Kunsten at fatte sig i korthed

Jeg er steget i graderne på hjemmefronten, fordi mine børn er meget betaget af, at jeg står tæt på Lisbeth Østergaard, der jo er SÅ pæn, som de siger. Og sjov. Men. TV er svært, sjovt og speedagtigt, og derfor var der et par pointer, jeg ikke nåede i går. De kommer her:

 • ORF Genetics (dem med Bioeffect) producerede oprindeligt proteinbaserede vækstfaktorer til medicinalindustrien, da flere kosmetikhuse kom og bankede på og ville købe de cellefornyende vækstfaktorer til hudpleje. Hvem øjnede en mulighed? Det gjorde ORF Genetics og besluttede sig for at bage kagen selv.
 • Strivectin virker på grund af indholdet af peptider (glattende) og B3-vitamin (virker mod pigmentkoks).
 • Silkeprotein har papirerne i orden på to punkter i forhold til huden: beskyttelse og fugtbinding.
 • Jeg synes ikke, den hæmoridecreme skal under øjnene! Har du prøvet ??

SNUP TIPPET: ELLE/Audi event, forårsmakeuppen du vil elske (tror jeg), Kiehl’s søgen-efter-testpersoner, London-hudnørden og meget mere lander de næste par dage på Beautyspace.

@Beautyspace på Instagram

20/02/2013
VIND!
25/02/2013
Overskud som tendens

Kommentarer

 • Anette Kristine Poulsen

  @ Milana – 1000 tak, dejligt at du kom. Det glæder mig.

  @ Rikke B – mange tak, men jeg er nu glad for, at de ikke er længere. Hellere lidt for lidt end lidt for meget, ikke?

  @ Karoline – tak søde du. Jeg har dygtige folk til at hjælpe mig…her fra det Bundgaards i Silkeborg, der havde fundet Henrik Vibskov top og Designers Remix buks. Det veksler lidt mht., hvem der hjælper mig.

  @ Tanya – ihhhhh så mange tak. Det må være så spændende at lave, hvad du laver.

  Stor hilsen Anette

  25/02/2013
 • Tanya

  Det var noget arganolie til håret (har faktisk glemt mærket, ups) – skønt at man bliver så meget klogere i dit selskab, Anette! Her er lidt mere om “agtig” 🙂
  http://dgcss-sprogblog.blogspot.dk/2012/05/nu-gr-jeg-det-alligevel-agtigt-af-tanya.html

  25/02/2013
 • Vælger du selv dit tøj, eller bliver du stylet hammer-lækker fra top til tå? 🙂

  Du er farvoritindslaget i Go’ morgen 😉

  //K

  24/02/2013
 • Rikke Bisgård Sørensen

  Nyder at se dine små indslag på tv, omend det altid er lidttt for kort, men det kan du jo ikke gøre for 🙂

  Mvh Rikke

  24/02/2013
 • Hvor var du bare god til ELLEs kvindeevent. Det var skønt at høre dit foredrag! God søndag 🙂

  24/02/2013
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Berit C – vinklen er ting, der udspringer af noget andet, men jo – det er generelt gode ting. Håber du kan snige dig til lidt prøver.

  Stor hilsen Anette

  23/02/2013
 • Det lyder jo enormt spændende. Her er vist nogle produkter jeg godt kunne tænke mig at prøve og se lidt nærmere på.

  23/02/2013
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Marie – taaark. jeg har verdens bedste negledame. Hun blander CNDs cocoa, iced cappucino og slutter af med romantique, så lag-på-lag.

  @ Tina – haha! Tak for dine ord.

  @ DorteD – nyd du bare London. Hudnørden bor bare derovre…men det er ikke relateret til London.

