fbpx

Lakkeri er serious business. I hvert fald for hende her…

VAO BLOCK PEARL PRINTEMPS 2011

Jeg har mødt en lak-freak. Sådan en der skæver efter kvinder – ikke med elevatorblikket men derimod med et fast kig i håndhøjde, mens hun tænker Dior Black Ink 903 eller OPI Bring On The Bling B03. Hun hedder Tine og kan spotte en lak ned til mindste farvekode. Se bare her.

SNUP TENDENSEN: Lakkeri er blandt de billigste fashion statements, du kan kaste dig over. Også uden at stikke kløerne så seriøst i flaskerne som Tine. Chanels nye forårslakker er for længst gået blogland rundt, og i går tikkede beskeden ind, at  Deborah Lippmanns nye farver er landet: Pump Up The Jam (sortbrun-aubergine-metallic) og No More Drama (kobber-guld-brun-metallic). Og til ære for et par Essie-passionistas:

essieneglelak

Er du LAKoman?

NB: VIND lækkerier lige her.

20/10/2010
THINK PINK. Ja. Men vel ikke bare i oktober?
22/10/2010
Beauty trends? Who cares…

Kommentarer

 • Lovis

  Det lyder godt og tak for info om Creme Apricot 🙂

  22/10/2010
 • Nipuni Julie

  Wow ‘black pearl’ er en lækker farve. Jeg bliver en fan!

  22/10/2010
 • Jeg trænger til ny lak! Både på hænder men også i udvalget! Jeg må ud og gøres vinterklar snart 😀

  22/10/2010
 • Hvorfor nøjes…når nu jeg kan få både-og…og tænk hvis jeg render ind i Tine 😉 – så jeg skal da ha’ begge lakker!!!
  Af hjertet TAK!!

  22/10/2010
 • Christina Scales

  Kære Alle Bahama mama fans:) Vil lige nævne at Bahama mama kan købes på http://www.hotbeautystuff.dk – søg efter bahama mama. Og kan samtidig løfte sløret for at der i essie’s vinter collection – der er på gaden slut november, kommer en “look a like” bahama mama – med en lidt dybere twist i tonen.

  22/10/2010
 • AJ

  Jeg er lige blevet klar over, at jeg er lak-om-man:) Har lige tjekket udvalget på lookfantastic.com – der også har et stort udvalg.
  Jeg kunne ikke vælge, så nu har jeg købt en sammenpak med alle efterårets farve – inkl. den der grønne, som er på billedet….tak for inspirationen.

  22/10/2010
 • Lovis

  Jeg eeeelsker lak og har lidt svært med at lade være med at købe flere, selvom jeg har en del efterhånden.. faktisk køber min mand de fleste (!) til mig; han er også ret vild med Essie. Han køber dem på Ebay, hvor de fås til omkring 45 kr inkl. porto. Selv er jeg lidt lun på Diors lakker – de er godt nok flotte. Anette – er de gode? Og ved du, om Creme Apricot er god? Hvis du på et tidspunkt bloggede lidt om neglepleje, ville det være skønt 😀

  21/10/2010
 • Tine

  Selv tak (-:

  21/10/2010
 • Tak…Virkelig tak. Nu har jeg haft den lak på hjernen – og ikke på hænderne, dammit (!!!) – i al for lang tid. Må ændre på det!!

  21/10/2010
 • Tine

  Hej Lotte B.
  Moshi moshi på Dag Hammerskjöls Allé eller Magasin har jo et stort udvalg. Men med 3 børn når jeg sjældent så langt (-:
  Jeg netshopper!!
  Så enten køber du den på trendsales til 70,- plus 15,- i porto altså 85 ialt. Eller også køber du den på beautybay.com til omkring 68,- plus 30,- i porto altså omkring 100,- ialt – og så får du den leveret lige til døren (-:
  Kh Tine

  21/10/2010
 • Tine, Tine, Tine…bliver nød til at spørge hvem der har det største udvalg i Essie?
  Gik nemlig ind i en butik på Ndr Frihavnsgade (2100 Kbh Ø) og spurgte efter Bahama mama, med den havde de ikke – og så påstod manden at de havde det største udvalg (og foran mig var vel…bumbum…40 farver).
  Where to go? (selvom jeg har opgivet at finde den herhjemme…).

  PS: undskyld Anette at jeg bruger din side, men du tilgiver mig nok. Nemmere at søge tilgivelse end tilladelse 😉

  21/10/2010
 • Tine

  Hej Anette
  Må tilføre nyt til historien (-:
  Min mor er lige hjemvendt fra New York i fredags med en af essies efterårslakker: sew psyched – lækker, lækker grøn lak. Den minder om chanels Kaki Vert, som ikke har været at købe i butikkerne i DK.
  Iførte mig straks den nye skønne sag på hænderne ( selvfølgelig med top og base coat ). Og tog en “ældre” essie: splash of grenadine på fødderne. Og vil sige de holder endnu efter næsten en uge!!
  Må dog for fornyelsens skyld tage noget nyt på (-:
  Tror valget falder på én af mine ynglinge: Stormy grey fra YSL på hænderne og Chanels pinke: cassis på fødderne – som hyldest til Pink oktober (-:
  Knus Tine

  21/10/2010
 • Mie

  Lige omkring lak, så er jeg hel klar……. LÆKKERT

  21/10/2010
 • Jeg er nok lidt kedelig når det gælder neglelak. Jeg har prøvet mange forskellige farver, men den røde er og bliver favoritten (på korte negle). Det er lidt sjovt, hvor meget en lak kan signalere. Hver gang jeg har sort på, så får jeg mange, mange kommentarer. De fleste er negative…Den sorte virker provokerende på mange, som forbinder den med ungdomshus, punk og anarki (som om det var det værste 🙂 “Jamen, det er fashion”, plejer jeg at sige med et skævt smil.

  21/10/2010
 • Charlotte

  Hej Anette,
  Jeg læste godt din artikel i Børsen – jeg holder jo øje med dem 😉
  Hidtil har jeg tænkt, at lak jo bare skulle være pænt og helst fransk – men jeg kan godt se hvad du mener. Jeg har lige været så heldig at få en meget fin kobberfarvet lak fra Mac, som jeg er blevet meget glad for, og når jeg har den på føler jeg mig virkelig trendy!!!
  KH Charlotte

  21/10/2010