På piller for hudens skyld

Jeg holder på, at mad er det vigtigste brændstof. Også til huden. Men derfor er det okay at spice effekten op, og her hører Imedeen og fiskeolie til de kosttilskud, jeg ikke slipper. Nogle gange suppleret med andet besnærende. Men ofte bare tilbage til kernen, fordi det hurtigt bliver for dyrt og for tidskrævende.

Forleden i kommentarfeltet skrev Pia:

Jeg er stor fan af Imedeen som verdens bedste fugtmætter. Var fra start skeptisk, men må sige, at resultatet efter tre måneders brug er synligt. Den endelige overbevisning kom, da jeg i to måneder måtte holde pause og fik den gamle tørre hud igen.

Imedeen gør da også noget i fugt- og beskyttelsesafdelingen, og de er blandt dem, der har den mest tungtvejende dokumentation. Men det er på grund af indholdet af maritimt protein, at du får en fyldigere springmadras af kollagen. Så det ses og mærkes. Hvis du tænker ’maritimt-protein-what?, så er der formentlig tale om hajbrusk – og nej, det er ikke noget, de selv siger højt, men det er det, der giver virkningen. Beauté Pacifique skriver direkte på deres pakker, at der er hajbrusk i.

Der er også to andre hudtabletter, jeg lejlighedsvis skæver kærligt til: Vitavivacious Wrinkles Away. Trods det uheldige navn, så er ingredienslisten imponerende med alt fra DMAE (dr. Perricones klare favorit – findes også i laks) til liponsyre og resveratrol (hurra). Og så er der New Nordics Skin Care Collagen Filler med C-vitamin og den algeproducerede antioxidant astaxanhin, som har papirerne i orden.

Er du på tabletter for hudens skyld – og hvis ja, hvilke?

@Beautyspace på INSTAGRAM  

01/07/2014
Min mor nægter at høre efter
03/07/2014
Sig mig hvordan de gør

Kommentarer

 • Lene Jespersen

  Enig Anette, i skyggen, er de overflødige.. Jeg er dog i solen de 14 dage hver sommer, så passer jeg lidt ekstra på min hud, sammen med masser af solcreme 🙂 og selvfølgelig skygge i middagssolen.

  06/07/2014
 • Mange tak for dit svar. 🙂 Hvilket mærke c vitamin og hvor høj styrke tager du ?

  06/07/2014
 • @ Mia – Du kan sagtens have ret. Forskellen ligger i Imedeens grad af dokumentation for effekt. Det store spørgsmål er kilden til den ‘maritime kollagen/protein’.

  @ Lene Jespersen – Jeg er med ;o) Men hvis man nu er til skygge må de være overflødige ikke sandt?

  @ Dorthe S – Jeg ville holde mig til fiskeolie, hvis jeg var dig. Når det er sagt, så kan du jo prøve og se forskellen efter 3 måneder, hvis du er fristet.

  @ Mads – Jeg har haft lange samtaler med hudlæge dr. Nicolas Perricone om emnet. Der er FOR og IMOD mht. sojamælk og det sikreste er at undlade. Lechitin som også kommer fra soja er et bedre valg (lang teknisk forklaring). Dejligt med Smoothie-opskriften.

  @ Katrine B – Det med ingredienser har jeg har skrevet en hel bog om ;o) Du kan låne den på biblioteket eller købe den her: https://beautyspace.dk/?p=19014

  @ Baysen – Tak fordi du deler. Der er desværre ikke noget der tyder på det mht. kamille (og honning er sukker uanset hvordan man vender og drejer det).

  @ Tanya – Dine egne erfaringer står jo ikke til diskussion. Men både omega3-indtag (fx. fiskeolie) og Imedeen har nu begge solid dokumentation i ryggen. Derfor kan man jo sagtens selv synes at effekten er for svag.

  @ Susanne Lang – Jeg skal selv i gang netop pga. ingredienslisten (bl.a. med DMAE og liponsyre)og ser dem som tillæg til det, jeg tager i forvejen. Men på test-basis.

  @ Mette G – Herligt du deler. Mange tak – vil tjekke det ud.

  @ Gigi – Lad mig vide, om du mærker/ser en forskel.

  @ Henrik – Super input. Mange tak.

  @ Sanne – Heldigvis er der jo ikke tale om livsnødvendigheder.

  @ Rikke og Mette Emilie – Tak for tip til jer begge.

  @ Jane Weiss – Det skal jeg have set nærmere på.

  @ Kirsten V – Faktisk bare C-vitamin på permanent basis ;o)

  @ Ann Q – Ja, det gode er, at der er virkning på HELE huden jo og ikke bare i ansigtet.

