fbpx

Lidt skønheds-KRAGE er de fleste vel?

ny-ny-ny-fem

De er altså søde ude i det store glashus på Havneholmen. Sådan virkelig. Og hvis jeg boede tættere på, ville jeg hoppe derover til kaffe hver dag. Se nu bare Femina som skriver pænt om Beautyspace på hele to sider. Så pænt at jeg i aftes lidt henslængt lod bladet ligge fremme ved middagsbordet. Arj altså, det er da synd, at de skal kalde dig en skønheds-KRAGE, lød det fra ældstebarnet. Han har heldigvis mange, mange skoleår tilbage. Hvis du ikke orker at løbe ned i bladkiosken, så handler artiklen ultrakort om, hvorfor jeg blogger (det kan min far nemlig stadig ikke se pointen i) plus lidt dos and don’ts – ikke indenfor skønheds-krageri, men bloggeri.

VIL DU VINDE? Hvis ikke du allerede er med i den store creme-til-et-år eller spaahhh-turs-konkurrence, hvor vinderne afsløres tirsdag efter pinse, kan du nå det med et klik her.

NB: Måske tænker du, om der er gået påske-kylling i min header? Det er der ikke. Jeg har bare kastet mig over et godt råd fra Christian Stadil (som sagde, min header var for generisk, hvilket er et pænt ord for kedelig og ligegyldig – og hvem vil være det?). Gør den trend-moving, tippede han. Så here we go med skiftende beauty-trends, du længere nede på sitet kan få en uddybning af. 

09/06/2011
VIND creme til det næste år eller en deluxe spabehandling for to
14/06/2011
Deler din solpudder lussinger ud?

Kommentarer

 • Kit

  Der går LANG tid imellem jeg køber dameblade, de har en tendens til at have de samme reklamer, men jeg er da glad for, at jeg fik købt Femina, og dermed stiftede bekendtskab med skønheds kragen Anette 🙂 Dejligt at have en “side” hvor snakken går frit og uhindret om stort set alt :-)og hvor der er tips og ideer, som rent faktisk kan bruges af “normale” kvinder. Tak Anette.

  13/06/2011
 • Øv, kan man ikke læse artiklen online? Jeg vil vildt gerne læse den, men gider ikke gi’ penge for et blad – bli’r nemlig som regel altid skuffet over de dameblade. 🙂

  13/06/2011
 • Dorthe

  Ihh, jeg må da bestemt have fat i Femina, så jeg kan se, hvad de så smukt skriver om dig, Anette. Tak for tippet.
  Sikkert dejligt med råd fra Stadil, og forandring fryder da også (for det meste). Men husk nu, at: we like it the way you/it are/is… 🙂

  13/06/2011
 • Tillykke m Femina omtale! Du er min yndlings beautyblogger:-)
  Hellere Krage end måge. Eller struds. Eller grib!
  Du er krage dælme skøn! God pinse til dig og din mage og jeres børn;-)

  12/06/2011
 • Skønne krage…. med den bedste blog… Er dig stadig (evig) taknemmelig for den origins creme… Sådan et first aid hver morgen og perfekt til udendørs arbejde, hvor man alligevel godt lige vil være nydelig… (jeg gentager mig selv – men den er altså bare god!)
  Kh Maria

  11/06/2011
 • Anette J

  Hørte lige en sige i dag, at blogge er ligesom at have en køkkenhave, for der skal hele tiden luges, vandes og holdes øje. Og i dét billede passer en krage jo perfekt:)

  11/06/2011
 • Amalie E

  dejligt at få sit daglige skud beauty-fix her i læseferien! 🙂 inspirerende og informerende på samme tid – kan det være bedre?

  11/06/2011
 • @Dorthe K – lad mig se den please. Mail, mail, mail….
  @Susanne – 3 komplimenter på 2 linjer. I love it!
  @Susan – den citron altså. Imponerende blog-hukommelse.
  God pinse.
  kh A

  11/06/2011
 • Susan

  Hihi, ja et strålende og sjovt eksempel på det lille bogstav der gør en verden til forskel … :o)
  Og flot flot header 🙂 Der er nok nogen ved Chanel der så din blog med Citronmånen dengang… 😉

  10/06/2011
 • Ha ha, Anette – jeg havde jo ALDRIG nævnt det, hvis ikke det var fordi det er flere måneder siden og at alle derfor har glemt ALT om det:-)
  Men god PR er så fuldt ud velfortjent!!! Hav en skøn og solrig Pinse!

