Lak love så det holder # l

Der er ikke så meget andet at sige, end at det er nu – lige om lidt – du kan lakke foråret på. Og blandt andet følger Miss Nicki Minaj, dronningen af amerikansk hiphop, efter Katy Perry i tæt OPI-parløb med skiftevis limegrønne og tyggegummilyserøde fingerspidser. Hele Nicki-kollektionen lander i butikkerne næste onsdag og koster 125 kroner flasken  (et mini-kit med fire lakker dog 150 kr.).

SNUP TENDENDSEN: Men hvad hjælper de kække farver, hvis farven holder i to timer? Bloglæser-Rikke skrev sådan her i sidste uge:

Jeg savner et trick til, hvordan jeg lægger neglelak og får det til at holde (helst uden grim blank overlak). Hvordan undgår jeg hakker, og at det skaller af efter mindre end et døgn? Hvordan slipper jeg for at tvære det ud over hele fingeren, og hvordan får jeg det til at tørre. Er jo vild med lak, men synes, det er vanvittig tidkrævende at. Eller er det bare vilkårene?

Dét får Rikke svar på i dag inden klokken 16.00, når ‘lak-love # ll’ lander på Beautyspace.

BEAUTY-SCOOP lørdag: I weekenden er der gæstestjerne plus konkurrence på agendaen. Du er sikret førstehåndsviden i din mailbox herfra, hvis du ikke allerede er på listen.

24/01/2012
Kompliment-magnet på 2 minutter – nu med værktøj extraordinaire
25/01/2012
Lak love så det holder # 2

Kommentarer

 • @ Maria Lisette – tak for dit spørgsmål. Jeg vil anbefale Nimues sæbefri Cleansing Gel baseret på frygtsyrer (AHA) og blødgørende E-vit. Hvis du mest er ude efter eksfoliering, synes du skal se, om ikke du kan få fat i en prøve af dermalogicas Daily Microfoliant (tjek dermalogica.dk for mere info – kan dog se, at der pt. er gratis prøve til en værdi af 125 kr. på Microfoliant, hvis man køber noget andet….og det kan jo bare være en lillelillebitte ting ;o)). Mange hilsner Anette

  26/01/2012
 • Hej Anette,
  Havde du på et tidspunkt en anbefaling af en exfolierende creme med frugtsyre? Jeg vil selvfølgelig gerne ex’e min hud, men jeg tror ikke at jeg har godt at reelle skrubbecremer, og det her kunne være en løsning – men jeg leder efter en god budgetløsning 🙂
  Kh Maria

  26/01/2012
 • Anette Kristine Poulsen

  Kære alle,
  ELSKER de mange sjovheder, guldkorn og gode ord fra jer. 1000 tak.
  @ Kira B – du kunne blive scriptwriter. Formår altid at få en indre film til at rulle.
  @ Charlotte K – du ved da, at det ER meningen. Alt på Beautyspace har en højere mening ;o)
  @ Frederikke – TAK TAK TAK for dine fabelagtigheder. Mesterligt.
  @ Kiss & Nipuni – udfordringen for mange er, at neglene får en down-periode efterfølgende.
  Mange hilsner Anette

  26/01/2012
 • Kiss Jacob

  Jeg er nu stadig Shelllak FAN. Kæmpe fan. Lakken holder næsten 3 uger – det tar 30 min at få lavet – og bruger man olie på neglene hver dag, er de super fine når lakken skal af igen…..

  25/01/2012
 • Birgitte Linstow

  Venter spændt på del II – glæder mig til at blive oplyst 🙂

  25/01/2012
 • Nipuni Julie

  Jeg er som Rikke heller ikke særlig begejstret for at der kommer hakker i lakken. Derfor får jeg forstærket mine egne negle med et tyndt lag acryl samt Shellac ovenpå. Shellac holder på mine negle i op til 4 uger (og den er lige pæn i alle 4 uger). Det koster dog lidt mere, men resultatet er jeg også mere tilfreds med end med lak.

  25/01/2012
 • Frederikke

  Som gammel (tidligere) negletekniker må jeg lige dele min erfaring med Herome med jer. Køb den røde til helt umulige negle, brug den dagligt i 14 dage og husk at massere negle og neglebånd med fed creme og olie dagligt – når lakken er tør. Det virker! Som det eneste iøvrigt. Husk at spise mineraler og vitaminer og anvend så lige de der lyserøde skiderikker, når I gør rent. Lak holder godt på en helt ren negl. Altså; sprit neglene af inden lakken. Mange lakfjernere indeholder olie, og det er ikke til at lakere ovenpå, hvis man gerne vil have en holdbar lak. Tag indimellem nogle dage uden lak, og benyt disse dage til at smøre negle og neglebåd ekstra godt. underlak er ikke at foragte, men de virker bedst sammen med en lak fra samme mærke – ellers opnås der måske en underlig tyggegummeagtig konsistens, som bestemt ikke har tænkt sig at hærde.