  @ Berit K – Det lyder nu også som en kraftfuld kombi.

  Stor hilsen Anette

  @

  05/07/2014
 • Dorthe Simoni

  Annette, kan man med samme fordel spise Imedeen 30+ tabletterne selvom man (kun) er 25? Eller er pillerne så bare spild af penge? Jeg er interesseret, da min hud godt kan bruge noget ekstra fugt og glød 🙂

  05/07/2014
 • Mads

  Hej Anette 🙂 Du har nogle gange omtalt sojadrik samt lecithin-granulater (som også kommer fra soja, ikke?)… Men er det ikke noget med, at nogle siger, at soja-produkter kan være skadelige? Hvad er dine tanker om det?

  Ps. Jeg har lige prøvet din smoothie-opskrift her: https://beautyspace.dk/?p=14956
  MUMS!!!! – jeg er FAN! 🙂 tak 🙂

  04/07/2014
 • Anette Kristine Poulsen

  Kære alle,

  Jeg skylder et par svar her – og de kommer. Men først lørdag morgen, så jeg håber på tålmodighed.

  Stor hilsen Anette

  03/07/2014
 • Lene Jespersen

  Jeg har meget gavn af soltabeletten, min hud bliver forberedt på solen osv. Jeg bliver ikke rød i huden, man får hurtigere farve, end hvis ikke jeg har taget soltabeletten. Starter 4 uger før vi drager sydpå, samt de 2 uger vi er på ferie, napper jeg 1 pille om dagen. Vi har lavet et forsøg med min mand i år, han gør det samme for første gang.. 🙂 Ha ha. Ville ikke undvære den overhovedet 🙂

  03/07/2014
 • @ Stinna – Hvordan oplever du effekten af silica?

  @ Lene Jespersen – Jeg undrer mig sådan over soltabletterne. Forstår ikke pointen helt, men måske er det bare mig.

  @ Jette V – Tak for påmindelse med kæmpenatlysolie. Jeg skal huske den i smoothiesn.

  @ Anna – Selv inddeler de dem i 30+ (derma one), Time Perfection (40+) og den sidste, som jeg ikke husker navnet på til 50+. Tror ikke der er den store forskel, selvom ingredienslisten er forskellig. Marineproteinet går igen.

  @ Mette – nej, til det sidste spørgsmål. Du går til den på de andre fronter. Sådan!

  @ Marie R – Ja, de gør i hvert fald ikke noget godt fra skuffen af ;o)

  @ Christina – Fif hermed videregivet (tak). De kan fint tages samtidig. Ingredienserne er forskellige.

  @ Ditte H – I know. Jeg tror, det hænger sammen med at de har dokumentation på lægemiddelniveau og det er det, der koster en jetjæger.

  @ Anne – Kan se at du har fået flere bud herinde.

  Stor hilsen Anette

  03/07/2014
 • Mette Emilie

  Hov, jeg mener 120 stk. pr.pakning – altså til 2 mdr. i en pakning 🙂 de findes vist ikke med 90 stk i – skrivefejl

  02/07/2014
 • Mia

  Jeg tager skin care collagen filler, der er stort set det samme i som i imedeen (plus der er ekstrakt fra granatæbel i skin care collagen filler) men prisen er meget mindre. Hvis man køber pakken med 180 stk. På tilbud. Koster det ca. 140 kr. i måneden. Og det er under halv pris af hvad det koster at tage imeeden. Er der en grund til at du alligevel vælger imeeden? Mvh. Mia

  02/07/2014
 • Ingenting :-(. Men kunne rigtig godt tænke mig at vide om haj brusken er fra en fornuftig fangst – desværre ses det jo tit at vores skønhed er på dyrenes bekostning 🙁

  02/07/2014
 • Jeg har aldrig rigtig “troet” på skønhedspiller. Det har højst sandsynligt noget at gøre med, at jeg forbinder den slags med tv-shop eller dårlige reklamebannere på Facebook, til trods for jeg aldrig har sat mig ind i ingredienserne.

  Apropos ingredienser, hvad er så værd at kigge efter? Både i cremer og skønhedspiller. Det er godt nok forvirrende at kaste sig ud i, synes jeg!

