fbpx

Kom med hjem under bruseren

Lov mig, at du også vil dele dine kropsfavoritter i kommentarfeltet herunder, for vi vil allesammen gerne lure med. Og så beklager jeg, at brusenichen er flyttet ud af badeværelset til lejligheden her. Men tro mig, det var bedst sådan.

08/09/2015
SÅ blev der peget fingre
10/09/2015
Herrehylden, kvinder vil eje

Kommentarer

 • Helle

  Skønt med video. Tak for det Anette! Jeg er glad for Aussies hårserie fordi det er en af de få der ikke giver mig dumme knopper på ryggen. Ja, og så bliver håret super blødt – herligt! Til kroppen bruger jeg Korres – både som showergel og lotion. Men jeg synder også nogle gange med den hvide bodylotion fra Biotherm eller de fede bodybutters fra The Body Shop. Onde tunger siger åbenbart at de indeholder fyfy kemikalier, men min hud elsker dem 🙂

  14/09/2015
 • Fru Striib

  P. T. Karmameju body Wash 02, Erayba Z12b shampoo, Ole H African red Tea foaming Cleanser i badet. Efterfølgende Ahava eller Nuxe tørolie eller Karmameju body Oil 03.

  Starter også med tørbørstning

  10/09/2015
 • Pernille Sparsø

  Tak for din inspirerende video!
  Blander mandelolie i Matas den stribede bodylotion til kropsbrug. Kerastaseshampoo i håret, og vil nu gå efter kokosolie til en hårkurr 🙂

  10/09/2015
 • Christina hansen

  Pyyyha!

  Og mig slipper du ikke for, det lover jeg. ❤❤❤

  10/09/2015
 • @ Christina Hansen (the original) – Hahhaha, OM jeg kan huske dig. Selvfølgelig Christina. Husker alt, hvad du her skriver og jeg er så glad for at du fortsat hænger på. TAK.

  @ Christina Hansen (the newcomer) – Måske er du slet ikke en newcomer, og Beautyspace har jo plads til alle de Christina’er, der findes i landet ;o)

  Stor hilsen Anette

  10/09/2015
 • Rie Dyrnes

  Så hyggeligt med en video.
  Jeg bruger en shower skrub med kokus jeg købte i Egypten, som desværre er ved at være tom. (så må afsted igen :O) ) Krops olie fra Ole. Har prøvet den fra Andrea R men kan ikke helt finde ud af, hvad jeg syntes om den. Til håret Redkens blonde shampoo og balsam.Arganolie til mit tørre og affarvede hår. Er vild med kokus, så prøve med kokus olie :O)

  10/09/2015
 • Christina hansen

  God morgen Anette.
  Det er mig: Christina Hansen!!!
  Altså mig, der har fulgt dig i flere år! og fik autograf i din første bog, da den netop var udkommet, den gang du gav foredrag med Kenneth i avishuset ved Rådhuspladsen. Jeg sad på 1.paket, det husker du vel – tydeligt??
  Ej, spøg til side!
  Ja, for nu er vi åbenbart to, der hedder fuldstændigt det samme. Hvordan skal vi/du nu kende forskel?

  Jeg bruger formuer på produkter til face, mens kroppen må se misundeligt på.
  Den får selv en omgang Yogi Flow Foaming shower gel Sensation med mandelolie fra Rituals og håret vaskes i Redken’s All Soft serie ( plus maske). Og efter badet står den på Beauté Pacifique’s Corpus Paradoxe Body Oil.

  Og nu må jeg videre til blogmutter…
  For når bare jeg har mine to yndlings damer at blive inspireret af, så er jeg perfekt dækket ind og behøver jeg ikke at følge flere.

  God dag til alle! ❤❤❤

  10/09/2015
 • Eva B

  Undskyld ! Jeg fylder jo det hele..