  @ Anette S – SÅ fabelagtigt at møde dig i går til ELLE-eventen. Tænk at der er gået et par år eller 10 ;o)

  @ Tanya – SÅ skønt at møde dig. Tænk at du forsker i ord. Det fascinerer mig utrolig meget. Jeg sidder og tænker over ‘agtigt’ nu og lærer også af dig. Jo, så er der primært silikone i. Hvad var det for et produkt (jeg hapsede nemlig ikke en goodiebag).

  @ Anja – tak kære A.

  @ Metteline – du kan se klippet på Beautyspace ;o)Ja, Armani-foundation’en er super. Har ikke prøvet Sisley kuren, men er vild med risproteiner.

  @ Kira B – tak for dine pæne ord. Kiehl’s ER et brand, der rammer følelsesmæssigt. De har ex. indskrevet i deres ‘dna’ at venlighed er en dyd, der skal praktiseres. Meget sympatisk jo.

  @ MarianneG – hahahha! For sjovt.

  @ Mette B – 1000 tak. Nej Strivectin finder du i Matas og i Magasin. God fornøjelse med den.

  @ Lullumut – selvfølgelig kunne jeg kende en med sådan en powerudstråling.

  @ byMelchiors – point taken ;o)

  Stor hilsen Anette

  23/02/2013
 • byMelchiors

  Skyldig. Jeg er med på den med hæmoridecreme under øjnene. Ikke dagligt, men i nødstilfælde fx når man har haft drinksparty og skal til fødselsdagsbrunch med svigerfamilie fra helvede dagen efter -:)
  Til 40 kr synes jeg faktisk den virker helt ok og når den er god nok til fru Beckham er den og god nok til mig -:D

  23/02/2013
 • Hvor var det bare skønt endelig at hilse på dig! 🙂 Jeg blev helt overvældet over, at du kunne genkende mig! 🙂 Synes du gjorde det så godt på den scene 🙂

  23/02/2013
 • mette b

  Sike en masse spændende produkter du fortalte om. Du er en sand “skærmtrold”!
  Jeg er fristet af Strivectin – kan man købe det på apoteket?
  Også det islandske har jeg hørt godt om 🙂

  God weekend!

  22/02/2013
 • Altså min far tog engang hundens “røv”salve i stedet for den svenske peberrodscreme og puttede den på sin oksebrysts smørrebrød………
  Men jeg tror såmænd godt jeg kunne hoppe på den med hæmoridecremen under øjnene, hvis bare den ikke var brugt bagi først, for hvis skidtet virker er det vel super. 🙂

  22/02/2013
 • Kira Bjørnestad

  Du så dejlig ud og jeg syntes at du var meget informativ (i modsætninger til så mange andre, som ikke sætter sig ind i, hvad der rent faktisk er i produkterne og hvordan de virker – de lirer bare producentens salgstale af).

  Spændende med Kiehls, har lidt et crush på dem efter at vi alle vandt en samling små testprodukter fra dem… Havde i hvert fald stor glæde af dem og min søde kæreste sneg sig da også til at prøve noget – hvilket har resulteret i at hans dagcreme faktisk er fra Kiehls!!!

  22/02/2013
 • Metteline

  Ih, altså – vi har ikke TV2. Og jeg savner det egentlig ikke, men når du nu er er begyndt at hænge ud der, ja så ef det jo helt forkert ikke at se MorgenTV, har jeg nu indset..
  Anette, jeg har lige hørt om fn ny 30-dageskur fra Sisley, et mærke, jeg har et had/kærlighedsforhold til 🙂 Den indeholder Hydrolyzed Rice Protein, som vist er ‘ris peptider’.. Er det supergodt og den dyre pris værd, eller er det noget som efterhånden kommer i hvert andet nye hudprodukt? Har du hørt om kuren? Hedder Botanical D-Tox.
  Btw, er hooked på den nye Maestro Foundation fra Armani – Wow, den er fantastisk! Tyndere end tynd, og gør huden så fin. Tak for omtale af den 🙂 god weekend!