  Kat B – http://sincerely-k.dk

  02/07/2014
 • Jeg holder mig til ganske almindelig fiskeolie for hudens og ledendes skyld, fordi det passer mit budget lidt bedre end Imedeen. Derudover tager jeg D-vitamin efter lægens råd for at holde uro i benene på et minimum. Sådan noget er man åbenbart ikke for ung til at få i 20’erne :-/ Jeg tager også magnesium, fordi jeg har læst, at det skulle holde menstruationssmerter nede. Det virker faktisk, selvom jeg ikke skal kunne sige, om der er tale om en placebo-effekt.
  Jeg har iøvrigt tænkt over dine råd om at drikke grøn te. Det gør jeg i ny og næ, men jeg er faktisk gladest for kamille-te med en lille sjat honning. Om vinteren når jeg dagligt drikker et par krus eller mere, føler jeg, at min hud bliver mere rolig. Er der noget om det, eller er det bare indbildning. Jeg ved, at kamille og honning virker beroligende og antiinflamatorisk i hudpleje, men gør det samme sig gældende ved indtag??

  02/07/2014
 • Tanya

  Jeg synes at Imedeen er alt, alt, alt for dyrt – og mistænker det for at være fordi ikke alt på hajen bruges (= kæmpespild og forfærdeligt misbrug af en truet dyreart). Det giver mig så til gengæld mindre ærgrelse over ikke at have råd, for så skader jeg da ingen dyr på det punkt 🙂
  Jeg har prøvet Lysi i kapselform og silica af et par omgange, men kunne ikke se/mærke nogen forskel, desværre. Har ellers både tynd hud og tynde negle (og fint hår), så ville meget gerne have set en effekt…

  02/07/2014
 • Susanne Lang Pedersen

  Jeg har taget Imedeen et par år nu og kan ikke undvære dem. Jeg kunne imidlertid også godt tænke mig at prøve Wrinkles Away netop pga. den imponerende ingrediensliste, men har du nogen erfaring med disse tabletter og gør de en forskel i forhold til Imedeen?

  02/07/2014
 • Anette Kristine Poulsen

  1000 tak for alle kommentarer. Jeg vender tilbage i morgen tidlig.

  @Anja Kis – Jeg har set certifikatet som Beauté Pacifique har mht. hajbrusken. Det kommer fra hajen ‘Prionace Glaucalinnaeus’ – og alt bliver brugt, altså spist, og så bliver hajbrusken brugt til medicinalbranchen (og skønhedsbranchen).

  Stor hilsen Anette

  02/07/2014
 • Anja Kis Svendsen

  Har BP og imedeen nogen dokumentation for hvordan de fanger hajerne og for om resten af hajen bruges, ikke kun brusken?
  Har ikke noget problem med hajfiskeri, hvis bare hele dyret bruges, nogen der ved mere om det?

  02/07/2014
 • MetteG.

  Jeg er på Coresentials. Det er ikke piller men et pulver der blandes op i vand og drikkes som en shake. Det har et stort indhold af colestrum og en masse b-vitamin samt alle mulige andre dejlige ting. Mindre synlige rynker og linjer, mere glød og ikke mindst mindre appelsinhud:-)

  02/07/2014
 • Jeg tager mit daglige tilskud af Complex B-vitaminer og har gjort det i flere år, da jeg kan se en gavnlig virkning på mine negle og mit hår.
  Og lige præcis i dag er jeg startet på Krill olie-kapsler, inspireret af “al din snak” om fiskeolie plus en kommentar fra @Sommer her på bloggen d. 15. maj.
  Skal bare meget ha’ styr på min hud! 😉

  02/07/2014
 • henrik

  Hej syntes lige jeg ville nævne zink piller da de for nogle kan hjælpe så akne. Jeg har ikke selv akne men har i perioder været plaget af det man kalder cyster, en eller to steder i ansigtet.
  Cyster til dem der ikke ved det er små eller store røde buler som gør ondt når man rør dem, tit kan man mærke dem under huden før de bliver røde. De har tit ingen udgang og man må aldrig prøve at trykke dem ud da det kan få dem til at vokse og forlænge deres liv i månedsvis.
  Jeg har selv spist en zinkpille hverdag i 4 måneder og er nu blivet mit problem kvit 🙂

  02/07/2014
 • Imedeen og Lysi fiskeolie kapsler. Men overvejer ogsaa Q10 og kæmpenatlysolie. Men er itvivl.
  Jeg kunne godt tænke mig at høre hvilke tabletter du tager udover Imedeen og Lysi ? 🙂

  02/07/2014
 • Nææh, jeg synes de er dyre og jeg tror ikke rigtig på dem. Tog en gang Silica for hår og negle, men da der ikke var nogen forskel holdt jeg op igen.

  02/07/2014
 • Rikke

  Der er en del at spare på Imedeen ved køb til 6 mdr. På amazon.co.uk.

