fbpx

Lakomani og noget om gode priser

Jeg har veninder, der kun taler i farvekoder, når det gælder de lakkerier, der skal lande på fingerspidserne. Og selvfølgelig vil de helst have kløerne i netop de farver, der ikke kan købes i Danmark. Som Chanels nye blå neglelakker Les Jeans de Chanel – lavet specielt til Vogue Fashion Night og kun på disk hos udvalgte Chanel-butikker …og altså ikke i København. Men nu er det heldigvis ikke blå lakker, landet mangler, så du finder nok en værdig afløser.

SNUP TIPPET: Verden går i blåt i øjeblikket – også når det gælder øjenskygger, men blåt kan være svært. For er du ikke virkelig ferm eller i hænderne på en professionel kan blåt hurtigt lede tankerne hen mod en meget, meget dårlig makeup-dag. Hov, det var ikke et tip, men vist en advarsel.

NB. Glæd dig til en super hot og meget prisvenlig TOP-TI liste de nærmeste dage, for nej, makeup og hudpleje behøver hverken være Prada-pebret eller Dior-dyrt.

Hvornår har du i øvrigt sidst prøvet at dyppe neglene i blåt?

24/08/2011
Elvis går til shampooen
26/08/2011
I’ll have what she’s having

Kommentarer

 • Rebecca

  Ser frem til at se top 10 listen. Elsker blå neglelak. Jeg bruger ret tit en fra H&M som hedder ‘Blue my mind’ og har fået rigtig mange komplimenter for den – så skønt med lidt farve!

  27/08/2011
 • I midten af 90’erne havde jeg en blå neglelak, som jeg var vanvittigt glad for!
  (Og i midten af 80’erne havde jeg en blå mascara og blå eyeliner, jeg også var glad for.)
  Afviser bestemt ikke, at jeg skal have en blå lak igen…

  26/08/2011
 • Jess

  Hej Anette – det er bare et super svar. TAK =)

  26/08/2011
 • Anette Kristine Poulsen

  @Jess – makeup-artist Kenneth Adelhardt siger (om blå lakker): “Er du ung-ung, er alt let. Er du ældre, bliver huden tyndere og blodårene tydeligere. Alt hvad du derfor tilføjer af blåt kan (og altså kun KAN) få dig til at se knap så levende ud. Derfor kan kølige farver være lidt tricky.” – så jeg står ved mit forslag om at prøve før køb. kh Anette

  26/08/2011
 • Ha ha ha – åh, da jeg begyndte at bruge øjenskygge i mine yngre dage, faldt valget på blot. Jeg kan nu kigge tilbage på billederne og tænke: “OH WHY?” – det var fa’me ikke godt for nogen…

  Er kæmpe fan af blå – og tog så sent som i går min blå neglelak af. Hurra; det er en smuk smuk farve.

  26/08/2011
 • Anette Kristine Poulsen

  Kan konstatere at I både er lak-glade OG lak-kloge læsere. 1000 tak for tips og aha-info.
  @Jess – jeg vil anbefale, at du lakker et par negle til ude i byen, inden du køber. Klædeligheden er så svær at spå om herfra. Fx. har varme gule lakker set helt tosset ud på mig, fordi mine hænder var for blege. Pt. sidder jeg med en mørkeblå OPI-lak, som er fin, men også lidt hård i looket (på stadig blege hænder).
  @Louise T – undskyld, jeg ikke fik svaret på dit spørgsmål i går. Jeg mener ikke, at valg af øjenskygge har ikke noget med øjenfarve at gøre. Gå efter hvad du finder klædeligt. Går ikke ud fra, det er lakken, du hentyder til?
  @Linda – du sender ham bare til Paris.
  kh Anette

  26/08/2011
 • Frederikke

  Smukke farver :o) Glæder mig til at nyde de smukke nuancer danse på mine fingerspidser i efteråret.

  26/08/2011
 • Lærke KN.

  Det sker faktisk tit at mine negle er blå!
  Jeg har en rigtig skøn farve fra Sally Hansen, og derudover holder den bare rigtig godt! 🙂
  god weekend!

  26/08/2011
 • Linda Juul Petersen

  Har faktisk en blå lak på nu – Essie (noget med azur) Men f..k at du ikke skrev om de blå Chanel lidt før, mens min bror stadig var i NY!!!!! What to do???

  25/08/2011
 • Pernille

  Tak for opfordringen om at eksperimentere med lidt mere vovede farver på både negle og øjenlåg! Jeg falder (som de fleste, er jeg sikker på) igen og igen tilbage til til sikre farver som beige, sort og rød, når neglene skal lakeres, og det er unægteligt et hit hver eneste gang, men hvorfor ikke bevæge sig lidt dybere ind i lakjunglen og eksperimentere med nye, uudforskede farver? Jeg vil øjeblikkeligt give blå en chance!

