaskhoej

  Kan kun anbefale Cosmelan. Har netop fået behandlingen og den har virkelig gjort en forskel for mig. Se evt min kommentar i indlægget om pigmentforandringer under dette indlæg.

  16/02/2012
 • Frk. Clarins

  Ingen solpletter så testperson kan det ikke blive til – men sig mig: har du selv tegnet på den Clarins solcreme eller hvad er meningen? 🙂

  16/02/2012
 • Tak for de gode tips.. Lige siden jeg læste om din IPL har jeg været fristet, men mens jeg overvejer om modet er der står den på Prevage her.. Som hjælper – slowly but surely:-)
  Cosmelan lyder egentlig som en ganske fornuftig (og knapt så drastisk som IPL (eller laser, men det har jeg da slet slet ikke nosser til!)) mulighed, så jeg vil gerne smide et lod i den bunke!

  I gårsdagens kommentarer spurgte Kirsten til hypopigmentering og hvad der evt. kunne hjælpe (bare en lillebitte smule der..) og den vogn er jeg med på.. Har du nogle tips, Anette?
  Kh Dorthe

  16/02/2012
 • Tak for de gode tips.. Lige siden jeg læste om din IPL har jeg været fristet, men mens jeg overvejer om modet er der står den på Prevage her.. Som hjælper – slowly but surely:-)
  Cosmelan lyder egentlig som en ganske fornuftig (og knapt så drastisk som IPL (eller laser, men det har jeg da slet slet ikke nosser til!)) mulighed, så jeg vil gerne smide et lod i den bunke!
  I gårsdagens kommentarer spurgte Kirsten til hypopigmentering og hvad der evt. kunne hjælpe (bare en lillebitte smule der..) og den vogn er jeg med på.. Har du nogle tips, Anette?
  Kh Dorthe

  16/02/2012
 • RikkeH

  Døjer desværre rigtig meget med pigmentpletter i ansigtet, så vil meget gerne deltage i lodtrækningen om cosmelan-behandlingen :o)

  16/02/2012
 • Jeg har LÆS: STORE problemer med pigment i ansigtet, og kan VARMT anbefale “Dark Spot Corrector” fra Clinique, men er man virkelig ude efter et wondermiddel er PRIORI fuldstændig episk (men dyr). Den virker nærmest natten over (ganske skræmmende men virkbart!).

  Fedt med testen af disse 😉

  /Linda Bruun

  16/02/2012
 • Maiken

  Ihh har haft kriller i maven siden igår, for tænkte nu skal vi høre om Cosmelan idag :)skønt

  16/02/2012
 • Anette J

  Jeg har ikke problemer med pigmentforandringer i ansigtet – har brugt solcreme i rigtig mange år – men jeg vil gerne tilslutte mig, at Kiehls laver nogle gode produkter. Der findes bl.a. en slibe/skrubbecreme. Jeg bruger den selv en gang om ugen, og den giver en mere ensartet hudtone. Måske kan den også fjerne “pletter”?

  16/02/2012
 • Kira B.

  Jeg tror jeg vil prøve Kiehls i marts måned, er blevet svært glad for deres produkter, efter den lille smagsprøve vi alle fik lov at få af Beauty-mutti-Anette sidste år. Jeg stiller gerne kakao-overskæg og en plettet pande/næse til rådighed som testperson :)og hvis ikke det bliver mig vil jeg glæde mig til at læse om resultatet!

  16/02/2012
 • Kiss Jacob

  Cosmelan behandling – det vil være skønt.. Specielt næsen og kinderne.. 🙂

  16/02/2012
 • Elena

  Åh Anette… Den der Clarins på faktor 100 er da lige til mig! Perfekt!

  Cosmelan-behandlingen springer jeg over. Jeg er sikker på, at der findes andre som vil sætte højere pris på den end jeg. Så må jeg bare bide tænderne sammen og købe en ny foundation (:

  16/02/2012
 • Anette Kristine Poulsen

  @Helle S – 1000 tak for dit tip. Du har ret – Enligthen Me er et fint bud, og manden selv er jo pæn pletfri bevisførelse.
  @Rie – my pleasure.
  Mange hilsner Anette

  16/02/2012
 • Rie

  Tak for dagens “salve” 😉

  16/02/2012
 • Helle S

  Ellers prøv enlighten me fra Ole Henriksen, eller 3 little wonders.
  Også super til at dæmpe kedelige pigmentforandringer 🙂

  16/02/2012
 • Helle S

  Ellers prøv enlighten me fra Ole Henriksen, eller 3 little wonders.
  Også super til at dæmpe kedelige pigmentforandringer 🙂

  16/02/2012
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Anja – jeg krydser alt for, at du har heldet med dig i morgen. Og ja, desværre er testen forbundet med solpletter. Men glæd dig over, at du ingen har (som du skrev på bloggen i går). Der vil helt sikkert komme masser af andet godt i din retning. Stor hilsen Anette

  16/02/2012
 • Jeg er altid med på en REN dag 🙂 Den test der.. er det også noget i forbindelse med pigmentpletter..?

  16/02/2012