Kom an…rødt kan gradbøjes. Eller droppes

zposen_2100_aw11_pw

Står det til jeres tilbagemeldinger er rødt på læberne alt fra for dullet, for fantastisk, for lækkert og for besværligt til for klovnet. Men hvorfor ikke bare være lidt mere…skal vi sige casual…med den røde læbefarve? Som hende her. I øjeblikket er jeg dog helt og aldeles til denne her slags læber (som altid høster følgende kommentar fra min søn: åhhh nej mor, har du nu hud-læberne på igen):

giles_2085_aw11_pw

SNUP TENDENSEN: Sjus-indlægget medførte stor debat, og der ruller stadig kommentarer ind, så kig forbi. ‘Hudlæberne’ får du lettest (og billigst) ved at stryge en anelse foundation på læberne efterfulgt af klar gloss.

Fotos: MAC

26/10/2010
Hepper du på rødt?
28/10/2010
Summa SEMMARUM – tror du, det er gas?

Kommentarer

 • Lea

  Hudlæber – hvor fantastisk sagt! Don’t we just love them kids?

  29/10/2010
 • Nipuni Julie

  Jeg overvejede rød eller nude lips igår, da jeg var i byen. Det endte med nude-lips idet jeg havde turkis top på. Og det var rigtig flot med lidt foundation og så lipgloss ovenpå (dog med glimmer) 😉

  28/10/2010
 • Super tip, foundation og lip gloss, det må jeg prøve.

  28/10/2010
 • @Anna – jeg er sikker på at vi alle vil kunne bestå forvandlingsprøven med de rette hjælpere. Så vær forberedt på at Knudsen stopper DIG næste gang…
  @Sara – tak for anbefalingerne. Jeg er også vild med MACs LIP ERASE LIP BALM, hvis nu der er nogen, der VIL ud at bruge penge…
  kh Anette

  28/10/2010
 • Jeg vil prøve at gå med hudlæber!
  Hr. Dennis Knudsen bruger dem også. Se lige linket her. Hvordan kan det lade sig gøre, Anette, at lægge sådan en fantastisk make-up?

  http://kvinder.bt.dk/menu/mode/vis/laes/fra-paedagog-til-plakatpige/

  27/10/2010
 • Jette Rasmussen

  Super tip med “hudlæberne” – det skal prøves!

  27/10/2010
 • susanne

  syntes simpelthen at det ser lækkert ud med hudfarve TIL ANDRE men ellers tak til mig jeg ser lidt syg ud. Jeg syntes derimod at røde læber altid er frækt:)

  27/10/2010
 • et glimrende alternativ til røde læber er en stain farve. Fx The Body SHopa Lip&cheek stain eller Instant Magic Blush Colour fra Clarins. Den bedste “nude” lipglos syntes jeg er c-thru fra Mac. Fab! Kh sara

  27/10/2010
 • Anette Kristine Poulsen

  Marianne har spurgt til omega 3, 6 og 9, så der kommer lige to anbefalinger her: 1) KALs Ultra Omega 3, 6 og 9 (m/hørfrø, fisk og hjulkrone og 2)Live Green Oil, vegetabilsk omega 3, 6 og 9. Kig efter dem hos helsekosten. Kh anette

  27/10/2010
 • Uhh, kan så godt lide hudlæbe makeuppen på billede nr.2…ihhh,bare jeg havde mørke øjne :-). Anette, tak for “hudlæbe” tippet. Det prøver jeg lige.

  vh,Kristi

  27/10/2010