  10/09/2015
 • Eva B

  Fed video ! Jeg er også på karmemejus ioniske tørbørstning, omend ikke så flittig som mange af de andre. Olie har jeg prøvet et utal af gange, kan bare ikke forlig mig med det fedtede stads ( har prøvet Karmemejus, Sards og Rudolph Cares, puha ). Så en god, fed creme er et must; brugte længe Kiehls klassiske, sparer pt op til Philosophys. Købte for første gang i sommers Biotherms Corporel body lotion og blandede resten af min Vita Liberata krops selvbruner i fra sidste år; det fungerede fint.
  Bruger aktuelt H&Ms cashmere creme fra deres nye linie, som faktisk er rigtig fin. Lækker konsistens og duft, fin til et studiebudget. Nioxin shampoo og nioxin diaboost står for sikker volume til håret og er et tip fra dig ( mange Nioxinprodukter m 50 % her : https://myhair.dk/nioxin/3811-nioxin-diaboost-100ml.html
  bla Diabooster ;-), mand og barn er på Australian Native.
  Og så har jeg altid noget god ansigtsrens i bruseren; pt Rudophs ansigtsscrub og mums ! Oles superlækre nye pure truth melting cleanser er så dejlig at vaske ansigt i og uhyre drøj. Love it !
  Håret får lidt moroccanoil i spidser og til at lægge de nye strithår i toppen ned – en lille flaske på 25 ml har jeg haft uendelig længe, og en gang om ugen en kur fra Putely Professionel, som også leverer shampooer og hudgodt jævnligt.
  Scrub skal kroppen også have; lige nu har H&Ms cashmerescrub afløst Rudolphs kropsscrub, hvor emballagen gik op i bunden lige efter køb. JEG.VAR.SÅ.KED, ANDREA ! Den var bare ikke til at bruge, og fordelte sig i en tyk og en tynd emulsion/væske, som sivede ud af hullet i bunden. 325 kr…( forlagt bonen )
  Yep. Håret får altid godt m hårpudder af diverse mærker, det giver fænomenal fylde i mit hår.
  Vedr parfumerolls, har jeg Avedas stressfix roll, men jeg bruger den mest før eksamner, hvor jeg faktisk tror, den hjælper mig lidt. Kan iøvrigt rigtig godt lide ideen om en olie m duft i; sålænge jeg kun skal have det et lille begrænset sted. Derudover er det ikke altid, man gider være sådan rigtigt parfumeret. Avedas stress-fix roll er diskret, drøj og naturduftende af lavendel.
  Nye planer er at finde en fantastisk bodyshampoo ( Philosophys cinnamon bath & body ? ) og prøve en tørolie.
  Måske din saltvandsspray. Helle Thorup har SashaJuans bodylotion m Ginger, 300 ml til kun 130 kr; den skal jeg også have prøvet. Pæn emballage også

  10/09/2015
 • Ditte H

  Origins Ginger Spread til krop, dufter skønt og skrubber samtidig med at huden er lækker blød efterfølgende, bruger den dog ikke dagligt …
  Til håret er jeg vild med Paul Mitchell Curl Spring Loaded Friz-figthing shampoo og balsam. Jeg sætter mit hår med voks fra Sebastian, Craft Clay. Og som Body lotion er jeg afhængig af Clarins Firming Body lotion, som er som flødeskum og fugter for sygt!

  09/09/2015
 • Marie Louise

  Skøn video!
  Min ultimative kropsfavorit er kokosolie, den duer både til kroppen, i håret som hårolie og så fjerner den selv den mest vandfaste mascara, så den bliver også tit brugt som rens til ansigtet 🙂

  09/09/2015
 • Super lækre produkter. Bruger altid selv olier, da de bare er så lækre at få på huden…

  09/09/2015
 • Tanya

  Dejlig video, man bliver helt glad af at se dig, Anette!
  Jeg bruger Matas kropsolier, for tiden avocado. Og så har jeg tilføjet ekstra luksus i form af æterisk olie fra rosengeranium – den er fra den virkelig fine SARD serie som man kan få på apoteket. Jeg købte den egentlig til at forfine deres abrikosolie med, men når man først har den, er det jo ingen sag at putte nogle få dråber i kropsolien også. Men inden da skrubber jeg især benene med en loofah-svamp, hvilket ikke bare gør huden fin og blød, men også gør det lettere at barbere benene uden at det stikker så meget.
  Og så er jeg en af dem der bare ikke kan tåle shampoo, så jeg “vasker” udelukkende med balsam og hårkur. Helst uden silikone, for det er nødt til at sidde og virke lidt i hovedbunden.

  09/09/2015
 • Mariann Lange

  Karmameju’s ionic tørbørste og Rudolph Care bodybalm er favoritmakkerparret!

  09/09/2015
 • Cecilia

  Åhh hvor fint med en video. Gerne flere af dem 😉 Jeg har desværre ikke fundet favoritter til mit hår endnu, men dejligt med anbefalinger (også i kommentarfeltet).
  Jeg kan godt anbefale HTH lotion, som jeg købte efter tip hos pudderdåserne. Det er en fin lotion til en dejlig pris (selvom de ikke sælges mange steder længere).