  25/08/2011
 • Anette Scharling

  Ser frem til top ti, og bruger blå eyeliner og eeelsker det – jeg synes ikke det ser så råt ud som sort kan gøre:)

  25/08/2011
 • Tine

  Uha….. De er smukke – de ville virkelig klæde mine negle og min laksamling!
  Gid jeg var i den rigtige chanelbutik på det rigtige tidspunkt!

  25/08/2011
 • uha, har nok ikke rigtig haft blåt på øjne eller negle siden midt firsene hvor koboltblåt var totalt hit, lignende en blanding mellem the adams family og en meget kold fisk :-((- men glæder mig helt vild til din top 10

  25/08/2011
 • Marie Rasmussen

  Jeg har blå neglelak på nu. Blev jo helt SYG med den blå lak, sidst du nævnte det her på siden ….
  Tak for det – for det er faktisk noget helt nyt, og jeg har fået mange komplimenter …

  Marie

  25/08/2011
 • Jess

  Jeg har faktisk lige et spørgsmål angående blå neglelak:
  kræver det, at man har en bestemt hudtone (eller undertone?) for at bruge det?

  25/08/2011
 • Jess

  Glæder mig til top-ti :o)

  25/08/2011
 • Amalie E

  Jeg synes nu at de er yderst tiltalende! Godt nok er blå heller ikke min fortrukne farve på neglene, men ikke desto mindre er det flotte farver, og måske man skulle overveje at prøve noget nyt?
  Jeg kan godt se, at den i midten minder om Nouvelle Vauge, bortset fra, at denne er lyseblå, og den anden hælder mere til mint. Blue Rebel minder også om en anden gammel farve Blue Satin, men det er jo Chanel, så pyt med om farvene minder om hinanden! 🙂

  25/08/2011
 • kirsten

  den fotograf kan få alt til at se lækkert ud. Det er næsten altid så lækre billeder, du bruger. Jeg vidste ikke, at jeg bare sådan lige kunne få brug for en blå neglelak.

  25/08/2011
 • Jette

  Neglelak bliver jeg nok aldrig fortrolig med… Men super smukke farver!

  25/08/2011
 • Jette

  Blå og blå, jeg ved ikke om turkis hører under denne kategori? Hvis den gør, så er jeg med. Jeg har ellers i mange år sværget til grøn, men har nu kastet mig ud i eyeliner og eyeshadow i turkis fra Nilens Jord, og synes selv det går an :o).

  25/08/2011
 • De ser super lækre ud! Chanel kan altså et eller andet med farver må man sige, det er bare too bad at de nok bliver svære at få fingrene i.

  25/08/2011
 • Dorthe

  Blåt er lækkert! En skam vi ikke bliver berriget med Chanels af slagsen, men så er der så mange andre ja.
  Sidst jeg havde blå neglelak på er for et par uger siden, hvor jeg bar Essie’s “Lapis of Luxury”.

  25/08/2011
 • UUUHHH, hvor er de Chanel “lakker” fine. Ja tak, sådan en må jeg vist gerne få:)
  I øvrigt en meget dejlig blog

  25/08/2011
 • Jeg synes blåt er en lækker farve – super flotte neglelakker! Jeg har faktisk købt en pakke med 4 “shimmer cubes” i farverne mintgrøn, mosfarvet, metallicgrå og turkis. Lidt det samme – lægges de forkert, ser det tåbeligt ud. Men jeg er rigtig glad for dem. Glæder mig meget til at se din top ti – ståruden arbejde jo og vil gerne være lækker uden det er for dyrt 😉

  25/08/2011
 • susanne

  Elllsssskkkker Chanel og blå lak er ikke lige for en 50 årig synes jeg men de lidt yngre modeller 🙂 er det bare super flot til

  25/08/2011
 • Pernille Christensen

  I går puttede jeg lidt blå på, men det havde jeg haft på dagen før.
  Så nu har jeg bare Turquiose and Caicos på fra Essie

  25/08/2011
 • Jeg elsker blå negle, og har flere forskellige nuancer, som jævnligt bli’r brugt. Især perlemorslyseblå, den er altid supersød. Essies Lapis of Luxury er en evig favorit. Jeg NÆGTER at give SÅ meget for Chanels lakker, selvom de da tit har virkelig fede farver.

  25/08/2011
 • Jeg har aldrig dyppet mine negle i blåt, og jeg er bange for blå øjenskygge, men wauw hvor kan det se flot ud til andre… Jeg er til de sarte farver.. (lidt kedelig måske)

  25/08/2011
 • Nipuni Julie

  Jeg har den fineste mørkeblå neglelak fra Estee Lauder, men den bliver dog ikke brugt hver dag. Fin er den og det er Chanels fine lakker godt nok også!

