Lidt Madonna er de fleste vel?

foto: Miguel Reveriego

foto: Miguel Reveriego

THE VISAGE kalder Aveda forårsstilen, som deler navn med det romantiske band af samme navn. Et råt klip med masser af bevægelse og masser af afbrudte ender men med elegancen i behold, som det kunstneriske overhoved hos Aveda Academy i London siger (Erminio Fiocca). Længden er som en tre uger gammel klipning og altså ikke nyklippet – og farven er hentet fra et tidligt 90’er sprællemandsland, hvor Material-Girl-looket herskede. Her med et opdateret touch.

SNUP TENDENSEN: Hvis du går efter blød finish + bevægelse + mat-på-den-lækre-og-naturlige-måde, så er Avedas Light Elements Shaping Wax til umanerlig god hjælp (og dufter tilmed himmelsk).

Hvad synes du?

17/02/2010
Sej kvinde
19/02/2010
Hattehår, hentehår og hedeture

Kommentarer

  • marie

    Farven kan jeg også have det lidt svært med, men selve frisuren har tydeligevis mange muligheder. Tak for inspirationen.

    20/02/2010
  • Lone

    Synes det bliver for blegt, de hår…

    20/02/2010

Kom med kvit & frit på Beautyspace-holdet

Uafhængig skønhedsformidling for dig, der vil have dokumenteret viden om hud, hvad-virker-guides og hvordan fejlkøb undgås. Kun ord der gør dig klogere - og nå ja, besked som den første, når månedens Book’n’Beautyboks udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.