  10/06/2011
 • Fed blog! Så glad for at jeg fandt den 🙂

  Milana fra modeverden.dk

  10/06/2011
 • Susanne Jensen

  Hvis du er en krage, så er det i hvert fald en meget smuk en af slagsen. Smiler ved tanken om de små finurligheder der kommer fra børn :-)Fin Header. Femina må da vist hentes hjem til Pinsesolen.

  10/06/2011
 • Man kan sige meget om blogs og hvor er der mange kedelige af slagsen! Ærligt talt. Men sådan er det ikke her, så det er ikke mærkeligt at Femina skriver om Beautyspace 🙂

  10/06/2011
 • Dorthe Bloch

  Det blad må jeg da også lige have fat i.Glæder mig til, at læse det.

  10/06/2011
 • CharlotteK

  Ja, der solgte du så lige et Femina til mig! Glæder mig til at læse artiklen 🙂
  Og din nye header er fed – jeg kan godt lide den måde det hele hænger sammen på, altså med farve, produkt og snup tendensen. Godt tænkt!

  10/06/2011
 • Dejlig krage dér – og headeren er heller ikke tosset ;o). Kram

  10/06/2011
 • Den slags krage er jo absolut af den gode slags! Sejt med de to sider i Femina – dine to sider deri er jo 100 x bedre end mine fire:-)
  Kh Dorthe

  10/06/2011
 • AD

  Kra-kra søde A! Kan godt li’ det hele… 🙂

  10/06/2011
 • susanne

  Du kan tro vi skal ha det blad 🙂 stolt af dig – kan man klone dig ??

  10/06/2011
 • Salli

  Tillykke med den nye header og god pinse til totalt ynlings beauty kragen 😀

  10/06/2011
 • Nemlig! Stadil har ret og det nye banner giver bloggen lidt mere kulør, hvilket skønhed jo også handler om. Supergodt gået, søde Krage, og så hjertelig tillykke med den fine artikel. Dine nære kan sagtens være stolte af dig!

  Rigtig god weekend til du og alle dine læsere 🙂

  10/06/2011
 • Frederikke

  Fantastisk – tillykke med omtalen! Stort er det. Jeg ville personligt får det blæst op i posterformat, rammet ind og hængt op, så jeg kunne glæde mig over det læææææænge. Husk at laurbærblade godt må vare længe :o) Krage eller ej, så er det en kærlig titulering.

  10/06/2011
 • Man skal klikke nu 😀 Og min browser kan bedre li beautyspace nu 🙂

  10/06/2011
 • I love it!! Virkelig ;D Ved ik om det er meningen, men hvis man kører musen over den snup tendensen med lakkerier, så åbner den automatisk en pdf, ved ik om det er meningen? 🙂 Gik i hvert lidt kage i min browser da det skete 🙁

  10/06/2011
 • Du er den dygtigste skønhedskrage jeg kender! Jeg var hos Daniela i går og hold da op, hvor var hun sød og dygtig. De varmeste anbefalinger herfra, min øjenbryn er nu ovenud sommerklare!

  10/06/2011
 • kira

  You’re the best fuck rest, så må de andre godt kalde det krage, men vi andre kender sandheden!

  10/06/2011
 • Jess

  Fed ny header :o)

  10/06/2011
 • jeg vil glæde mig til at kaste mig over weekenden & femina og læse mere om dig! god weekend, anette – du er den sødeste & skønneste skønhedskage! tak for en gratis haps.

  10/06/2011
 • Jeg lagde med det samme mærke til din nye header – så det virker og den er super flot!
  God Pinse søde Anette 🙂

  10/06/2011
 • Der er ikke noget galt i at være en skønhedskrage, når bare man kan sit kram, og det kan du jo! Tillykke med de 2 sider. Jeg skal på en lang togtur i dag, så mon ikke Femina skal underholde mig?

  Klem fra
  mette

  10/06/2011