fbpx

Less er ikke more. Ikke altid i hvert fald.

cid_20283cb4-f89c-415c-878b-f110ec0b2f59domain

Igen og igen hører vi less is more-melodien. Også her på bloggen. Men i dag skal du få det modsatte. Nemlig beviset på, at for meget af det gode også kan være godt. Helt konkret seks år bedre end dåbsattesten viser. Hvis man altså går op i den slags. Og det gør ham her. Kenneth Adelhardt hedder den nydelige herre, som er en drøndygtig makeupartist, der interesserer sig for kolorit og farver, men mindst lige så meget for hud. Lækker hud. Og i den sags tjeneste dyrker han overdrivelsen. Det vil sige i stedet for at tage de anbefalede to Imedeen hudtabletter, snupper han fire. I stedet for tre dråber olie på huden, lander der seks. Und so weiter. Det har vi altid grint af. Lige indtil sidste fredag, hvor vi var på optagelse med en hudekspert, som nappede ham i hageskindet og analyserede huden. Og hvad sagde hun så, tror du? Hun dømte det pæne betræk til at være 34! Altså 34 år og ikke de reelle 40.

SNUP TIPPET: Jeg ved, at Kenneth udover sit dobbelt-op-princip har et religiøst forhold til SPF, ligesom han afskyr sukker og røg – men derudover vistnok har et meget sjovt liv.

NB1: Har du andre eksempler på, at overdrivelse holder?

NB2: Onsdag kommer den lovede opfølgning på mandagens hudtips

11/10/2010
Friske insider hud-tips på en mandag
13/10/2010
Der er måske nogen, som har friskere hud end dig. Vil du vide hvorfor?

Kommentarer

 • NB1: SØVN, siger den semi-stressede yogini.

  13/10/2010
 • Nipuni Julie

  Jeg har mødt og arbejdet sammen med Kenneth. Hans hud stråler, ligesom hele hans personlighed. Et varmt og rart menneske, som har den fineste hud. Måske fordi han ikke følger ‘less is more’ ?
  Jeg er enig med Kenneth og snakkede så sent som igår omkring ‘less is more’ med en Make Up Artist og vi var begge enige om at det bestemt ikke er i alle tilfælde. Jeg er især meget vild med ekstra kropsolie og lipgloss og kan sagtens tilslutte mig Kenneths ord.

  13/10/2010
 • Eksempler på at lidt er godt, men mere er endnu bedre…
  K Æ R L I G H E D.
  Frans af Assisi har sagt, at: “Alt hvad vi nogensinde gør, sker enten af kærlighed eller i søgen efter kærlighed.” Kærligheden til hinanden og til os selv, kan vi vist ikke få nok af.

  12/10/2010
 • Helle

  Kære Karin,
  jeg skynder mig at blande mig. Jeg har kendt Imedeen siden start 90’erne, hvor jeg havde dem som kunde på det reklamebureau, jeg arbejdede på som tekstforfatter – og jeg måtte sætte mig ind i ALT omkring dem for at skrive for dem, så bare kom an, hvis du har flere spørgsmål. Jeg har selv taget dem lige så længe (altså omkring 15-20 år), og jeg er lige så overbevist om den positive effekt som Kenneth. Farlige? Ikke spor mere end en vitaminpille. Derfor har jeg dem også i mit Bathroom på swww.slowfashionhouse.com – her finder kun mine personlige præferencer vej, og jeg mener virkelig, det er effektiv beauty. Jeg har også fortalt mine læsere om dem mange gange i de 14 år, jeg har været skønhedsjournalist på ALT for damerne. No worries!
  KH Helle

  12/10/2010
 • Håber han har et sjovt liv, virkelig. Og enig pæn hud. Øhhh du må hjælpe mig, Anette, de der imedeen tabl. – jeg bliver utryg når jeg foreslås at spise tabletter for at få sund hud. Er det overhovedet bevidst at de ikke er kræftfremkaldende osv. Hvad mener du/hvad ved du? Og har du god erfaring med dem? Som du nok fatter mellem linierne så er jeg mere til at at indtage kost/drikkelse og øko cremeprodukter end proppe mig med tabl. Kh karin

  12/10/2010