  09/09/2015
 • Susie

  Den der Bliss med lidt peeling til ansigtet, Korres shampoo og en kæmpe dunk Matas bodyshampoo til barbering- bagefter Weledas bodylotion:-)

  09/09/2015
 • Marie Rasmussen

  Fedt med video … mere af det! ☺

  09/09/2015
 • Rikke

  Jeg er på SU, så det er tit der jeg sparer må jeg indrømme. Jeg har været helt tosset med Aussies shampoo og conditioner, men når bøtten jeg har nu er tom, skifter jeg over til Wellas silikonefri shampoo. Den er nemlig til at betale. Jeg er lidt en sart type, så shower gel er enten neutrals eller noget tilsvarende, og så en helt almindelig babyolie på huden bagefter. Eller hvis jeg trænger til lidt luksus, så en almindelig Dove bodylotion med duft 🙂

  09/09/2015
 • Lone Kamper

  Ling “Hydrator for body Jasmine & frangipani.
  With hyaluronic acid & rose water to retain moisture. Green tea oil to soften skin, jasmine & frangipani essential oils helps promote joyful feelings, balance emotions and beatify the mind, body & spirit.
  Believe me: It really works 🙂

  09/09/2015
 • Mette Sloth Eriksen

  Jeg er vild med John Masters spearmint shampoo og citrus balsam som kan bruges som leave-in i lidt tørre lokker. Raunsborg laver en dejlig bodyshampoo som dufter dejligt. Morroccan Oil må i til sidst, har lidt tørt hår. Til sidst er Ole H. olien med lavendel også en af favoritterne

  09/09/2015
 • HeLene

  Karmameju body ionic tørbørste, kan ikke leve uden, først børster jeg med den og så en tur med den fra aromaterapy associates, eller den anden vej rundt. Men altid børste, helst daglig, gerne to gange daglig på krævende dage!
  Altid bodylotion eller serum på fugtig hud, eller kropsolie. Men på det sidste har jeg kommet lotion først og så et tyndt lag olie, det giver den blødeste hud-lææænge. Sard har en fin, ren mandelolie.
  Ren kokosolie til hårspidsene over natten, og så almindelig vaskerutine, men jeg bruger den omvendte hårvask med conditioner først og så shampoo efter. Cowash virkede ikke for mit skandinaviske hår med fald. Det er ellers en god ide for folk med krøller eller fald. Og så er jeg obs med silikoner, især de som ikke er vandløselige, det er faktisk et par, der kræver en meget skrap shampoo for at vaskes ud, mens andre kan vaskes ud med balsam/conditioner, nogle til med med kun vand.
  Og, nu tager jeg jo ikke salat og grøn smoothie med i bad, men kosten er en stor del af min hudpleje også 😉

  09/09/2015
 • Anette Waaben

  Jeg har en lidt sart hud og alt for parfumerede produkter får mig til at klø og tørre ud. Så jeg bruger altid Sanex bodyshampoo med hvedekimolie,og bagefter Matas bodylotion med Arganolie. Hvis jeg skal dufte rigtig skønt af og til, bruger jeg Korres Bodyshampoo med Jasmin efterfulgt af Korres Bodymilk med samme duft.
  Fødderne bliver smurt med Matas fod- og hælkur.

  09/09/2015
 • Du er da bare så sød at se og høre på. Mere af det. Jeg får ikke altid set TV2 om morgenen – dejligt hvis man bare lige kunne trykke et sted på siden og så hoppe over. God dag til dig.

  09/09/2015
 • Dorthe

  Skøn video – flere af dem tak. 🙂

  Jeg bruger pt. shampoo og balsam fra Paul Mitchell, Ole’s hjemmelavet bodyscrub i form af kold kaffegrums mikset med sesamolie og efterfølgende bruger jeg Rudolph Care’s Acai Body Soap. Efter badet bruger jeg også Ole’s fantastiske Lavendel Body Oli. Uhhm elsker den duft!

  I håret bruger jeg sjældent noget – højest Elnett hårspray eller Philip Martin’s Sea Salt Spray. Og trænger mit hår til en vask (vasker det kun hver 2./3. dag), så bruger jeg tørshampoo fra Klorane. 🙂

  09/09/2015
 • Christina Hansen

  Elsker Karmameju body oil og body scrub – scrubben er lavet af sukker og olier og huden bliver sååå blød. Ellers har jeg også været glad for den der Ole H olie 🙂
  A Derma Exomega er jeg også glad for til kroppen.
  Og Matas carbamid creme til de ru overarme.
  I badet skifter jeg mellem Decubal Shower Oil (uden duft) eller Body Shop showergel med grape eller passion (elsker frugt duftene)..
  Til håret bruger jeg Kiehls Straightening (?) creme for at håret ikke skal blive så kruset og bølget – synes den fungerer rigtigt godt, bare kramme i håndklædetørt hår, børste håret igennem, lidt olie i spidserne og så ser mit hår pænere og hårstråene “glattere” ud end ved normal lufttørring.