  02/07/2014
 • Mette Emilie

  Jeg er også begyndt med Imedeen og er glade for dem. Har både købt dem billgt på webapoteket og fornylig lykkedes det mig at købe dem rigtig billigt hjem på lookfantastic, da de introducerede dem. Der solgte de 3 pakn. af 90 stk. pr. Pakn. billigt og ovenikøbet fik jeg procenter. Dejligt 🙂

  02/07/2014
 • Jane Weiss

  Grapeseed og gotukola , sidst nævnte strammer huden op og altid fiskeolie

  02/07/2014
 • Ann Q

  Stødte ind i en Imedeen dame i Matas for nogle år siden og har ikke sluppet dem siden – dem til huden altså. Er glad for at være sluppet for de tørre “pletter” på knæ og albuer. Forsøgte mig med den grønne til hår og negle, men kunne efter 2 måneder ikke mærke nogen forskel. Så dem opgav jeg da de samtidig havde en lidt ubehagelig eftersmag.
  Og så er jeg forholdsvis solsky, så jeg tager altid ekstra d-vitamin.

  02/07/2014
 • Pia hvenegaard

  Tænk at være så heldig at blive citeret i dit nyhedsbrev

  02/07/2014
 • Berit K

  Fiskeolie er jeg på..og kål..
  Elsker Imedeen men de er så hulens dyre.og je VIL have råd til de gode cremer også.. så Imedeen har måttet vige pladsen indti videre

  02/07/2014
 • Anette Waaben

  Imedeen virker …helt klart. Og så den uundværlige islandske fiskeolie fra Superbrugsen…

  02/07/2014
 • Metteline

  @Anne, jeg køber dem hos med24.dk, der sparer jeg ca 100 kr på en pakke til 2 mdr. Men ja, de er DYRE, desværre.

  02/07/2014
 • Anne

  Er der nogen der har et tip til hvor Imedeen kan købes på tilbud?

  02/07/2014
 • Ditte H

  Fiskeolie, Lysi (tak Anette), og Q10. Har flere gange kigget på Imedeem, men for pokker, det er dyrt!!

  02/07/2014
 • christina

  Spiser du imedeen samtidig med de andre piller som wrinkel away el er det til de måneder hvor imedeen bliver for dyre ? Jeg har prævet bp hajbrusk piller uden synlig virkning men jeg ved min svigerdatter har spist dem siden hun var teenager pga børne eksem og de tar fuldstændig hendes eksem trods pillerne er til +40 ..bare et fif 😉 jeg tror mit næste køb bliver imedeen for st se om de så virker 😉

  02/07/2014
 • Marie Rasmussen

  Åh … det var da et spark bagi der kunne bruges. Jeg har Imedeen liggende der hjemme, men er slet ikke kommet igang med dem … Det burde jeg nok 🙂 Jeg gør det fra NU AF!

  02/07/2014
 • Metteline

  Jeg er på Imedeen – er blevet afhængig. Kommer aldrig til at stoppe. Siger til mig selv at så køber jeg liiidt billigere fugtcremer i stedet.. Derud over er jeg ‘på’ chiafrø og goji+blåbær (i deres helt egen form – ikke piller) og Pukkas Clean Greens som jeg blander i gulerodsjuice. Det daglige gulerodsshot giver min (ellers så lyserøde) hud glød også. Og så må jeg altså slå et slag for yoga – hovedet nedad nogle gange om ugen gør altså også godt for huden, føler jeg – udover hvad det gør for den generelle livsglæde 🙂
  NB. Det der haj-brusk – det er ikke noget med at man skærer finner af levende hajer, vel..?

  02/07/2014
 • Anna

  En hurtig søgning på Imedeen giver flere resultater – Hvilket af Imedeens kosttilskud er det du anbefaler? 🙂

  02/07/2014
 • Jette V

  Ud over fiskeolie får jeg også en skefuld kæmpenatlysolie (eller 2 kapsler) hver morgen, det virker godt mod diffus rosacearødmen i huden. Jeg kan se en tydelig forskel mellem de perioder, hvor jeg tager det, og de perioder, hvor jeg ikke tager det.

  02/07/2014
 • Lene Jespersen

  Dejlig læsning.. Ja jeg får fiskeolie, og supplere et par gange om året med hørfrøolie fra Nyborggaard 1 spk. om dagen. om sommeren tager jeg Imedeem soltab. som er super god, og virker. Kunne sagtens fristes til flere typer fra Imedeem 🙂

  02/07/2014
 • Jeg er kun på silica og fiskeolie, men måske jeg skal prøve nogle af de andre!

  02/07/2014

Kom med kvit & frit på Beautyspace-holdet

Uafhængig skønhedsformidling for dig, der vil have dokumenteret viden om hud, hvad-virker-guides og hvordan fejlkøb undgås. Kun ord der gør dig klogere - og nå ja, besked som den første, når månedens Book’n’Beautyboks udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.