fbpx

Lad dem være våde. Kindkyssene…

Ved godt, at jeg gentager mig selv. Men altså. Cremeblush hitter mere end nogensinde – både som fashion-statement og det trick, der på to sekunder liver dit ansigt op fra okay til wow. Blandt mine favoritter er YSLs luftiglette Gel Blush (240 kr.) og smuksakken Kjær Weis Creme Blush (375 kr.), fordi begge får mig til at skamme mig over, at jeg engang har ment, at cremeblush var svært.

SNUP TENDENSEN: Conni fra blogland havde ret i sin blush-tip-kommentar forleden. Mangler du i en snæver vending en cremeblush, så dup forsigtigt lidt læbestift på kinderne og ton ud. Et trick jeg fik fra makeupartist Søren Hedegaard for mange år siden,  og som i dag vist efterhånden er velkendt.

Vil du have flere forårstrends, så værsgo’ lige her

10/02/2012
Trendupdate til din forårsmakeup # 1
15/02/2012
Dior, jydekort og et spørgsmål til dig

Kommentarer

 • Anette Kristine Poulsen

  @Frederikke – haha. Men altså. Blush (bare en lillebitte smule)på kindbenet gør virkelig en forskel. Prøv lige og se om ikke jeg bare har lidt ret.
  @Anette J – hvor herligt at det fungerer (det kan nemlig afhænge lidt af læbestiftens blødhed). Og ja, Pot Rouge er navnet og ikke farven.
  @Pernille Larsen – uhhh det forpligter vist over mine evner.
  @Ditte H – ihhh hvor fedt at blive rykket på den måde. Har holdt lidt vinterferie her i uge 7.
  @ Winniebn – Janne touborg hedder hun.
  @ Camilla Ahlefeldt – nej, det synes jeg bestemt ikke du skal. Bare sørg for god SPF og fugtmættende olieundertrøjer under din creme. Af lufthavnskøb vil jeg jo også springe på Diors Creme Abricot til neglene, Kiehl’s Creme de Corps, MAC Skin Enhancer (den fra bloggen sidste ug) og så vil jeg se, om de har Untitled duften fra Martin Margiela. God hunt.
  @ Frk. Clarins – ja, den er i deres nye look. Hvis du klikker på mit link får du farvekode og pris.
  Mange hilsner Anette

  16/02/2012
 • Frk. Clarins

  Den Clarins ‘Eclat Minute Blush’, der er på billedet fra forrige indlæg – kan den købes i DK eller er det en ny vare? Jeg synes ikke, jeg har set den – og den er da lige til forårets hudgarderobe..

  14/02/2012
 • Camilla Ahlefeldt

  Jeg høre, om du har nogle gode råd til lufthavnsindkøb. Jeg har noteret mig Keihls håndcreme og at teste de to concealere (hhv. Bobbi Brown og MAC), som dig og Søren Hedegaard anbefalede, men måske har du flere must-haves. Min mor konfronterede mig i går med, at “..når man er i når tyverne, begynder det at gå ned ad bakke” – på stram-hud-fronten, altså. Skal jeg virkelig overveje noget anti-age-polyfylla-agtigt?

  14/02/2012
 • Hej anette
  Hvad var navnet på hende hudlægen, der var til beauty space live?

  14/02/2012
 • Ditte H.

  Psst … – hva’ mon du finder på at blogge om i dag??? Går jo her og logger af og på i en uendelighed 😉 Ikke fordi du skal føle dig presset, overhovedet ikke, slet ikke …. “rømme”

  Og det er jo kun fordi, jeg elsker at gå ind på din blog og blive inspireret 🙂 Ved jo godt du sikkert har et liv ved siden af ….. Pokkers 😉

  14/02/2012
 • Nå men så må jeg op i skabet og rode. KAN nemlig ikke smide make-up ud, så jeg har et lager af ikke-aktuelle ting – og mon ikke, der findes en creme blush imellem? Og er den mon tørret ud? (Man kan jo håbe, så der er en undskyldning til at købe den Pot Rouge, I lokker med!)

  13/02/2012
 • Pernille Larsen

  Vil bare lige fortælle, at jeg i dag har fået min face mapping samt gratis vareprøver hos hudplejecentret i Greve. Det var en fantastisk oplevelse! Tusind tak til dig Annette for sådan en skøn præmie. Du er min gud 😉

  13/02/2012
 • Ditte H.