  25/01/2012
 • Tanya

  Håber du også har råd for negle der bliver tyndere og mere skrøbelige (flækker på tværs og nedefter) af neglelak. Ville så gerne, men mine stakkels negle holder ikke til det, suk!

  25/01/2012
 • CharlotteK

  Jeg ser også frem til at høre nærmere – og så kan jeg for øvrigt godt lide dit ordspil, Anette (uanset om det er meningen eller ej). Jeg tænker på: Lak-love (som i grundlov!) eller lak-love (som i engelsk kærlighed!) 🙂

  25/01/2012
 • Kira B.

  Vil dog tilføje at det er processen og ikke neglelak jeg er anti-imod (har et arsenal i fine farver…og køber også gerne så det matcher outfittet – elsker farverne og nylakerede negle, det ser toptjekket ud).

  25/01/2012
 • Kira B.

  Det lyder godt, venter i spænding til i eftermiddage, Rikke er nemlig ikke den eneste med neglelaksproblemer.
  Er pt. antineglelak, af nøjagtig den grund at det simpelthen kræver koordinering i mesterklasse, for at sikre pæne negle til en særlig lejlighed. Ventetid mellem lagene, håret og badet skal være overstået ellers så ødelægger det også neglene og så skal jeg sørge for at mine kæreste er i nærheden til at åbne, lukke, lyne, knappe, hente, røre og samle diverse ting som jeg ikke kan hvis lakken skal have en jordisk chance for at holde…SUK, glæder mig til at få hemmeligheden!

  25/01/2012
 • Rikke’s kommentar er præcis hvorfor jeg har opgivet at bruge lakker for længst. Glæder mig til svaret på hendes spørgsmål!

  25/01/2012
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Jo – du må jo også kunne fiffe lidt løs her?
  @ Marianne – du har ret i at der er ligheder. Pink Friday er på min to-have liste.
  @ Regitze – jamen så tror jeg, at du bliver endnu mere farveglad kl. 16.
  @ Anja – det er optimalt med SÅ lang tid mellem hvert lag, men vent og se…tror der er tale om et hit ;o)
  Mange hilsner Anette

  25/01/2012
 • og beklager mine sproglige svipsere der – det gik vidst for hurtigt 😀

  25/01/2012
 • Begge lakker er gode farve.. men nu går jeg altså efter en lysegrøn én af slagsen, da jeg har lyserødt nok 😉 OPI’s er et godt bud, men som du jo har set, så er jeg også blevet lidt forelsket i én fra Essie ved navn “Navigate her” 🙂
  Jeg tror tippet til pæne negle er at få fat i en hurtigttørrende overlak, farvet lak og overlak så det ikke smatter ud. Og så skal lagene lægges tynd og ikke hurtigt efter hinanden. Jeg synes det holder for mig, hvis jeg den ene dag tage underlak samt første lag farvet lak på og næste dag et lag farvet lak og overlak. Så har det tid til at tørre..men ja, det tager også tiden 😉 Glæder mig til at se, hvilke tips du har, Anette ;D

  25/01/2012
 • Årh yes! Føler mig nøgen uden neglelak men er også godt træt af at det skal holdes så meget ved lige så glæder mig til senere i dag! Er vildt med farverne, hurra!

  25/01/2012
 • Åhh Nicki Minaj kollektionen 🙂 Very pretty! Har selv “Save me”, og “Metallic 4 life”. Over lidt de andre, men de minder måske lidt for meget om Shrek kollektionen… Hmmm tænke tænke 😉

  KH

  25/01/2012
 • Jo

  Jaaaah lad os starte lidt på foråret allerede…..jeg længes.
  Jeg vender tilbage kl.16 for synes også det driller lidt med den tørretid : )

  25/01/2012
 • Anette Kristine Poulsen

  Kære ‘der-hvor-det-klør’, godt du er vågen, når jeg ikke er. 1000 tak. Mange hilsner Anette

  25/01/2012
 • Psssst! Anette!
  Det er altså Nicki Minaj – bare lige så du ved det.

  25/01/2012

Kom med kvit & frit på Beautyspace-holdet

Uafhængig skønhedsformidling for dig, der vil have dokumenteret viden om hud, hvad-virker-guides og hvordan fejlkøb undgås. Kun ord der gør dig klogere - og nå ja, besked som den første, når månedens Book’n’Beautyboks udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.