fbpx

Længere ben – anyone?

Ville sådan ønske, at jeg ku’ spankulere rundt i den her højde. Hver dag. For præcis det løft gør noget godt for mine 165 centimeter. Hvis jeg selv skal sige det. Faktisk elsker jeg høje hæle. På både mig selv og andre. De er bare sjældent praktiske for mig – og af og til kan jeg kun holde distancen i få timer (og nogle gange får højheder mig til at gå som Anni Fønsbø – no offense).  

Derfor synes jeg de listige Tip Toes her er ret smarte. Som vingummibløde indlæg løfter de liiiige de der ekstra charmerende centimeter – uden at skulle op på hæle.

For resten er der Kusmi-te-vindere, som har glemt at se herovre (og nej, du behøver ingen tablet for at se med): 

05/03/2012
Noget om Beauty-banden og kun-til-dig-trenden
07/03/2012
Lidt om kødpølse plus 4 andre lige-til-at-hapse makeup-tips

Kommentarer

 • Hej de damer,
  en hurtig besked fra mig som har udviklet tip toe – jeg har selv designet, afprøvet og forbedret dem over et lille års tid og synes de fungerer rigtig godt i næsten alle slags sko takket være lagene der – som anette siger – samles som legoklodser…hvis ikke for højden, så er de ihvert fald dejlig bløde og rare at gå med til hverdag. De kan endnu kun købes på siden – hvis I har konkrete spørgsmål så skriv endelig til mig på info@tip-toe.dk og jeg lover at uddybe og svare ærligt på alle spørgsmål 🙂 ellers god fornøjelse!

  06/03/2012
 • Sanna

  SMART! Det der lille løft gør bare så meget. Gad godt prøve…tror det ville pynte på mine 163 cm! Kærlige hilsner til vores allesammens beautyqueen fra den lavbenede brunette

  06/03/2012
 • Marie Rasmussen

  Shut the BIIIIIB up du der godt ud Anette. Sindsyg fede støvler! Respekt!

  Tip Toes oh yes, det kan nemt blive til kærlighed for resten af livet ( 162 høj …. )

  06/03/2012
 • Kære alle,
  1000 tak for jeres herligheder i kommentarfelterne. Lige et par svar:

  @Louise T – jeps, jeg har et sæt og prøver mig lidt frem. Det ER smart og materialet er vitterlig vingummiagtigt – men jeg skal lege lidt mere.
  @Dorthe – du er ikke den første, der spørger men nix, det er ikke Chanel, men et mærke jeg desværre ikke kan huske navnet på – og lige nu sidder jeg i toget, men skal nok vende tilbage.
  @Anja – jo præcis – her vil jeg ikke vælge maxhøjde, men måske bare en centimeter. Du kan samle din hælhøjde som var det Legoklodser.

  Og så må jeg lige sige WAY TO GO, Sanne – ved det er en kamp at komme tilbage fra sådan en omgang. Hahaha Kira B ….nemlig og god anskuelse. Der er fordele ved det meste og du er en mester i at folde dem ud, tror jeg.

  Stor hilsen Anette

  06/03/2012
 • Kira B.

  Det er sexet at være en lille kvinde BASTA! Med mine 154 cm er det min livsfilosofi og med rette, for har tit oplevet at mænd faktisk syntes at det er ret sødt at jeg ikke er så stor, og så føler de at man skal beskyttes (kan udemærket klare mig selv, men det hjælper da at de finder det tiltrækkende). Er selv glad for hæle, men ligesom dig Anette er det en stakket frist hvor det ser pænt ud og ellers fremgår det tydeligt at jeg er i smerte. Dejligt med et par gratis cm i indlæg 🙂

  06/03/2012
 • Heidi Ringbæk

  Hvor er de skønne de tip toes :-)Jeg ELSKER høje hæle.

