Læs kun, hvis du bor i Aarhus

tomfordlips

Lad mig gøre det kort – bare tro på, at det her er en varm anbefaling. For hos Tom Ford i Aarhus (Magasin) står de og venter på dig som Beautyspacer. Der er reserveret en lille håndfuld duftprøver til alle, der via bloggen booker en gratis duftkonsultation i denne og næste uge. Du skal bare sige Beautyspace og booke din tid på tlf. 87 31 64 25. Det er en lærerig og ret zen-agtig oplevelse, for jeg ved ikke hvordan, men de har lært at tale med hypnotiserende stemmer hos Tom Ford. Hvis du tør give dem dit navn, deltager du også i en Beautyspace-konkurrence om at vinde netop din yndlingsduft (min er Patchouli Absolu). Og her er chancerne store, da det udelukkende er blandt de Aarhus-besøgende, hvor vinderen kontaktes i uge 48.

God fornøjelse.

@beautyspace på INSTAGRAM 

10/11/2015
Multi-masking og fejlen, du vil undgå
12/11/2015
Tips fra Anne P? Ja tak… og lad det gå lidt tjept

Kommentarer

 • @ Ingemarie – Ja, det er der. Blev annonceret under indlægget for et par dage siden med titlen ‘hænger din hud’. Stor hilsen Anette

  07/12/2015
 • Ingemaie Rytter

  Er der blevet fundet en vinder 🙂

  07/12/2015
 • gitte Salling

  Åh, det var så fantastisk. Duftene er helt anderledes end alt andet jeg kender. Jeg faldt med et brag for White Patchouli, hvilket jeg slet slet ikke troede at jeg ville. Skøn anderledes duft! Derudover var der jo læbestiftene.. Det samme skete, jeg faldt pladask for en, som jeg aldrig selv ville have valgt. Den dygtige og ekstremt søde pige i standen, var sikker på at den ville klæde mig,- og ja det gjorde den osse. Er igang med at spare op 🙂 Skøn oplevelse!

  23/11/2015
 • Rie Dyrnes

  Øv der er så langt til Arhus, ville være skønt at vinde en ny duft :O)

  23/11/2015
 • Anette Kristine Poulsen

  FANTASTISK at læse om jeres oplevelser…og i denne uge afsløres vinderen jo også.

  23/11/2015
 • Ingemaie Rytter

  Var forbi Tom Ford standen i dag super prof og skøn duft konsultation,
  Lige nu har jeg champaca absolute som første valg
  Og på en stor anden plads Venetion Bergamot
  I weekenden glæder jeg mig til at teste Velvet Orchid som lækker aften duft.
  Læbestifterne er også vanedannende , næste gang jeg er i Kbh. har jeg besluttet at jeg vil booke til make up 🙂 Dejlig start på weekenden :-)))

  20/11/2015
 • Hulemor

  Årh mand….har været hos Tom Ford i dag, uhm. Jeg var nu ikke så vild med Absolu, men White Suede er min nye yndlings. Tror jeg nok… eller også Shanghai Lily. På den anden side… Velvet Orchid er helt fantastisk. Nej… Black Orchid. Ja. Eller… Noir??? Dem alle sammen! Hvad gør jeg nu? 😀

  18/11/2015
 • Lone H

  Tusind tak for anbefalingen. Har været forbi i eftermiddags. Sikke en oplevelse. Skønne dufte.
  Min kærlighed faldt på white suede. Så megen information om dufte og selve branded. Han kan altså noget ham Tom Ford

  16/11/2015
 • kiss Jacob

  TAK for tippet Anette !

  Jeg var der i går – DEJLIG DEJLIG opplevelse, præcis som du sagde helt ZEN agtig.
  Købte en duft til min mand 😉
  Jeg fik sådan et dejligt minde frem da jeg duftede til OUD WOOD

  15/11/2015
 • Jeg har været til duftkonsultation her til middag. Det var en utrolig dejlig oplevelse. Jeg fik en masse information om branded og om de forskellige dufte, som jeg prøvede. Mit favorit er helt klart Rive D’Ambre, som nu er på min ønskeliste til jul. Jeg prøvede også et par læbestifter, men jeg var der. De kan også klart anbefales.

  Der er mere på min blog senere i dag 🙂

  14/11/2015
 • kiss Jacob

  Tak for tippet Anette.
  Var der i går og det var fantastisk – som du skrev; helt ZEN agtig.
  Jeg købte en duft til min mand – da jeg duftede OUD WOOD fik jeg sådan nogle dejlige minder frem !!
  Det bedste er jo at jeg også kan bruge duften (når vi ikke er det samme sted)
  TAK.

  14/11/2015
 • Christina kragh

  anette jeg er mere heldig for jeg har fået fingerne i sådan en børge der hvor jeg får fire and ice de havde fået 6 stk hjem de måtte sælge af og jeg var så heldig at være en af de 6 så jeg melder klart tilbage til dig men vil også rigtig gerne høre hvad du har kram og god dag

  12/11/2015
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Hulemor – Herligt! Spændt på hvad du synes.

  Stror hilsen Anette

  12/11/2015
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Mette Emilie – du gør mig GLAD! Tak.

  @ Lone H, Gitte S og Justlove… – lad mig vide, hvordan oplevelsen er. OG om I kan li’ Patchouli Absolu.

  Stor hilsen Anette

  12/11/2015
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Christina K – Ikke prøvet, men måske har jeg fået materiale på den. Jeg tjekker. De er heldige med en fan som dig.

  @ Ingemarie R – De har også været i Tom Fords skole. Manden har sit eget kursus på Harvard, så lidt skal man jo også ku’ mærke ;o)

  Stor hilsen Anette

  12/11/2015
 • Christina kragh

  hej anette har du prøver eller hørt om den nye crem fra is clinical YOUTH INTENSIV CREM en helt ny børge der vidst først kommer i handlen til febura …jeg har set nogle før og efter billeder på instagram det jo for vildt hvis den holder hvad den lover og ja deres andre produkter gør jo ihvertfald så jeg er ret spændt

  11/11/2015
 • Mette Emilie

  Åh tak for at gøre opmærksom på det. Tiden er booket.
  Og jeg gik også lige forbi Arnold Busk, da din nye fine bog stod i vinduet og lokkede mig ind….

  11/11/2015
 • Hulemor

  Uhhh læxi – der er booket tid <3

  11/11/2015
 • Gitte Salling

  Booket og jeg glæder mig!

  11/11/2015
 • justlove2ndhandbyleneb.

  Lyder skønt

  11/11/2015
 • Lone H

  Konsultationen er booket. Det lyder da helt fantastisk.

  11/11/2015
 • Ingemaie Rytter

  det må bookes har været forbi standen og de er virkelig søde og god service

  11/11/2015
 • Ingemaie Rytter

  ja det må bookes , har været forbi standen og dufte lidt
  Virkelig god service

  11/11/2015
 • @ Dorthe – Afsted….

  11/11/2015
 • Dorthe

  Åh et tilbud – så langt er der jo heller ikke til Smilets By herfra Ålleren. Skal da vist lige se om ikke jeg kan få det til at passe en dag. 🙂 Var fordi Tom Ford-standen i Magasin Århus sidste lørdag, hvor er den fin med et hav af lækkerier. 🙂

  11/11/2015
 • Anastasia – Sådan! Melder du tilbage i kommentarfeltet om din oplevelse. Jeg er nemlig spændt på, om du vil være lige så begejstret som mig ;o)

  11/11/2015
 • Konsultation booket 😀

  11/11/2015