Lakkens overmand og et par vindere

Hvis du i dag smugkigger i Børsen Weekend, så er det præcis de seks labre lakker her, som bliver flashet. Og hører du til dem, der har udfordring med at få neglelak til at holde, så prøv topcoaten fra CND Vinylux – og jo, de vil fortælle dig, at det slet ikke er meningen. At den skal parres blandt egne rækker. Men nix, den virker også på konkurrenterne.

HVEM VANDT: Tillykke til de heldige John Masters vindere, som blev Michelle, Ulla MB, Marie-Louise, Anette Dahl, Øglemor og Katrine Frisgaard. Send mig endelig en mail på open-mind@mail.dk med jeres adresser.

NB: Hvis du kommer på Bogforum i weekenden, så interviewer jeg Christine Schaumburg-Müller kl. 10.30 (People’s Press scene) og Julia Lahme kl. 14.40 (Under uret). Det kommer til at handle om blogging, bøger og makeup.

@Beautyspace på INSTAGRAM // Beautyspace direkte i indbakken // Beautyspace på Bloglovin // & nix weiter

07/11/2013
Spørger du, om jeg snyder?
11/11/2013
Blog-brølerne

Kommentarer

 • Jette V

  @ Anette – min fornuft blev også meget hurtigt bragt til tavshed i den diskussion! Mit selvforkælelses-gen nyder at have fået gang i lakkerne igen 🙂

  11/11/2013
 • Juhuuuuu, altså!

  11/11/2013
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Jette V – Lak og fornuft hører ikke sammen.

  @ Regitze – JA, ham må vi ha’ på bloggen igen.

  @ MetteG – MJ står i hvert fald på min ønskeliste til jul. Og ja, det er bedst med acetone, og så en ordentlig spandfuld negleolie efterfølgende.

  @ Sus Bruun – Det er salgstricks dét argument.

  @ Sanne – I lige måde!

  @ Michelle – Ja, det skal den ;o)

  @ Marie-Louise – YES, dig! Tillykke. Har du sendt mail?

  @ Katrine – Din mail er kommet (mange tak), og gevinsten har du om ca. 8-9 dage.

  @ Karoline – Åh, jeg vil med. GID det var mig. Du skal i den originale Bliss spa, stornyde hele Aerin Lauders beautyunivers, juice den max i veggie-smoothies og så ellers komme hjem og fortælle mig, hvad du synes, var mest nyt og spændende derovre.

  Stor hilsen Anette

  11/11/2013
 • CharlotteK

  Hvor er det da nogle fede farver!

  11/11/2013
 • Karoline Lundberg

  Kære du !

  Har du på nippet nogle shopping tips og must-haves fra NYC? Jeg flyver i morgen 🙂 vi blogges på den anden side 😉

  //K

  10/11/2013
 • Katrine Frisgaard Gunnersen

  SKØNT!
  Har sendt en mail – sender du et svar? Ikke fordi det er nødvendigt, men bliver helt nervøs om jeg har fået kopieret din mail-adresse korrekt 🙂

  10/11/2013
 • Marie-Louise posgaard larsen

  Mig Marie-Louise?!?!

  10/11/2013
 • Alle de lakker er jo lige min farveskala – haps, jeg vil have dem alle! (og så vil jeg lure lidt på CND topcoaten, men ja, skal den mon fjernes med acetone?)

  08/11/2013
 • Susanne Jensen

  Tak for tippet 😀

  08/11/2013
 • Rigtig go’ weekend, smukke. 🙂

  08/11/2013
 • sus bruun

  Tillykke til vindere

  Super godt tip med topcoat…har tænkt det..men ikke afprøvet det..og troede faktisk lidt på det at den skulle parres med egne farver..
  God weekend

  08/11/2013
 • MetteG.

  Nøhj, hvor ser de lakker flotte ud. Super opstilling! Jeg er ret vild med Marc Jacobs flasker – de er på en eller anden måde så anderledes end de øvrige lakker på markedet og udstråler bar elækkerhed. Håber indholdet matcher indpakningen!
  Jeg går ud fra at hvis man bruger CND’s topcoat på andre lakker skal man også her benytte fjerner med acetone?

  08/11/2013
 • Tillykke til de heldige – for faen, hvor er JM lækkert 😀 God weekend!

  08/11/2013
 • Jette V

  Der er altså en fotograf (eller hvem det nu er), der kan noget med photoshop og lækkerhed 🙂 Man får jo lyst til at styrte ud og købe de farver :)(og jeg har lige købt 5 forskellige OPI-farver i London, så min fornuft skulle jo mene at jeg er underholdt det næste stykke tid – eller noget…)!

  08/11/2013