Landets bedste behandlinger #2

Opfølgning på hitlisten her kommer af et par omgange, og kender du til behandlinger, som er alle julegaveønskerne værd, så del endelig i kommentarfeltet herunder.

Blandt de treats, der kan få mig op i de højere luftlag er Kanebo. Japanernes signaturbehandling indeholder silke-massage (no kidding), som en klog mand tilbage i 1887 fandt ud af kunne blødgøre, forfine og ensarte huden. At silkeprotein ikke er det rene hokuspokus er blandt andet dokumenteret i Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry (jan 1998, s. 145–147). Behandlingen skydes af med et dobbelt renseritual og derefter en virkelig, virkelig lang massage inkl. akupressurtryk og drænagegreb, der – tror jeg – vil sende de fleste til trancheland. Peelingen foregår med enzymer (altså nul korn), og mens masken gør indtryk, bliver hænderne masseret, indsmurt og trukket i bløde silkehandsker med bøjelige kobbertråde. Og gæt hvem der har sovet med de handsker på siden?

SNUP TIPPET: Til ønskelisten anbefaler jeg Kanebo-handskerne (149 kr.) plus deres økologiske Spongechief, som er et hit af en vaskeklud af naturgummi og silke, der føles som blødt vaskeskind (95 kr.). Og hvad angår flere topbehandlinger, så  er nordjyderne heldige at have Den Syvende Himmel (her gør de alting plusplus). Bor du i Aarhus, er Guldsmedgade den rene velværevej, hvor du får meget for pengene. Enten i REN’s signaturbehandling hos Naturskøn eller dermalogicas wondertreat lige her.   

Stay tuned for 1) Anti-ageing medicine (uha), 2) Ling, love & like, 3) Et Origins vidunder som gør en forskel. Hver dag 4) En skønhedshemmelighed fra Ole Henriksen…og en noget anderledes konkurrence.  

For Kanebo-behandlinger tæt på dig:  tlf. 40231911

06/11/2012
Undgå kragetæer og plissélinjer omkring øjnene
09/11/2012
Ville du turde?

Kommentarer

 • Nipuni Julie

  Jeg har også kommentarer til Baby Feet:
  Jeg synes det er en genial opfindelse! I starten synes jeg ikke der skete noget som helst, men jeg vil anbefale dig at tag fodbad et par dage efter og skrubbe det døde hud af. Og det er altså FLAGER vi snakker om. Det virkede virkelig godt for mig og så snart jeg kommer til Danmark igen skal jeg have købt nye. Kan varmt anbefale det!

  12/11/2012
 • Kære alle,

  1000 tak for jeres ord!

  @ Birgitte B – jeg lader Brittas ord stå. Selv er jeg mest til Matas hælkur.

  @ Charlotte K – prøv Matas hælkur til 60 kr.

  @ Heidi & Jane – tak til jer begge;)

  @ Pia – og de skal jo være gode. Gaverne til os selv…

  @ Ann-Marie – hvis du ringer på nummeret nederst i indlægget får du den Kaneboforhandler, der er tættest på dig.

  Stor hilsen Anette

  09/11/2012
 • Ann-Marie

  Lyder spændende… Men hvad gør de handsker?? Vil gerne købe vaskekluden, men hvor??

  08/11/2012
 • Pia

  Lige et lille tip.
  I taxfree i lufthavnen kan man købe Kanebo sponge chief til 76 kr.

  Tak for alle fristelserne er på siden, må vist forære mig selv en gave til jul i år 😉

  08/11/2012
 • jane weiss

  Hej
  Kan virkelig anbefale babyfeet, er meget effektiv og holder hvad den holder. Helt nye fødder.

  08/11/2012
 • Heidi

  Åh, jeg kom da lige til at svæve hen her på jobbet 🙂 Du er så godt til beskrivelser Anette. Klud og handsker er tilføjet ønskeseddel, den er lang efterhånden.
  Fugt shake er fra Sephora. Man shaker vand og noget pulver og så har man en fantastisk fugtmaske. Og jeg ææælsker fugt masker.

  08/11/2012
 • CharlotteK

  Kanebo behandlingen lyder lækker. Et sjovt billede jeg dog får, når jeg tænker på de handsker og at du sover med dem, Anette! 🙂
  Og Babyfeet – hvad er det?

  08/11/2012
 • Britta

  @Birgitte B – Jeg har prøvet Babyfeet.

  Det tager en uges tid før det endelige resultat viser sig – en lídt underlig fornemmelse at skulle tømme sine strømper for “affald” i løbet af den uge, for der ryger virkelig noget overflødigt af. Så det virker helt bestemt. Dog skal du nok regne med at skulle efter det 2 gange hvis du er hårdt angrebet for der kan være små områder, der ikke har fået nok.

  08/11/2012
 • Jeg er ‘tuned’:-)
  Vil også høre om du eller andre har nogle erfaringer med hjemmebehandling af fødder. Virker det der ‘babyfeet’-ting?

  08/11/2012