  Anette J., Pot Rouge er navnet på selve tingen, og den fåes i flere farver 🙂

  13/02/2012
 • Anette J

  80’er flashback – ja. Heldigvis er de lyse striber i håret ikke vendt tilbage på listen over hotte sager.
  Har prøvet tricket med læbestift på kinderne i dag. Og tak for det – det fungerer og det er dejligt, når en ting har flere funktioner.
  “Pot Rouge” er det navnet på farven eller hvordan? Har set den flere steder og interesseret.

  13/02/2012
 • Frederikke

  Jeg får altså de her sære fornemmelse af teenageværelse, pink øjenskygge med ditto fartstreger på kinderne og megastort permanentet hår. Jo jeg var da med på modens beat i 80´erne, og slemme billeder af hedengangne look passerer for mit indre blik… Jeg lovede mig selv (sidenhen) at blush og rouge var et overstået kapitel i min odyssé i make-uppens verden… Må måske nok kapitulere en af de kommende dage, men ikke uden modstand til det sidste 😉

  13/02/2012
 • Anette: det lyder som en god idé du kommer med der! Læbestifter har jeg rigelig af, så der skulle være nok til blush også; og neglelakker kan man ikke få for mange af! 😉

  13/02/2012
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Ditte H – hurra og kaffe til alle Beautyspace-læsere, der er på før kl. 8.00.
  @ Anja – det kan du tro, jeg vil. Det bliver indenfor de nærmeste 3-4 uger…men jeg lover det ;o)
  Stor hilsen Anette

  13/02/2012
 • Jeg har altså en lille bøn til dig, Anette. Vil du ikke komme med en lille guide til, hvordan sådan en blush lægges og hvilken farve og børste jeg bør vælge? Jeg har vidst ikke helt fundet ud af at gøre det helt korrekt endnu med det der blushcirkus;-)

  13/02/2012
 • Ditte H.

  Uh, forresten – er ikke helt vågnet endnu …..
  Ha’ en rigtig dejlig mandag!!

  13/02/2012
 • Ditte H.

  Wauw!! …. Nu er der ingen tvivl i mit sind! Den Pot Rouge må og skal jeg bare eje!!!!

  Tak for svar 🙂

  Altså for pokker, hvor bliver jeg bare knaldhamrende lækker at se på!! 🙂

  13/02/2012
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Ditte H, se den kan jeg godt forstå, du vil have læber og kinder i. Den vandt som bedste cremeblusheer i magasinet InStyle Best Beauty Buys 2012 og i Glamour som bedste ‘power product’ i 2011. Den er let at arbejde med og kan doseres, så det ikke er et stort kapow fra starten.
  @ Con9 – never change a winning team, siger man jo. Så hvis læbestiften fungerer, så brug i stedet pengene på neglelak ;o)
  @ Heidi – jeg synes lilla er fin til lys hud, men håber du får lejlighed til at prøve IRL.
  @ Birgitte, nope, desværre.
  @ Guapizimo, det forstår jeg. Den er også nem at arbejde med.
  @ Pernille Andersen – naaarrrhhjj, de makeupkloge anbefaler ikke at komme vådt ovenpå tørt, og alligevel har jeg set dem gøre det lejlighedsvis. Så prøv. Hvis det klatter eller klumper må det være et no go.
  Mange hilsner Anette

  13/02/2012
 • pernille andersen

  Hej, jeg er i tvivl, -jeg bruger altid mineralpudder fra MAC oven på min farvede dagcreme (også fra MAC), -kan man komme cremeblush ovenpå mineralpudder, eller ???

  / Pernille a

  13/02/2012
 • Jeg har en cremeblush i en palette jeg har fra Chanel, den er jeg rigtig glad for og den er nem at påføre!

  13/02/2012
 • Birgitte

  Kan gelblushen også bruges på læberne?

  12/02/2012
 • Heidi

  Kan alle hudtoner bære den lilla? For shit den er lækker – men vil den passe til min lyse lyse hud?

  12/02/2012
 • Pia

  Tror altså aldrig jeg kan vænne mig af med min solpudder – men skønne farver du viser her, Anette.

  12/02/2012
 • Tusind tak for link, søde Anette! 😉 Selv om en læbestift-tricket er supergodt, så er det vist på tide, jeg snart får prøvet “the real thing”. Det kunne være lækkert at gå foråret i møde med! 🙂

  12/02/2012
 • Ditte H.

  Den fra Kjær Weis har jeg også hørt meget godt om 🙂 Men har du prøvet Bobbi Browns Pot Rouge for lips and cheeks? Den har jeg nemlig set mig lidt lun på og vil købe den næste gang, jeg er i Maga …. Og hvis du har prøvet den, hvad er så din mening og vurdering af den??

  Uhh …. Æælsker altså de her råd og udveksling af mærker og produkter 🙂

  12/02/2012