  09/09/2015
 • Gitte Salling

  Weleda mandel og Weleda granatæble er et must her hos os 🙂

  09/09/2015
 • Maja

  Alt med Korres – deres produkter er skønne og velduftende på en naturlig måde og storallergikeren her kan tåle dem

  09/09/2015
 • Anette J

  Beaute Pacific’s bodylotion til tør hud – fugter, lækker konsistens og dufter virkeligt skønt.
  Og ja Davines hårprodukter er virkelig gode. Mit lange hår er blevet så velplejet af de produkter – inklusive færre hårvaske og det er jo også godt for håret.

  09/09/2015
 • Karin V S

  Hej Anette 🙂
  Jeg bruger Kerastase til håret, for tiden én der giver volume, og bagefter Alterna’s CC cream til håret (den er virkelig fantastisk, og blev rigtig glad da jeg opdagede den, for er lidt rigeligt træt af al det olie i håret )’ og som styling Trevor Sorbies saltvandsspray, og som hårlak den lilla fra La Biosthetique.
  I badet en dejlig ikke-sæbe fra Caudalie, og Karmameju’s Body Oli, den med citrusduft.
  Det er da ikke meget – vel 🙂

  09/09/2015
 • Alice

  Jeg er lige nu vild med Korres både shower gel og body lotion, skifter ind imellem til vichy Ideal body balm. Jeg er 67 år og har brug for masser af fugt.
  Til hårpleje skifter jeg mellem Kevin Murphy og Redken til blondt/gråt hår, bruger altid conditioner og varmebeskyttende produkter.
  Har et stort problem som ikke handler om brusebadet, men om øjenmakeup, jeg har ikke været heldig at finde en primer, der forhindrer øjenskyggen i at sætte sig i rynkerne.
  Jeg har f.eks prøvet bare Minerals, Estee Lauder, Yves Rocher, Sisley, har du et godt råd. Alice Jakobsen

  09/09/2015
 • Birgitte

  Som parfumeallegiker er mange af de lækre produkter, som præsenteres her på bloggen, udelukket for mig. Men Dermas bodylotion er rigtig god og min klare kropsfavorit.

  09/09/2015
 • Jeg bruger Beautifying Oil fra BodyShop, den er god til krop og hår. Ellers har jeg (selvfølgelig) brugt solcreme hele sommeren, som en almindelig creme og her efter ferien har jeg brugt Matas After Sun (jamen, resten af den store flaske skal jo bruges op!) 😉 kh. Birgitte

  09/09/2015
 • Mariann Grønborg

  Karmameju bodyoil 01 – og Matas avocado bodylotion

  09/09/2015
 • @ Sanne – super sejt tip med hårkuren, der kan tage elektricitet. Hvad hedder den?

  @ Helle Andersen – og den er så god, den Rudolph Body Balm, enig. Tak for fif og enig mht. Purely Professional. Mon nogen tror, at jeg slet ikke vasker hår, nu hvor jeg faktisk ikke havde nogen shampoo med ;o)

  Stor hilsen Anette

  09/09/2015
 • Flere videoer, tak. Du er så dejlig at se og høre på. Jeg tror ikke jeg har nogen favoritter som sådan, andet end at jeg elsker en lækker duft under bruseren. Og så bruger jeg en hårkur fra Matas, som jeg lader blive siddende i mit meget lange hår om vinteren. Den kan nemlig tage det elektriske, hvilket jeg ikke har fundet noget andet der har kunnet endnu. Tak for kigget. 🙂

  09/09/2015
 • Helle Andersen

  Har også haft brugt Ole Henriksens lavendelolie, lidt skiftende med Rudolf Cares bodybalm. Nu er de begge helt tomme og jeg er vendt tilbage til Ceridal hudolie, dupper huden tør efter badet og masserer derefter hudolien på, for at binde så meget fugt i huden som muligt. Kan også finde på, på Ole Henriksen maner at bruge et par håndfulde kaffegrums som skrub under bruseren, det er helt fantastisk. Til håret, bruger jeg nu udelukkende Purely Proffesional, shampoo, balsam og styling produkter. Med dem har mit hår fået et helt nyt liv og føles altid rent og “produktfrit”, samtidig med at det sidder rigtig godt. Så tak for at fortælle også om dem. Skøn dag til alle, jeg har fri og skal ud og male på mit nye selvbyggerdrivhus.

  09/09/2015