fbpx

Løb, nu vi er ved den friskere hud. Løb.

cid_e6943915-cb17-4f40-a423-8a5f5c15e98cdomain

Jeg er langt fra den sportslige type, men har alligevel taget mig så meget sammen, at jeg siden juli har løbet. Hver dag. Tre kilometer. Det var løbeentusiasten Peder Troldborg, der anbefalede løb som en daglig rutine. Fordi 1) du  så aldrig er i tvivl, om du skal af sted eller ej plus 2) tre-fire daglige kilometer overbelaster de færreste. Jeg ville lyve, hvis jeg skrev, at jeg er hooked, men jeg blev alligevel mere end glad, da en dygtig hudekspert sidste fredag mindede om, at hyppig motion booster blodcirkulationen, som er altafgørende for frisk hud. Og friskhed hitter i øjeblikket sammen med anti-træthed i hudplejemoden. For hvad er det lige, de fleste går efter? Er det ikke bare at se oplagte ud? Friske. Og her er c-vitamin blandt de bedste muligheder. Via munden og smurt på huden. Og gerne tilsat løb.

SNUP TENDENSEN: Det er gratis at løbe, men hvis du vil afprøve det frisksmurte til huden, synes jeg, Biothem og Elizabeth Arden har fanget tendensen flot med Skin*Ergetic dagcreme og Intervene Skin Tone Perfecting Capsules. Hemmeligheden er en stor portion C-vitamin, og tager vi Biotherm først, så har jeg altid haft en svaghed for deres cremer, fordi de er friske og bløde ud over det sædvanlige. Cremen får snart selskab af Skin*Ergetic Serum med det stærkt hypede broccoli-ekstrakt på bland-selv-manér. Ardens C-vitamin kapsler er gode til at glatstryge træthedstegn og mildne solpletter. 

NB: Vidste du, at C-vitamin-hudpleje både virker lysnende på huden, er en mild eksfoliator, kraftfuld antioxidant, energibooster og naturlig fugtmætter? Wonder-C, siger jeg bare.

13/10/2010
Der er måske nogen, som har friskere hud end dig. Vil du vide hvorfor?
15/10/2010
Hårrejsende blåøjet

Kommentarer

 • Anette… hvor ville jeg gerne løbe hver dag, men det bliver desværre kun til 2-3 ture om ugen. Til gengæld nyder jeg turene og den velvære de giver mig.

  16/10/2010
 • Løb er fantastisk!

  15/10/2010
 • Anette, det er så sejt at du løber hverdag. Her er jeg også begyndt 2 gange om ugen og jeg hader det ikke, for man har det jo skønt bageefter men jeg har svært ved at tage mig sammen og komme ud af døren med løbetøj på.:D Helt sikkert at det kan ses på huden…den stråler af friskhed.

  15/10/2010
 • Nipuni Julie

  Hvor er du sej Anette! Jeg ville ønske at jeg også kunne tage mig sammen til at løbe hver dag. Men men men, jeg kan ikke lide at løbe. og ikke bare ‘ikke kan lide’ jeg direkte HADER at løbe. Jeg har prøvet flere gange, men jeg kan simpelthen ikke fordrage det. Jeg trøster mig med at danse 7+ timer om ugen – det er til gengæld en stor passion 🙂 Og Vitamin C – det er min favorit kategori, når det gælder om at indtage føde med vitaminer.

  14/10/2010
 • HVER dag?? Sejt!
  Det kan være du har lyst til at skrive en gæsteindlæg hos mig om vedholdenhed en dag? Det inspirerer mig helt vildt, når vi mennesker tager os selv i kraven og holder fast i noget, gennem både sol og regn. Så du inspirerer mig helt vildt lige nu.

  14/10/2010
 • Tinna

  Godt gået Anette,du e for sej 😉

  14/10/2010
 • Britta

  Ohh … jeg har altid synes at løb er lidt selvpineri med mindre man skal nå en bus eller noget …. men en frisk gåtur er vel også ok 😉 og så kommer juleappelsiner vel også snart på hylden i butikkerne.

  14/10/2010
 • Hm … må i gang igen med babyjoggeren og hunden ved siden af. Hopper straks ind og finder en optimal 3 km-rute. Og mon så ikke min hud skulle se lækrere ud inden jeg når pensionsalderen (hvor jeg forhåbentlig er oppe på at kunne løbe de 3 km uden at lungerne falder ud …) 😉

  14/10/2010
 • Christina Scales

  Jeg elsker at løbe. Og jeg bilder mig selv ind – at hvis jeg er en smule – “knap så køn efter en lang nats søvn”, så hjælper det at løbe. De hævede øjne forsvinder, og huden får en let rosa glød…. Og Anette sendte dig et par tanker i dag da jeg “løb” forbi bageren i Sankt Peder Stræde:)

  14/10/2010
 • Iiih, jeg pudser lige mine motions-glorie!
  😀

  14/10/2010
 • Åhhh – så må jeg nok hellere i gang med at løbe igen. Har holdt en ufrivillig pause, og jeg må sige, at det viser sig noget sværere at komme igang igen, end jeg lige havde troet. Men hvis man får pæn hud af det, så kunne det være… 🙂

  14/10/2010
 • Ja, det vidste jeg godt! Men citron og appelsin direkte på huden er ikke godt – det skal altså spises!

  14/10/2010