Længe ventet, hører jeg

Midt i Paris findes Molitor – et tidligere legendarisk hangout for folk, der ville bade, ses og feste. I slutningen af 80’erne lukkede alt ned for så at blive renoveret i luksusklassen og åbnet for cirka 10 måneder siden. Jeg elsker det sted. Meget mere end Eiffeltårnet.

Under et Clarins-pressemøde på Molitor i mandags så jeg to produkter, du skal vide findes:

 • De smarte selvbruner-dråber kommer nu til kroppen. Og hold nu op, hvor har jeg fået mange spørgsmål, om netop det produkt fandtes. Ærligt talt, kan man så ikke bare bruge ansigtsboosteren og blande i sin body lotion? Se det synes Clarins sjovt nok ikke er en god idé. Du kan jo være rebelsk og bare gøre det men, men forklaringen på forskellen (ud over den dobbelte størrelse) er, at de fleste ønsker en lysere hud i ansigtet i forhold til kroppen, og derfor er mængden af selvbrunerstof en anelse højere i det nye produkt. Det er som om, at alle der normalt ikke jubler over selvbrunerprodukter, har det meget lettere med at bruge deres sædvanlige olie eller lotion og så tilsætte et koncentrat af glød.
 • En anden virkelig fin lille sag er læbepomaden Daily Energizer Lovely Lip Balm, som giver en svag rosa farve tilpasset de læber, den nu lander på.

SNUP TIPPET: Der er mere om bland-selv-dråberne her. Og en anden ting: Hvis du gik glip af Saras budget-tirsdag i går, så er linket her.

10/03/2015
Hudkærlig superbabe til under 100 kroner
12/03/2015
Når en af de bedste deler gaver ud

Kommentarer

 • Anette Kristine Poulsen

  @ Vinni – Uge 22 ;o)

  Stor hilsen Anette

  31/03/2015
 • Vinni

  Hej Anette.
  Er der noget nyt mht dette produkt?

  30/03/2015
 • @ Marleen – Du bruger efter behov. Vil man være let gylden, så måske hver 3. dag og sådan kan det afpasses. Det er et rigtigt fint serum fra Akademiklinikken, men de kommer ikke i bogpakken igen (der er booket op). Stor hilsen Anette

  13/03/2015
 • Hov det var da lige et genialt tip til min læsere på bryllupsfeensblog. Skøn blog!

  12/03/2015
 • Helle Andersen

  Jeg prøvede faktisk at bruge clarins ansigtsdråber i min bodylotion sidste sommer og syntes det gik fint, men jeg ønskede mig også kun en ganske svag solbrun kulør. En anden sag er at det jo hurtigt bliver dyrt i længden…

  11/03/2015
 • Marleen

  Hej Anette. Spændende at selvbruner-dråberne nu også kommer til kroppen. Hvor ofte skal man bruge dem for at opnå farve? Jeg synes ikke den til ansigtet giver så meget igen. Der skal meget til…
  Du har rigtig mange gange været inde på serummet fra Akademiklinikken: Pure active Serum og jeg kunne så godt tænke mig at prøve den, men det er noget af en investering, hvis den ikke lever op til prisen. Er det ikke muligt, at du kan få en aftale med Akademiklinikken om et godt tilbud til dig/os, så de får noget reklame ud og vi får prøvet om den virkelig er så god. Det kunne altså være fantastisk, hvis du kunne overtale dem til det? Du er så god til at komme med de her gode “deals”, som jeg benytter mig meget af, og det er en rigtig god måde at afprøve nye produkter.
  Fortsat tak for mange gode tips og nyttig viden.

  11/03/2015
 • Marie Rasmussen

  Jeg tror altså også at den der læbedims kunne være lige noget for mig 🙂

  11/03/2015
 • Jette V

  Tror også jeg skal prøve den læbedims 🙂

  11/03/2015
 • Jeg tjekker lige pris og lanceringstidspunkt…det må være lige om lidt. Hæng på.

  Stor hilsen Anette

  11/03/2015
 • Lovely Lipbalm – lyder som noget man kun kan elske, den må prøves. 🙂

  11/03/2015
 • Vibe Kjaedegaard

  Det lyder så lækkert og smart, så Clarins 🙂 Jeg elskede deres Body Shaping Suplement. Det lækre lille ritual på badeværelset med at tilsætte nogle lækre dråber til din creme eller olie

  11/03/2015
 • Gitte Salling

  Hvor fedt. Jeg har dråberne til ansigtet. Det er faktisk nok en af mine ynglingsmusthavealtid produkter!

  11/03/2015
 • Rie Dyrnes

  Kan man købe body dråberne i Danmark??

  11/03/2015
 • Eeeeelsker selvbruner til hele kroppen:-)
  Fordi det giver mig en fornemmelse af af være lige lidt sundere end, mår jeg går i solarium…

  11/03/2015
 • Bettina Egholm

  Hej Anette – ved du hvormår dråberne til kroppen kommer i butikkerne?

  Tak for en rigtig god bolg med mange skønne tips

  11/03/2015
 • CharlotteK

  ja, jeg bliver nok aldrig den store fan af selvbrunere. Tror det hænger sammen med at jeg ikke rigtig ved, om man stadig bliver orange – måske det nok er forbedret siden jeg prøvede sidst? 🙂 Og det er egentlig sjovt, at vi her i Europa bruger selvbrunere, mens de i Asien bruger whitening creme…?

  11/03/2015
 • HeLene

  Skønne billeder!

  11/03/2015
 • Jeg er vild med de der læbepomader, der skifter farve efter hvilke læbefarve, man selv har. Føles lidt som en læbestift og så alligevel slet ikke! 🙂

  11/03/2015

Kom med kvit & frit på Beautyspace-holdet

Uafhængig skønhedsformidling for dig, der vil have dokumenteret viden om hud, hvad-virker-guides og hvordan fejlkøb undgås. Kun ord der gør dig klogere - og nå ja, besked som den første, når månedens Book’n’Beautyboks udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.