fbpx

Lad os ses

Jeg er vild med Instagram.

Vild med det visuelt vilde ’insta-moment’, hvor folk skyder det, der rører dem. Her og nu.

Og selvom jeg knuselsker kommentarfeltet her på bloggen, så kunne det være fint, hvis der af og til var mulighed for at sætte foto på kommentarerne (okay, måske ikke altid – men du ved, hvad jeg mener).

Muligheden er der på Instagram, så hvis du har noget visuelt til beauty-deling, så knyt et @Beautyspace til dit billede, så jeg kan lure med.

NB: Bær over med, at der her i uge 7 er der lidt længere svartid på bloggen.

06/02/2015
Fat det med fugt og fedt
11/02/2015
Svar fra Kenneth

Kommentarer

 • HeLene

  Vedr. insta så jer jeg der takket være Anette, og det er også den profil jeg slår op først når jeg går derind! <3

  13/02/2015
 • HeLene

  @henriette
  Jeg har haft stor held med det her produkt:
  http://www.iherb.com/Life-Flo-Health-Salicylic-Acid-Spray-8-fl-oz-237-ml/46866#p=1&oos=1&disc=0&lc=en-US&w=spray%20salicylic%20acid&rc=536&sr=null&ic=1
  Både salisylsyre og kollodialt silver og så meget praktisk spray at tage på efter badet, tørrer hurtigt ind og giver hurtigt pæn ryg. Jeg har prøvet mange ting og den her troede jeg ikke på men det første der både virker og er praktisk og nem at bruge.

  12/02/2015
 • Mie Fyrsterling

  Hej Anette.

  Jeg er sådan i tvivl om øjenvippeserum overhovedet virker. Når jeg går ind på før-efter billeder på nettet, er billederne taget i så dårlig kvalitet, så det er svært at se forskel. Jeg overvejer at købe M2 beaute, men jeg har ikke lyst til at bruge 1000,- hvis det ikke virker. Kan du ikke lave et indlæg omkring dette?

  11/02/2015
 • Pernille Sparsø

  Træt af FB. Elsker IG 🙂

  10/02/2015
 • Henriette

  kære Anette,
  har du mon et godt råd ift uren hud på ryggen på en voksen dame på 40? Primært små indkapslinger – bliver ikke til “rigtige” bumser, men irriterer og ser trælst ud alligevel. Generelt er min hud tør – men det er som om ryggen er kroppens svar på t-zonen.
  Nyd ferien og bare svar en gang 🙂
  KH Henriette

  09/02/2015
 • Susanne

  For mig er Instagram også meget bedre end FB.

  09/02/2015
 • @ Ninia – Fuld forståeligt. Der har længe været en modreaktion til ex. FB med netop trangen til privatlivets fred, så du er bare en first moover.

  Stor hilsen Anette

  09/02/2015
 • annika

  Synes du svaret hurtigt her imorges på IG 🙂 Så tak! a_maceda

  09/02/2015
 • ninia

  jeg er vild med at være her og jeg
  elsker mit privatliv ,derfor er jeg
  ikke på nogen sociale medier

  09/02/2015
 • @ Marie Rasmussen – Det glæder mig, Marie. For mig er Instagram bedre end FB.

  Stor hilsen Anette

  09/02/2015
 • Marie Rasmussen

  Du har allerede lokket mig over på Instagram og jeg har ikke fortrudt et eneste sekund.
  Så tak til dig Anette 🙂

  09/02/2015