fbpx

Vildlaks og massage mod et-taller i panden

’Træk gardinerne for med pandehår, hvis du ikke er til Botox’, hørte jeg for nylig. Right. Jeg vælger så det første, fordi jeg ikke er til det sidste. Men af og til skæver jeg da til det snigende lodrette ettal mellem brynene – en såkaldt mimisk, lidt trodsig rynke. Den har nemlig en eminent hukommelse og gør derfor, som den plejer. Det mindede dygtige Line Friis mig om i sidste uge (pæn over det hele, er hun – og se lige den hud). Som ekspert udi alverdens former for hudgymnastik lige fra bindevævsmassage, ansigtszone-terapi, kranio sakral-massage, kinesiske greb, træk-vejret-ordentligt-tips og udglattende stræk og tryk lød anbefalingen: 1) Tjek via et spejl – når du arbejder – hvornår rynkeriet sker og  prøv at bryde vanen 2) Massér, massér og massér, for ved at holde området varmt øger du blodcirkulationen – og det mildner og glatter. Hvis du altså lader dig genere af ettaller.

30-årige Line arbejder i øvrigt sammen med både Andrea Elisabeth Rudolph og Amazing Space-Laura Bonné. Og har du 110 minutter (og 1095 kroner) til overs, så prøv Amazing Face-behandlingen – og book Line!

SNUP TIPPET: Hvis bare alle kvinder vidste, at vejen til udglatning ligger i en dåse med laks, siger hudlæge dr. Perricone. Men det skal være vildlaks. Noget, der er svært at finde herhjemme (min fiskehandler brokker sig over prisen og siger, at farven heller ikke hujer folk). Skal det partout være vildlaks. Opdræt må da være bedre (for huden) end nul laks? Men til det spørgsmål himler Perricone bare op om, at Skandinavien og Alaska har de bedste fisk, og det vel ikke kan være så svært… Pludselig i Superbrugsen i lørdags var den så. Vildlaksen. Godt nok frossen, fra Stillehavet, pakket i Kina og distribueret fra Hirtsthals. Men vild. Og billig.

03/05/2012
BeautyspaceLIVE i Aarhus & København
08/05/2012
Derfor vil du vide, hvad Line bruger

Kommentarer

 • Nu hvor jeg allugevel snart har skrevet en lille roman om fisk, vil jeg lige tilføje hvorfor fiskeoliens omega3 er vigtigere end omega3 fra andre kilder. Det har nemlig noget med prostagalandin syntesen, som er lidt af en mundfuld at forstå. Men i store hovedtræk:
  Ved at indtage sunde naturlige fødevarer kan kroppen selv omdanne næringen til omega3 ved hjælp af prosagalandinsyntesen. Som er en trappetrins-enzym-process, et enzym omdanner din fødevare til en form for omega3 og en andet enzym omdanner til et nyt. Først når fødevareren har været igennem en række enzymprocesser har du det gode ungdomsgivende omega3. Men men men… Disse processer sættes en stol for døren hvis en af følgende er i kroppen; sukker, medicin, transfedtsyre. Derfor er så mange danskere i omega3 underskud. Ved at spise fisk kan man springe over enzymprocesserne, da fisk er den direkte kilde. Hørfrøolie er den næst direkte kilde hvis man bare ikke kan få fisken ned. 🙂

  10/05/2012
 • Amazing Space er så fantastisk – bare alt for lang tid siden at jeg har været der!

  09/05/2012
 • Det kan du tro, selvom jeg nogen gange sukker at “børn sgu er opreklamerede”. 😉

  08/05/2012
 • Line Friis

  Kære skønne kvinder, hvor er I søde med jeres kommentarer! 🙂
  Det vigtigste budskab til jer alle er, at I går på opdagelse for at lære jeres hud at kende, smid kosmetologens salgstaler ud sammen med alle jeres bekymringer ;-). Gå så på opdagelse i hvordan jeres hud egentlig fungerer. Det handler om mavefornemmelse og en god guide så huden kan finde dens EGEN naturlige balance. Hudprodukter er bare et hjælpemiddel, blandt mange.
  “Keep your head empty, heart full and hands busy”
  (med at massere selvfølgelig) 🙂

  08/05/2012
 • susan

  Ergo, når man spiser meget laks bliver man til en lækker sild…?

