Lakomani

dior1

Lakkerier på fingerspidserne er den hurtigste – og billigste – måde at signalere, at det er her, det sker. Modemæssigt. Kendere holder vejret, når Chanel slipper sine nye farver løs, ligesom Essie, YSL, Dior og CND forlængst har meldt klar-parat, når det gælder om at få os til at slå kløerne i de nye forårsfarver. Husker du sidste sommers græsgrønne fra Essie? Selvom jeg aldrig blev mæt af at se på den, følte jeg mig klovnet, når den landede på fingerspidserne. Det gør jeg derimod ikke med Diors nye grønne fra Rock Your Nails-kollektion…eller grøn og grøn. Den er måske mere et heldigt match mellem petrolgrøn og turkisblå.

SNUP TENDENSEN: Er du ikke til lak, men bare lækre negle, så er her verdens billigste negletip: Én mikrodråbe olivenolie på neglene hver aften og morgen mætter neglebåndene og huden omkring neglene, så de ikke kunne drømme om at se udpinte eller vintertriste ud.    

05/03/2011
Farshad Kholghi og fæl forfængelighed. Ikke hans. Men min…
09/03/2011
Varm, våd luft eller?

Kommentarer

 • Uh, den retro petroleumsfarvede blå må jeg eje ♥ ♥

  11/03/2011
 • Anette Kristine Poulsen

  @Birgitte L – det må bestemt være andre olier. Olivenolie er bare den, de fleste alligevel har stående (og den ER fin). Mandel- og især tidselolie er rigtig gode bud. En decideret negleolie (fx. Solor Oil) har bittesmå molekyler, som gør den ekstra god, men prisen er jo også derefter. kh Anette

  09/03/2011
 • Birgitte L

  Jeg tænker: SKAL det være olivenolie, eller må det f.eks. være mandelolie eller tidselolie ????

  09/03/2011
 • Dorthe

  Så lækkert med de nye farver fra Dior – særligt nu da jeg personligt er skuffet over Essie’s Spring Collection 2011. Men så er det jo godt, at Dior og Chanel kan træde til.

  Rigtig godt tip med olivenolien, selvom jeg selv bruger mandelolie, men det har formodentlig samme effekt.

  Vores hænder (og dermed også negle) er jo vores visitkort udadtil. Derfor er det i min optik også hænderne, der kan bidrage til et godt “førstehåndsindtryk”. Personligt bruger jeg ALTID lak, hvilket de 35 stk. jeg har stående i skabet også bevidner om. Jeg synes lak er en skøn måde fx at få lidt farve på det mørke look i vinterkulden. Og så signalerer et par flotte lakeret negle jo, at man ikke helt er i “forfald”, hvis man lister til bageren uden den sædvanlige make up… 🙂

  09/03/2011
 • @Susanne…Det er jo blogland det her. Ikke konkurrence-land…
  @Charlotte K – that’s my kind of girl!
  @Eivor – Depend er super value for pengene. Og faktisk kan det også være fikst med forskellige farver på fingerspidserne. Samtidigt.
  @Anette J – du har ret. Selv ser jeg helt tosset ud med hudfarvet lak. Ligner en syg gris.
  @Pia og Nip – tak
  @Lavendel – det er super at ha’ en særlig negleolie, for den har ofte helt små molekyler, som suser hurtigt ind. Stil den ved siden af tandbørsten.
  kh A

  08/03/2011
 • Jette

  Jeg bliver aldrig god til at gå med lak – men tippet med olivenolie er bestemt et jeg kan bruge! Den med olie og salt må jeg også prøve!

  08/03/2011
 • susanne

  Er der også en konkurance med de nye lakker 🙂 SUPERT

  08/03/2011
 • susanne

  Skønt at se nye farver specialt idag hvor solen skinner

  08/03/2011
 • CharlotteK

  Det var da et godt tip med den olivenolie – både mine negle, neglebånd og hænder trænger til fugt i denne periode. Har en veninde der smører sine hænder ind i fed creme hver aften og sover med hvide bomuldshandsker på. Jeg kan ikke lade være med at se for mig, at man ligger der med hvide bomuldshandsker og måske hvide bløde hyggesokker, ansigtsmaske og øjenmaske hver aften – ikke noget at sige til at folk ikke får så mange børn mere eller at de bliver skilt…. 🙂 Måske det var bedre at overveje den frække grønne fra Dior!!! 🙂

  08/03/2011
 • Tak for fantastisk tip med olivenolien – det skal da bestemt ptøves. Er også hoppet med på lakvognen, men prøver mig stort set frem med farver fra Matas’ billigmærke, Depend – så koster et ikke så meget at prøve og fejle.
  Kh, Eivor

  08/03/2011
 • Anette J

  De grønne og blå lakker er godt nok flotte, men de er altså ikke et hit til hud med en rødlig hudtone. Ser faktisk lidt sygt ud. Øv. Kan godt lide de rød-orange farver fra Essie – de er sådan lidt klassiske med et tvist.

  08/03/2011
 • Mie

  LÆKRE farver. Super godt, nemt og billigt oliventip. Tak for det

  08/03/2011
 • Nipuni Julie

  Black Pearl fra Chanel er virkelig en smuk farve!
  Et tip til hænderne her i vintertiden er at skrubbe dem i olivenolie og groft salt eller sukker. Skyld derefter hænderne og smør dem til sidst i en fed creme 🙂

  07/03/2011
 • Må straks prøve olivenolie-tippet! Takker for det 🙂

  07/03/2011
 • Pia

  Hej Anette..
  Ville bare lige sige at jeg er stor fan af din blog!! Mange gode råd, flotte billeder og super produkter. Meget inspirerende!

  WWW:BEAUTYCURRY.BLOGSPOT.COM

  07/03/2011
 • Sikke et super tip med olivenolie…det må jeg bare prøve. Er selv lakoman og har urimelig meget neglelak…det er lidt ligesom sko. Man kan bare ikke få nok : )Kh fra Jo

  07/03/2011
 • det er dagens bedste & letteste tip. hurra for de gode olivendråber. jeg er nu også til lak:)

  07/03/2011
 • kirsten

  Den fotograf. De billeder er så lækre

  07/03/2011
 • Sådan en smuk lak. Nu bliver jeg en lille smule forelsket… Igen!

  07/03/2011
 • Det lyder da genialt, dit lille tip. Mine neglebånd ser godt nok forsømte ud 🙁 Vil prøve det i aften 🙂

  07/03/2011
 • excellent tip om neglebåndene – lige efter mit hjerte. 🙂

  07/03/2011
 • uh, ja mine negle er rædsler…har endda en speciel negleolie, men se, om den bliver brugt….den nye grønne er smadderflot!

  07/03/2011
 • Lærke KN.

  Skide godt tip det med olien, det må jeg prøve. Mine neglebånd flosser nemlig helt vildt meget for tiden.

  07/03/2011