  06/03/2012
 • Tinna

  Jaa altså selvom jeg har lange ben, så elsker jeg også høje hæle – og de gir en fantastisk holdning …og løfter også din popo en smule, så ja tak til høje hæle 😉
  Jeg vil da straks videre sende dit tip omkring Tip Toes, ved der er flere som vil synes om det …..
  Solskin til dig 🙂

  06/03/2012
 • Susanne Jensen

  Uhh jeg har så lange stænger, at for høje hæle også får mig til at ligne et fyrtårn :-)Men høje hæle giver en flot holdning

  06/03/2012
 • Åhh, jeg ELSKER osse’ høje hæle. For lidt over et år siden brækkede jeg anklen og har ikke kunnet gå i høje hæle i et år, men efter et års intens træning og en dygtig fysioterapeuts behandlinger og øvelser, så er jeg nu igen oppe. Det var en sejr! 🙂

  06/03/2012
 • Marlene Høj

  Med mine 164 cm, så er dit tip hermed komemt til overvejelse – Jeg ‘kan’ ikke gå i sko med hæl. Jeg får så ondt i fødderne efter et par timer, fordi jeg ikke er vant til det. Det er nu heller ikke det mest praktiske, når man bor på 2. sal og har 2 små poder på hhv. 1 ½ år og 5 mdr.

  06/03/2012
 • Metteline

  EJ, hvor smart! Det er lige noget for mig om mine 162 cm, som ikke magter høje hæle til hverdag. Tak for det tip, det skal prøves 🙂
  NB. WAUW, nogle lækre stænger, du får i de støvletter, A!

  06/03/2012
 • Jeg tænkte også det var smart, men jeg tror ikke at jeg ville kunne passe mine sko om vristen med sådan et løft i, og som en skriver, dur det nok slet ikke i ballerinaer

  06/03/2012
 • CharlotteK

  Gud, hvor smart! Vidste ikke at der fandtes sådan noget! Nu går jeg dog godt nok mest i høje hæle, så jeg ville ikke have så meget brug for dem, men hvis jeg ikke gik i høje hæle ville de være super! Er nemlig kun 166 cm….. Men nogle gange går jeg dog i flade sko også, så måske jeg skulle anskaffe mig sådan et par alligevel…

  06/03/2012
 • Jeg er ‘kun’ 160 cm og elsker lidt hæl, men desværre siger mine fødder nej til hæle 🙁

  06/03/2012
 • Lyder genialt, selv til en med lange ben. Men i Converse, hvor man nærmest går på hælene, kunne det måske være en behagelig ting. Det må prøves.

  06/03/2012
 • Gitte Salling

  Synes du ser hammer godt ud, og giver dig ret i at det kræver en vis tilvænning, at kunne holde ud at have høje hæle på.

  06/03/2012
 • Det ser smart ud, men er jeg den eneste, der ikke helt kan greje, hvordan de virker? Der står på deres hjemmeside, at man kan bruge dem i ballerinaer, men hopper foden ikke ovenud så? 😉

  06/03/2012
 • Dorthe

  Uhh så lækker en støvlet – er det mon Chanel’er? Men sikke smart med Tip Toes – det må jeg da klart prøve. Tak for tippet.

  05/03/2012
 • Yes for lange ben! Jeg er så en af dem, der har lige så lange ben som storken – høje hæle gør mig næsten til et fyrtårn, men jeg elsker fornemmelsen (selvom jeg bliver et halvt hoved højere end den danske gennemsnitsmand…)

  05/03/2012
 • Louise T.

  Det var da fantastisk “fikst”! Har du prøvet?

  05/03/2012
 • Heidi

  Åh den tablet er lækker. Måske kunne du lave en konkurrence med en iPad som præmie! hihihi

  05/03/2012
 • Joan

  Tæske lækre sko!

  05/03/2012
 • Anna

  JUHUUUUUUUU jeg vandt derovre på tabletten! Fantastisk! Tak Anette!

  05/03/2012
 • Det er da ret smart – og ville helt sikkert også gøre underværker for mine (desværre) korte ben.

  05/03/2012
 • De er smarte sådan nogle hvis man vil have lidt højde på, jeg købte engang nogle på eBay til en veninde. Jeg er ikke sikkert på jeg selv ville kunne lide følelsen af dem i skoene 😉

  05/03/2012
 • Ja, se det var smart:-)

  05/03/2012
 • ej hvor smart… så bliver jeg 173 cm :)det da heller ikke spor for meget!

  05/03/2012