  08/05/2012
 • Super – så kan jeg også være med! 🙂 Tak for tip, også til Winniebn 😉

  08/05/2012
 • @Heidi – Lines favoritter er på vej…
  @Lotte – jep, og den er i Superbrugsen netop nu.
  @Julia Kim – sushi er da et must og især for humøret (Makiruller opfordrer jo til DIY) – og tak for det med håret :o)
  @Rie – Se dét forslag ville nok få Perricone op af stolen.
  @Frederikke – vi glæder os til de billeder. Bring’m on.
  @Hulemor – øhhh, hvilke øjne er det, du mener?
  @Kira B – solbriller+fiskepiller+natmaske lyder som en effektiv cocktail.
  @Sanne – han har vel også bidraget lidt på hjerte-kontoen, håber jeg.
  @Marie R – JA – på den uretfærdige måde…
  @Winniebn – 1000 tak fordi du deler.

  Mange hilsner Anette

  07/05/2012
 • Kære alle,

  Cool med så mange laks- & Line-ord. Og ja, en uforskammet fin hud, har hun.

  @Con 9 – Du skal ikke kløjs i fisk. Lakseanbefalingen skyldes to ting: 1) fin hudkærlig proteinkilde (men her er æg, kalkun, kylling, linser, sojabønner, bønner og mandler tilsvarende fint 2) en eminent kilde til omega-3 – og her anbefaler den anerkendte læge og forfatter Helena Nyblom omega-3 kosttilskud, hvis du ikke spiser fed fisk – se også Winniebn’s
  kommentar.
  @Susanne – it’s done….vi får Lines anbefalinger.
  @Anja – nej, for mig er det også det rene guf. Spiser laks hver dag :o) Har købt hele Superbrugsens lager.

  Stor hilsen
  Anette

  07/05/2012
 • Tak kostvejleder! Jeg slentrer nuned efter laks…gode 3/6 huskeregler, men det behøver vi jo snart ikke m al den anti-rynkefiskeolie vi nu vil indtage 😉

  07/05/2012
 • Spørgsmålet om opdræt og vildlaks er fiskens føde… En fisk fra opdræt bliver fodret med fiskefoder, hvilket er meget langt fra den varierede og næringsberigede mad vildlaksen indtager. Derfor indeholder vildt større koncentrationer af omega 3 som er det store vidundermiddel.
  En tommelfingerregel er at dyr der går på græs eller er vildt indeholder mere omega 3 og dem på stald eller bure indeholder mere omega 6.
  Det sunde forhold mellem omega3 og 6 skal være på 2 omega3:1 omega6
  Den gannemsnitlige danskers forhold ligger på 1:20
  Derfor skal du igen gå efter omega3 olien hos matas og ikke vælge blandingen af 3/6. Et andet godt råd er at flydende er bedre end kapsler både for pengepungen og sundheden. Du skal nemlig have omk. 65g sunde fedtsyrer dagligt. En kapsel indeholder ca. 1g

  Mit mantra lyder sådan: omega6 starter ild (inflammation) og omega3 slukker ild.

  Med den rigtige olie kan du: se yngre ud, forbedre din hukommelse, rette op på din hormonbalance fx PMS, komme af med gigtsymptomer og meget meget mere.

  Se: jagten på den evige ungdom på dr2 den 13. Kl 18.30
  Det handler om en test hvor det ene hold får sund kost og motion og det andet får skønhedsbehandlinger.

  Kram fra kostvejlederen 🙂

  07/05/2012
 • Marie Rasmussen

  Hun er da total lækker hende Line. MUMS! Vild laks hm hm … det bliver vist heller ikke lige her hos mig det bliver indtaget i store mængder …. desværre …

  07/05/2012
 • Og så sidder jeg lige nu og masserer et-tallet på livet løs. Det er søn der har givet mig det, den kære knægt! 😉

  07/05/2012
 • Kira B.

  uhh er ikke så god til fisk – så snyder med fiskepiller hver morgen, og håber på det samme resultat. Har faktisk planer om pandehår efter sommeren :)har fundet ud af at jeg har brug for briller når jeg ser fjernsyn, går med solbriller fordi jeg har lidt lysfølsomme øjne – og sover med natmaske (skulle hjælpe ifølge complete me spa).