  22/02/2013
 • Mette

  Så dig desværre ikke igår- men så dig sidste gang du var på! Og da klarede du det jo supergodt, så det gjorde du sikkert også denne gang! Hvad er det for noget med hæmoride creme under øjnene???? 🙂

  22/02/2013
 • Jeg synes du klarer det helt fantastisk- sikke en gevinst de har scoret der ved at få dig på besøg 😉
  Har ikke prøvet hæmoridecreme – og tror heller ikke, at jeg kommer til det 🙂

  22/02/2013
 • Tanya

  I øvrigt lyder både silkehud, bioeffect og strivectin interessant… (sikke mange ting man kan skrive på ønskelisten efterhånden!)

  22/02/2013
 • Tanya

  Hvor var du dog god i går til ELLE/Audi-eventen! Du er den fødte entertainer, havde hele salen med, og formåede at formulere dig kreativt og flydende hele vejen igennem! Og SÅ fint at hilse på dig!
  Jeg fik kigget lidt på ingredienslisten på en af goodiebag-gaverne: når der står dimethicone allerførst, så er det primært silicone, ikke? Og så skal man ikke bruge det alt for tit? (jeg prøver at lære af dig, kan du nok se).
  Bortset fra det var hele aftenen jo en gavebod – fortrød kun at jeg ikke havde en veninde med 🙂

  22/02/2013
 • Anette Scharling

  Seriously, du er SÅ (s)køn og karismatisk Anette – jeg stemmer på dig!

  Og tak for en god aften i går til ELLE /audi eventen, det var fabulous!

  22/02/2013
 • DorteD

  Hov! Jeg rejser til London i morgen, så gode tips og lidt mere info om London-hudnørden modtages gerne;o)

  22/02/2013
 • Tina Irene Povlsen

  Uhhh, dejligt at der i arbejdet lige er tid til pause, der kan bruges her. 🙂 – Kan kun give Marie ret i hendes ?. Også selv om dine unger, har det gode øje til søde, pæne og sjove Lisbeth Ø. I øvrigt et fantastisk indlæg i udsendelsen med Lisbeth. Fik virkelig en god association til en for kortere tid siden hørt reklame. Din kommentar i udsendelsen til hæmoridecremen – det udtryk i dit ansigt, som for mig klart sagde, at dette på ingen måde for dig, kan anses som værende “wunderbar”, koblet op på dit her skrevne ord om hæmoridecremen… Ja så kom en assosiation til reklamen fra Louis Nielsen… Ved ikke om du har hørt den??? Jeg tænker her på den, hvor manden i morgenhygiejnen får snuppet svigermors glemte hæmoridecreme, da han tager fejl af den og tandpastatuben. 🙂 Den poppede altså bare lige op hos mig, her i din afstandstagen fra anvendelse af hæmoridecreme til poser under øjnene. Denne creme er også klart i min verden som sygeplejefaglig uddannet et “bag”produkt, som ikke kan udgøre en flerfoldig anvendelse – som f.eks. til øjen, ansigts eller mundpleje… 😉
  Jeg kunne nu godt fristes til at prøve Strivectin, selv om de fleste af min mavestræks kan skjules af bikinitrussen.
  Tak for et fantastisk foredrag i går, samt dette dejlige fredagsindlæg…

  22/02/2013
 • Marie Rasmussen

  Øh er dine børn klar over hvor super cool og smuk en mor de har? … Men fedt at du kan stige i graderne ved at udvide bekendtskabskredsen med de rette personer 🙂

  Sad og sukkede lidt over dine negle. Nøj de er flotte på den super naturlige måde.

  Kunne godt blive fristet til at prøve Strivectin.

  God weekend 🙂

  22/02/2013

Kom med kvit & frit på Beautyspace-holdet

Uafhængig skønhedsformidling for dig, der vil have dokumenteret viden om hud, hvad-virker-guides og hvordan fejlkøb undgås. Kun ord der gør dig klogere - og nå ja, besked som den første, når månedens Book’n’Beautyboks udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.