fbpx

Kompliment-magnet på 2 minutter

Anja bad i går om at få genopfrisket baghovedløftet. Og som et af de gratis skønhedsfif der hører til verdens bedste og hurtigste, kommer det fluks. Faktisk var det Jo, som er prof hårstylist og makeup-artist, der gjorde mig opmærksom på, at et flot baghoved styrer for vildt – og hun har ret. Wauw-effekten ved det lille løft udebliver ikke…og andre bemærker det (hvis den slags betyder noget for dig).

SNUP TIPPET: Du touperer det øverste bageste hår ved at tage nogle få lokker og med en tæt kam rede modsat ned mod hårbunden. Lad det aller øverste hår være, da det er den lok, du bagefter smækker ud over det touperede. Det eneste stylingprodukt Jo anbefaler (og brugt på billederne her) er dråberne fra Biosilk, som hun til gengæld bærer rundt på i en literdunk.

NB: GAVEREGN både her og der (senere fra søndag aften). NB2: Det glade blond smil til venstre i øverste foto tilhører Danish Beauty Award-chefen Anne-Dorte.

02/12/2011
Mød toppen af hårpoppen: Eugene Souleiman og Josh Wood
05/12/2011
Sig mig engang, vælger MAC ikke altid de sjoveste?

Kommentarer

 • Julie Nagel-Udsholt

  Ejj, hvor er det pænt. Har meget lignende hår, så det ville være smadder pænt tror jeg 🙂

  08/12/2011
 • og jøsses de stavefejl jeg har kunnet lavet på det sidste..der skulle jo selvfølgelig stå SALTVANDSSPRAY 😀

  07/12/2011
 • Nu harjeg prøvet tricket et par gange, og det virker bare kanon, selvom det er svært at stå og toupere sig med armene bagud! 🙂 Har gode erfaringer med Mop-C slatvandsspray samt en hårpudder – så holder “puffet” længere og man kan “restyle” gennem hele dagen ved at puffe op i det 🙂

  07/12/2011
 • Maria

  Hej Anette. Tusind tak for svar! Det er så fed at have en blog, hvor man rent faktisk lærer noget om ingredienser/indhold og ikke blot bliver orienteret om, hvad der er trendigt lige nu og her. Det er fedt med en god blanding som her 🙂

  06/12/2011
 • Amalie E

  super godt fif! Nu ved jeg hvordan mit hår skal sidde til julens mange fester 🙂

  05/12/2011
 • Frederikke

  Vi som er født uden den smukke runding på kraniet (eller bare har ligget for meget som baby måske) ja vi elsker toupering. Det er hårets “lille sorte” om man vil. Love it !!!!

  05/12/2011
 • CharlotteK

  Hej Anette,
  Det ser fantastisk godt ud, når du gør det og jeg prøver og prøver, men det bliver aldrig så godt som dit….

  05/12/2011
 • AD

  Smiler glad – selv om jeg ikke kan det der baghovedløft…

  04/12/2011
 • Nipuni Julie

  Det hårtip har jeg prøvet på i årevis, men det virker ikke i mit hår. Hvertfald ikke når jeg prøver. Så det får du lov at afprøve på mig engang Anette 😉

  04/12/2011
 • Pernille Bølkov

  Glædelig 2 advent 🙂

  Tak for tippet, det kan jeg godt bruge, har nok det tyndeste hår, pga kemo for år tilbage…..

  04/12/2011
 • Ann Mariager

  Tak for det enkle og virkningsfulde tip, A. Nu ser jeg lang og smal ud i ansigtet.

  04/12/2011
 • Tak for tippet. Det lyder jo i virkeligheden ret enkelt – lige noget for mig 🙂

  04/12/2011
 • Maria

  Super godt tip! Jeg havde ikke tænkt over det, men det er jo rigtigt, at ens baghoved har tendens til at se umådelig trist ud!
  Et lidt andet spørgsmål: jeg har før spurgt dig om din holdning til mineralske olier, og det var nogle super svar, jeg fik! Og nu har jeg faktisk et opfølgende spørgsmål – alle makeup-artister hyper cremen fra Embryolisse, men da jeg så, at der var mineralske olier i, tænkte jeg, hov hov. Hvordan kan det være, at den er så populær blandt alle skønhedseksperter, hvis den tilstopper porrerne i ansigtet? Du nævnte selv, at du ikke er stor fan af at bruge mineralske olier i ansigtet, men har alligevel før nævnt den som en must-have-creme her på bloggen….. Så jeg tænkte, om der er noget, jeg har misset….? Rigtig godt søndag!

  04/12/2011
 • DET er et godt tip! Har jordens fladeste baghoved, takker!
  God anden søndag i advent til alle 🙂

  04/12/2011
 • Tusind tak, Anette:-) det skal simpelthen prøves:-)

  04/12/2011
 • susanne

  Du er jo altdi bare for lækker lækker. tak for besked med baghoved 🙂 jeg vil forsøge men bliver nok aldrig så lækker som dig sveske 🙂

  04/12/2011