Læbe-snask

sammensat

Kender du det? Lysten til at svære hele molevitten ud, så pæn-pæn bliver til knapt så pænt. Ikke partout med læbestift men sådan generelt. Bare nogle gange. For den unge dame bag linsen her er det en af drivkræfterne. Hun går hårdnakket efter at fordreje vores forudbestemte opfattelse af bestemte objekter. Som eksempelvis læbestiftens rolle. Eller englevingernes. Eller  mere tabubelagte emner, som du selv må opsøge her.

At skrive SNUP TIPPET er nok over kill. Eller bare upassende. Jeg vil meget hellere vide, om du har tværet noget ud for nylig – eller haft lysten til det. Kom nu…

Makeup: Louise Mas

NB. Om 6 dage er det 1. december, og det betyder BIG TIME JULEKALENDER på Beautyspace. Hver dag kan du klikke dig ind og deltage i lodtrækning om dagens herlighed. Lækre sager…I promise.

24/11/2010
Hudlæger om øjenåbnere plus lidt DIY-tryk-teknik on the side
26/11/2010
Er du bange for æteriske olier?

Kommentarer

 • Jeg ved ikke med Amy Winehouse – jeg vil snarere sige egyptian. Jeg har forlænget øjnene, det ser faktisk ganske flot ud. Og det er klart nemmere at arbejde med den sorte skygge, når den er “fæstnet” i eyelineren.

  26/11/2010
 • Lene

  Der er en helt bestemt medarbejder på kommunen jeg gerne vil tvære ud for tiden – men det er nok ikke det du mener! :O) Men jeg har det sådan når jeg maler – pludselig bliver det for pænt og så skal der grises!

  25/11/2010
 • Kamilla

  uh så glæder jeg mig endnu mere til jul nu! Julekalender for os – tak for det!

  25/11/2010
 • M

  Læbestift i hele hovedet…Det er jo dét, der hedder “Anna & Lotte-make up”:o)
  Julekalender – BIG TIME WUHUUUUUUU!!!!

  25/11/2010
 • Nipuni Julie

  Jeg ser frem til din julekalender 😉 Og med alt den fine sne der falder, så nærmer julen sig endnu hurtigere. God aften til jer alle 🙂

  25/11/2010
 • Tak til Louise for tippet – jeg vil øve mig!

  25/11/2010
 • Louise Mas

  Iøvrigt, til Kristine:

  Jeg håber du tør kaste dig ud i en lidt mere vild makeup.
  Brug evt. en eyeliner under din skygge og lav den lidt Amt Winehouse inspireret i faconen op mod brynet i yderste øjenkrog.. Men du skal selvfølgelig tone/blende rigtig meget for at få et elegant look… Men øv dig et par gange, så bliver det færdige resultat godt 😉
  Kh Louise Mas

  25/11/2010
 • Louise Mas

  Anette har bedt mig skrive lidt om vores shoot den dag..

  Dagen var tiltænkt til et “Hatteshoot” og efter vi var færdige med at kreere vores hatte, ville vi bruge tiden lidt ufornuftigt, hvor vi gnattede rundt med forskellige farvenuancer af læbestift, hvor vi ender op med dette resultat, som vi syntes er meget sjovt med farve og skygge effekter.

  25/11/2010
 • Jeg tænkte faktisk så sent som her til morgen på, at jeg godt kunne tænke mig at have mod være lidt mere vild med den sorte skygge jeg mest bruger som eyeliner til hverdag. Men altså smøre lidt tykkere på, så at sige, også til hverdag. Det er Onyx fra Estee Lauder.
  KH Kristine

  25/11/2010

Kom med kvit & frit på Beautyspace-holdet

Uafhængig skønhedsformidling for dig, der vil have dokumenteret viden om hud, hvad-virker-guides og hvordan fejlkøb undgås. Kun ord der gør dig klogere - og nå ja, besked som den første, når månedens Book’n’Beautyboks udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.