fbpx

Lakket til af forår

Forårsnegle fra Essie

Forårsnegle fra Essie

Mens solen brager ned fra en babyblå himmel, leger jeg forår indenfor i varmen. Ikke noget med planter og spirende løg i vindueskarmen, men i stedet med oplivende  glad-i-låget farver fra lak-divaen Essie og en stak forårsfriske magasiner fra London.

SNUP TENDENSEN: Du kan købe Essie her for 125 kr. flasken – og når det gælder forårets lak-tendenser, så hold især øje med;

Korte, lækre og velholdte negle. Som ex. bløde, sarte lysegrå farver blandet med hvid, som vist under designeren Karen Walkers show under NY Spring 2010 Fashion Week.
Milky negle….mælkefarvede pasteller.
Mix & match…f.eks. når det gælder matte og blanke lakker. Hvorfor ikke lave hver anden negl henholdsvis blank og cool mat?

Creative Nail Design for Designeren Karen Walker

Creative Nail Design for Designeren Karen Walker

Hvis det ikke liiiiige er lakker, HVAD får så foråret frem hos dig ?

10/02/2010
London calling
12/02/2010
THE boss

Kommentarer

 • Måske påskefrokoster også efterhånden kan komme ind under retro-kategorien. Jeg forbinder den nu kun med hygge, hjertesmil, sjove konkurrencer og mætte maver.

  14/02/2010
 • Susan

  Jeg MÅ jo lige sige at noget der kan få forår til at plinge op på lystavlen, er Weledas Birke-produkter! Bare duften af lysegrønne birkeblade, uhhhm! That’s springtime, folks 🙂

  Og BTW, superflotte neglelakke 😉 Synes den grå ser SÅ flot ud!

  12/02/2010
 • @tak for de glade ord, Linda – havde fuldstændig glemt, at der var noget, der hed påskefrokost ;o)
  @Eivor – du er bestemt ikke yt med den skønne Mint Candy Apple fra Essie. Farven holder stadig og især holder den, hvis du synes om den. F.ck fashion som en kendt moderedaktør sagde til mig forleden.

  12/02/2010
 • Lakker kan bestemt få foråret frem i mig. Så meget at jeg investerede i Essies mintgrønne lak i går. Syntes den var så frisk! Men jeg er åbenbart helt yt…eller hvad? Jeg synes nu den er fin, uanset:)

  12/02/2010
 • Dejlige forårsglade farver, Anette. De kan gøre enhver pige misundelig 😉 Er vild med udtrykket glad-i-låget – det beskriver nemlig essensen af det. Det er vist meget banalt, hvad der får foråret frem hos mig – smil i spandevis (der er ikke så mange smil på gaderne, når der ligger snesjap og folk flygter ind i deres huler), lidt fuglepip, duften af blomster, der langsomt titter frem og påskefrokoster i godt selskab.

  12/02/2010