  25/08/2011
 • Anette Kristine Poulsen

  @Ina BC – a brush for life. Herligt.
  @Louise – dejligt at din Beautyspace-gevinst nåede frem og ikke blev nappet af Post Danmark.
  @Lise – det er så her, vi gerne ville se billeder. Måske postet på din blog?
  kh Anette

  25/08/2011
 • Ina BC

  Jeg hoppede på Blue Satin forrige år tror jeg det var. Den var fin men alligevel en udfordring til min blege vinterhud. Tror ikke, jeg vil prøve nogle af disse, selv om jeg kunne få fat i dem, det skulle da lige være den lyse blå.
  Til gengæld har jeg nu fået prøvet Mason Pearson børsten med combibristles. juniorudgaven for at spare lidt penge.

  Den er GENIAL.

  Selv i mit flyvske, tykke, lettere strandødelagte hår. Det er utroligt hvad den kan gøre, bare ved at man børster håret. Tænk så hvad den kan gøre, når man også begynder at sætte det og komme produkter i. 🙂

  Jeg købte på Amazon UK og betalte vist omkring 350-400 kr. Har skyndt mig at fortrænge, hvor meget det egentlig var.

  Eneste anke indtil videre er, at den ikke må vaskes. Men man skal komme vand på rensebørste, der medfølger. Sådan en fisk som jeg, synes ikke, den så kan blive helt ren. 🙂

  25/08/2011
 • Louise T.

  Blå er fint, men passer det også til grønne øjne?
  Husker stadig min smukke søster i kobolt-blå, men hun har også smukke brune øjne og ditto hud – til forskel fra mine grønne – og lyse hud…

  P.S. TAK! TAK! TAK! for den fantastiske pakke, der lå hjemme hos mig i går 🙂

  25/08/2011
 • Yes Anette, jeg er også vil med trenden med forskelligt farvede lakker på neglene; har lige nu 5 forskellige nuancer af rød/pink/koral på tåneglene (nægter at slippe sommeren helt, endnu). Har endnu til gode at prøve med blå lak, da jeg først lige har købt dem. Tror vist jeg tænkte mest på tøj i ft. at matche de blå farver.

  25/08/2011
 • Sidst jeg gik med blå negle var i 80’erne da det var punk-cool med sort, mørk violet, grønne og blå negle…jo vildere jo bedre – I did them all! 🙂

  25/08/2011
 • Anette Kristine Poulsen

  @Anette J, Birgitte B og Eivor – tak for prisvenlige bud…personligt testet af jer.
  @Mette B – det kan du tro. Coming up.
  @RijaH – den er også SÅ fin.
  @Guapizimo – min partner in crime, makeup-artist Kenneth Adelhardt, siger faktisk at det med klædelig øjenskygge ikke har noget med øjenfarven at gøre. Mere smag og behag – og så teknik.
  @Marianne – og der vil den sikkert glad.
  @Con9 – faktisk er det flot at kaste forskellige farver på fingerspidserne. Samtidigt. Og her gør blåt sig godt.
  kh Anette

  25/08/2011
 • Anette J

  I dag faktisk. Har fundet en billig blå neglelak fra Rimmel, der ligner Chanels “Blue Satin” rigtigt meget. Det ser superflot ud med mørkeblå fingerspidser.

  25/08/2011
 • jeg er også hoppet på den fra Depend – den er udmærket og har været en rigtig sommerferielak. Den vil helt sikkert kunne bruges til at pifte op en kedelig eftersommerferiedag på kontoret også.

  25/08/2011
 • Jeg har ikke båret blåt siden midtfirsernes koboltperiode, dog prøvede jeg lige datterens blå neglelak et enkelt døgn, før den kom af igen godt hjulpet af haven…

  Jeg har en idé: Vil du mon skrive om, hvad der er værd at investere mange penge i og havd man med fordel kan købe på budget?

  Klem fra
  mette

  25/08/2011
 • Åh ja, de blå farver! De er så sindssygt flotte.. og kan være så hamrende svære at sætte sammen med andet, synes jeg. Er selv gået i en stor bue uden om blåt de seneste år, men har dog fået købt lidt ind nu til efteråret, for egentlig kan jeg rigtig godt lide blåt. I min allergrønneste (allerblåeste?) ungdom gik jeg stort set ikke i andet end blåt. Har også fået købt mig et par blå neglelakker, og skulle jeg vælge blandt de 3 skønne Chanels, er Blue Rebel helt klart min favorit!

  25/08/2011
 • Har en (billig) blå neglelak fra Depend, som jeg er meget glad for 🙂
  Især på tæerne er den flot!

  25/08/2011
 • Faktisk aldrig, men i weekenden gør jeg det. Diors nye blå skal nemlig hjem til mig og bo 😀

  25/08/2011
 • Jeg har tit blå lak på og købte også en igår, tilgengæld dur blå øjenskygge ikke så godt til mig, synes det ser helt underligt ud, nok fordi jeg også har blå øjne 😉

  25/08/2011
 • Det gjorde jeg for ganske nylig da jeg har Essies Smooth sailing på en del for tiden 😀

  25/08/2011
 • AnneGA

  Så sent som igår legede jeg med en blå streg på den nederste våde kant. Det var rigtig fint!

  25/08/2011