fbpx

Kompliment-magnet på 2 minutter – nu med værktøj extraordinaire

Måske husker du baghovedløftet? Som er blandt de gratis skønhedsfif, der hører til verdens bedste. Og hurtigste. Men. Som også kan kræver sit værktøj, hvis du ikke er en pro, der lever af løfteri. På en fotooptagelse i sidste uge havde ham her en fræk ny børstekam med, som viste sig at være hundredgange lettere at håndtere end en almindelig kam eller børste. Hvis du går efter løftet. Og tro mig, andre wauw-bemærker et opblæst baghoved, hvis den slags altså tæller…

SNUP HOW-TO-DO-IT TIPPET: Du touperer det bageste hår ved først at tage den allerøverste lok fra. Den næste lok holder du op i luften og reder modsat ned mod hårbunden (begynd fx midtpå). Fiksér med en anelse lak og gentag med en lok mere. Lad så den lok, du lod urørt, falde ud over det touperede og red forsigtigt – og voila. Den vakse herlighed koster 139 kr. og er fra ghd. NB: Det var en vis Miss Jo, der gjorde mig baghovedklog.

23/01/2012
Beauty-vitaminet med selvtilliden i orden
25/01/2012
Lak love så det holder # l

Kommentarer

 • Camilla Ahlefeldt

  Tak for tip, Maj-Britt! Jeg vil prøve. Jeg har købt pincetten i Magasin.

  25/01/2012
 • Tinna

  Sådan en må jeg da bare eje …sammen med en touperingskam, må det blive næsten lige så flot som dit …lidt tyndere/finere garn, så kræver nok lidt træning 😉 Hende Miss Jo kan da bare de tricks!!!

  25/01/2012
 • JK

  Jeg glæder mig til BREAKING NEWS :o)

  25/01/2012
 • Jo

  Dejligt du deler ud af det her Anette….det er vigtig med det baghoved og ikke mindst en god touperbørste eller kam. Det kan jo ikke nytte noget man ser godt ud forfra, bagfra og så ikke også ser godt ud fra siden : )

  25/01/2012
 • Maj-Britt

  Smukt Bob:), men IKKE til kort hår- rent mormor!
  Apropros sløve pincetter- det kan være “fedt”, der sløver og det hjælper at vaske den af i alkohol;).

  24/01/2012
 • Jette

  Bob bob – lyder nemt og ser godt ud!

  24/01/2012
 • Kiss Jacob

  Skønneste Anette – tak for tippet !!

  24/01/2012
 • Jeg har en Giveaway kørende på min blog – Dennis Knudsen Den ultimative guide til skønhed, samt gavekort til Matas!
  http://www.liseemilia.dk/2012/01/giveaway-dennis-knudsen-den-ultimative-guide-til-skonhed-samt-gavekort-til-matas.html
  Tænkte du kunne have lyst til at deltage.

  – Lise Emilia

  24/01/2012
 • Camilla Ahlefeldt

  Tak for det hårrejsende tip. Hvor anskaffer jeg mig sådan en fætter? Har netop kigget i Matas, som åbenbart kun kan byde på de almindelige kamme. Mine touperinger glider virkelig hurtigt ud, så sådan et børste er et must, men det kan ikke passe, at jeg skal i dyrehandleren efter en stiv, smal børste. Og lidt apropos hår: Hvad gør jeg, når jeg har investeret (for de er virkelig dyre) i en Tweezerman pincet, og det efter et års tid er sløv og ikke fanger hårene? Man kan vistnok sende den til Tyskland, for at få den slebet (hvis MAN havde gemt det etui, den lå i..) men kan det virkelig passe, at det skal være så omstændigt? Findes der ikke en pincetslibesten?

  24/01/2012
 • Metteline

  Orv, spændende med snarlig Breaking News på Beautyspace.. 🙂

  Jeg er ret vild med Prada Candy, når den lige har fået lov at udvikle sig på huden! Og ellers er jeg glad for Chanel nr. 19 poudre, som dog desværre fader ret hurtigt, den originale Prada og Thierry Muglers Angel, som er rigtig god om vinteren.. Er også ret begejstret for Gucci by Gucci (den brune flakon), Love Chloé og Gaultier Classique, men ellers synes jeg det er sjældent, jeg sådan bliver rigtig begejstret. Er klart mest til de orientalske gourmand-dufte og de mere pudrede blomsterdufte. – En sommerfavorit har tidligere været Coco Mademoiselle, og den er stadig god, men jeg mangler en ‘update’ 🙂

