I’ll have what she’s having

Jeg lagde skam godt mærke til stylist-mama Tini Owild under BeautyspaceLive. For damens krop bærer bare tøj ekstra fikst. At hun oven i købet er stil-guru, danmarksmester i hurtighed og indehaver af SÅDAN en mave her, er vel så tilpas slemt, at opskriften må frem i lyset.

Tini, hvordan og hvor meget træner du?

Jeg træner tre gange om ugen á to timer. Ikke så ambitiøst som da jeg var i topform og medaljevindende til 400 m hæk og 4 x 400 m stafet. Er dog stadig dedikeret og stiller da også op til konkurrencer – og går efter guld. Et træningsprogram ser typisk sådan her ud:

 • Først lidt vægt med 4 x 25 mave, 4 x 15 ryg og 4 x 8 (50 kg) bænkpres.
 • Opvarmning med 8-7 minutter jogging rundt om stadion, koordinationsøvelser med 40 meter høje knæ, hælspark, løbespring og gadedrenge-hop. Derefter trappeløb, hink og hop op af trapper, så hækkehop over 76 cm høje hække for at blive spændstige og endelig stigningsløb for at komme op i fart.
 • Derefter korte sprint intervaller med 6 x 60 meter (alt hvad en kan trække) plus 2 x 30 meter og til sidst for at tage de sidste kræfter: 4x 40-60 meter med slæde, hvor du løber med en vægt hængende bagefter dig i en snor.

Hvad spiser du?

Jeg spiser 3 hovedmåltider, hvor min morgenmad er grove havregryn, honningristet mysli, rosiner, og hasselnødder med skummetmælk på plus et stort krus sort kaffe. Min frokost er 4 halve med pålæg eller omelet med tomater og rugbrød. Aftensmaden prøver jeg at variere mellem kød og kylling og dertil mozzarella, tomat, avokado og pasta eller kartofler. Jeg har en svaghed for lasagne og gryderetter som coq au vin og mørbradgryde. Jeg drikker altid vand i løbet af dagen og hygger med lidt vin og guf om aftenen. Lige for tiden er jeg vild med skumbananer.

SNUP TIPPET: Det kan godt være, hun ikke kan give os maven. Til gengæld er der gratisheder som style-video og kropsformsguide ved at hooke sig op hos Tini her. Og så fungerer hun i øvrigt godt som ophængt pynt på mit køleskab!

NB: VIND i skønhedsafdelingen her og der.

17/08/2012
Vind Donna Karans duftgarderobe
21/08/2012
Trenden der giver mening plus et par heldige Beautyspacere. Eller 12…

Kommentarer

 • Temmelig lækkert at sådan en flot dame har et normalt forhold til hendes måltider! 😉 Så er man ikke helt ved siden af; omend jeg nok bør supplere med mere træning end cykling i København!

  x

  27/08/2012
 • Det vildt motiverende! Er i øvrigt så glad for at læse din blog, den er så fin med en masse godt indhold og gode tips!

  22/08/2012
 • Anette Kristine Poulsen

  Kære alle,

  1000 tak for jeres gode ord.

  Charlotte K: suk, jeg sprang altid over atletik
  Anette J: blødere former er også smukt og selvom hun efterhånden er en kliché, så har Monroe ikke levet forgæves,
  Walkinrunout: Of course, helt forståeligt!
  Ditte H og Susanne: hvem behøver tæt-på kollegaer at grine med, når I optræder på bloggen?
  Stina og Kirsten V – enig i at det motiverer. Jeg tager det med mig, at der skal noget mere pres på min egen løbetur, som er endt som en luntetur.
  Birgitte B og Marie – tak for anbefalinger.
  Rikke – livet skal leves. Især i selskab med æblekage.

  Stor hilsen Anette

  21/08/2012
 • Kan også kun anbefale hendes bog om stil-typer – den er super god…

  21/08/2012
 • LouiseH

  Hold.da.op! Hun er jo drøn lækker…

  21/08/2012
 • Nå hun valgte nok ikke, som jeg, at spise den velvoksne klat æblekage som belønning for dagens motion! Gid jeg havde set billedet her, før jeg gik om bord. Øv. Meget pæn dame, der!

  20/08/2012
 • Marie Rasmussen

  SO HOT! Men hun kommer jo ikke sovende til det …

  Husk Coco Chanel film på DR2 i aften 🙂

  20/08/2012
 • Kirsten V Nielsen

  Hun er flot.
  Jeg er addicted to sport.
  Fysisk og psykisk er det helt fantastisk. Har man først prøvet at være i topform er det meget svært at acceptere at det går tilbage.
  Desværre kan tiden ofte været et problem.

  20/08/2012
 • Stina

  Hun er simpelthen top-lækker. De smukkeste arme… suk. Jeg noterer mig Tini’s no-nonsense forhold til mad og at hun virkelig træner igennem og presser sig selv. Meget simpelt egentlig (i princippet… i praksis kræver det sin kvinde), og supereffektivt. Det inspirerer og motiverer 🙂

  20/08/2012
 • susanne

  Det lyder jo som min mad plan
  kan så bare ikke forstå hvorfor jeg ikke ser sådan ud nu når jeg så løber 3 gang om ugen .
  Nååå måske fordi jeg er 51 og har fået 2 børn … se det du 🙂 det skriver du ikke noget om vel
  SMiler … men flot og klog er hun

  20/08/2012
 • Ditte H.

  Wauw, en six-pack!!!!!! Må man godt være dødelig misundelig på den!??
  Og må man også godt være dødelig misundelig over, at hun kan træne 3 x om ugen, se så fit ud og så have plads til at spise guf og drikke vin om aftenen???

  – Der når jeg også hen!!! Altså om et års tid …. – eller fem ….

  20/08/2012
 • Hun er lækkerheden selv 🙂
  – og Anette, jeg har “un-subscribeted” dine ellers fine mails, men kun fordi jeg altid når at læse dem på bloglovin (hvor jeg også følger med dig) før jeg får dem i mailen….
  Det er bare så rart, at have det hele samlet 🙂

  20/08/2012
 • Louise

  Fantastisk med en energisk kvinde med god appetit! Og sikke en mave -to die for!

  20/08/2012
 • Anette J

  Ja det må være let at klæde en krop med meget fast maveskind på og ikke mindst, når der gælder en bikini. Jeg synes dog, at der et plus at have lidt blødere former.

  20/08/2012
 • CharlotteK

  Sikke da en sindssygt veltrænet krop hun har! Lyder dog også til at det er hårdt arbejde at holde sig i form på den måde. Jeg kan godt huske da jeg gik til atletik som ung – det var hårdt med al den træning, selvom 60 m ikke lyder af så meget, så er det ufatteligt hårdt, når man har løbet den til max så mange gange:-)

  20/08/2012

Kom med kvit & frit på Beautyspace-holdet

Uafhængig skønhedsformidling for dig, der vil have dokumenteret viden om hud, hvad-virker-guides og hvordan fejlkøb undgås. Kun ord der gør dig klogere - og nå ja, besked som den første, når månedens Book’n’Beautyboks udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.