  07/05/2012
 • Susanne

  Ååå my Gud hun er også smuk

  07/05/2012
 • hmm sært.. min første kommentar kunne jeg ikke se efter jeg havde sendt den, så jeg skrev en mere.. og nu er de der begge to… nå, men begge i en god mening 😀

  07/05/2012
 • Jeg siger også ‘nøøj’ om den hud – her i huset taler vi ikke 1-taller men 11-taller. Mellem øjnene altså. (Double up på den dårlige måde) Gys.

  07/05/2012
 • Frederikke

  Hm… Har nu ved gennemlæsning af dagens indlæg siddet og masseret glabella og trukket panderynkerne ud. Jeg er klar til at bryde vanen med at være bekymret, tvivle, være vred og udtrykke væmmelse, glæde osv – venter på at det giver pote 😉

  Imens vil jeg se mig om efter vilde laks, så jeg kan hhv lave en ansigtsmaske og antirynke en middagsret. Jeg sender før og efterbilleder af resultaterne

  07/05/2012
 • CharlotteK

  Úhm, laks – smager dejligt! Og hvis man så også får lækker hud af det, ja, så kan det da næsten ikke være bedre:-)

  07/05/2012
 • @Rie, så vil jeg nok anbefale sushi – det blir lidt voldsomt m en laksebøf…

  07/05/2012
 • Rie

  tip: skulle man måske prøve at lægge et stykke laks mellem øjenbrynene – det kunne hjælpe?? hvis man kan holde lugten ud! ;-))))

  07/05/2012
 • Hvad m Sushi (mener de der m laks)? Det blir man også klogere af:-) Ved bare ikke om de er vilde?

  Hun har smuk hud hende Line…men hendes hud på mit ansigt ville se lidt sær ud, da resten af mig er nougatfarvet 😉
  Anette du er super smuk og lækker som du er. Og dit hår er også pænt:-)

  07/05/2012
 • Lotte

  Gude smuk hud og kvinde… wauhhh… laks forever;o)

  07/05/2012
 • Heidi Ringbæk

  Må fluks ned at købe vild laks – selvom jeg foretrækker øko…..
  Så smuk hud, det må vist være en fødselsgave…. Men vil da også gerne høre om hvilke produkter hun bruger….

  07/05/2012
 • Novra en flot hud hun render rundt med- ville ønske at det var mig der kunne prale lidt med det 😉
  Jeg må hellere få spist lidt mere laks – det vil så absolut heller ikke være en straf 😉

  07/05/2012
 • susanne

  Åh gad sør´me godt have sådan en hud :o)Kunne man ikke spørge Line, hvad hun selv bruger af produkter og hvilke tips og triks hun ellers har i ærmet ) Susanne :o)

  07/05/2012
 • Åh, hvilken uforskammet lex hud at rende rundt i?! Dér har jeg vist aldrig været, med mindre spædbarnsstadiet tæller med? 🙂 Angående de dér laks – kunne man eventuelt “nøjes” med at indtage noget omega-et-eller-andet tilskud? Kan se, at du skriver noget om omega 3 til Marianne. Fisk og mig er bare ikke nogen særlig stabil combo!
  p.s. Jeg er hjemme på Alléen igen!

  07/05/2012
 • Kære Guapizimo,

  Det er jo lige præcis anledningen…behandlingen hedder AMAZING FACE JEWELSTONE DELUXE for at være helt korrekt.

  Kære Karolina,

  Ovra er nemlig ordet!

  Stor hilsen Anette

  07/05/2012
 • Owra. Hende damen øverst ser sgu’ da godt ud !

  07/05/2012
 • Wow en flot hud – hun ser jo yngre ud end jeg men er nogle år ældre.. det synes jeg altså ikke er helt fair 😉 Men jeg skulle måske spise noget mere laks – for det ville faktisk ikke være en straf.

  07/05/2012
 • Hold da op en fin hud Line har <3
  Burde måske ønske mig sådan en Amazing Face behandling, det er jo snart mors dag 😉

  07/05/2012
 • Spiste laks i fredag…men ved ikke om den var vild:-)Fantastisk smuk hud på hende Line…

  07/05/2012