  24/01/2012
 • @Birgitte B – det må vi altså få gjort noget ved. Er noteret.
  @Metteline – faktisk er jeg ved at lancerer noget helt breaking news på bloggen…og det med dufte vil være en del af det. Har du duftet Pradas Candy? Eller hvad er du til?
  @Kira B – Voila…you make me smile. Det er i hvert fald til at lære. Måske en lille film vil være godt.
  @Charlotte K – haha. Jamen den er bare virkelig handy (en kam er for lille og en børste som regel for stor. Det her er en kambørste, som tager fat)
  @Guapizimo – tror du vil ‘synes godt om’
  @Lea – med god øvelse kan en kam eller børste det samme, men se lige mine ord til CharlotteK. Jeg synes denne her er genial.
  @Anja – den hedder Narrow Dressing Brush. Dit tip lyder bestemt effektivt – må prøve.
  @Nanna – tror du vil blive glad.
  @Susanne – pjat.
  @Regitze – takketak.
  Mange hilsner Anette

  24/01/2012
 • Smukke Anette!

  24/01/2012
 • susanne

  Fantastisk har faktisk prøvet mange gang .. men kommer aldrig til at se så lækker ud som dig

  24/01/2012
 • Lækkert! Det skal prøves 🙂

  24/01/2012
 • Det er så frækt det baghovedløft! Og du ser jo som altid strålende ud Anette 🙂

  Jeg har faktisk lige investeret i ny hårbørste fra ghd, men det kunne da være at den der børstekam skulle på ønskesedlen.

  24/01/2012
 • Hmm. Har sådan en kam et specielt navn?:-) er fan af dit (og Jo’s)baghovedtrick- desværre får jeg det ikke altid gjort. Men wow en forskel når jeg gør;-) jeg synes at en saltvandsspray kombineret med en hårpudder får tricket til at holde længere en med hårspray- men det er nok smag og behag;-)

  24/01/2012
 • Lea

  Kan en hvilken som helst børste skabe samme løft, eller er der noget særligt ved denne? Jeg kunne nemlig godt bruge lige præcis det – et løft af det flade, tunge hår.

  24/01/2012
 • Jeg bliver mere og mere overbevist om at jeg burde eje en ghd børstesamling 😀

  24/01/2012
 • CharlotteK

  Hej Anette,
  Lækkert hår!
  Ja, ja, wand i æ knæer, wat i æ øer, og bølger i æ hår (i dette tilfælde løft) – så er den hjemme
  🙂
  Hvad er det lige, den børste kan i forhold til andre børster/kamme?

  24/01/2012
 • Kira B.

  Åhh hvor jeg dog savner mit pandehår…(men da jeg havde pandehår var det møg irriterende) -hvilket dilemma!!! Men godt ser det altså ud Anette.
  Er dog ikke helt enig i – Voila… jeg har prøvet det og det kræver vist lige et par gange mere foran spejlet, så det ikke ser ud som om jeg har fået en svulst i hovedet 😉

  24/01/2012
 • Metteline

  Årh, lækkert, lækkert hår! Jeg må have fat i den kam, for mit hår er så tykt og tungt – på trods af klipning som skulle lette – og burde i det hele taget stræbe mere opad!!
  I øvrigt, Anette: Har du nogen inside-scoops ang. nye dufte på vej? Jeg trænger til forår og en ny parfume, som passer til 🙂

  24/01/2012
 • #Anette – er skam også glad for det korte 🙂 bare lidt irriterende, at der er knap så meget inspiration/gode råd når det kommer til kort hår… Eller… jeg kan i hvert fald aldrig genkende det, de kalder kort hår i bladene 😉 og vil jo gerne have tips til styling selv om det er kort…

  24/01/2012
 • flotte-flotte dame med det pæneste hår.

  24/01/2012
 • JK

  Du ser godt ud Anette! Også dine øjenvipper, som jeg er lidt misundelig over :o)

  24/01/2012
 • Altså, det er fint 🙂
  Bare ærgeligt for alle os, der har kort hår (og her mener jeg kort, ikke det de viser i bladene, som nok nærmere er page-hår)

  24/01/2012
 • Mie

  Hvor ser DU godt ud. Hvem der bare havde en Miss Jo lige ved hånden……..

  24/01/2012