Lighten up…men av

laser

Hov, hvad skete der? For ikke mange uger, måneder (ok, måske år) siden var kinderne – mine kinder – sammen med resten af ansigtshuden helt klar, næsen lysende. Pludselig blev ord som mat og ujævn mere dækkende.

Vidste du, at det slet ikke er tørre, trætte linier i huden, der afslører, at 25-års fødselsdagen er holdt? De sande skurke er mørke solpletter, karsprængninger og store porer, der for alvor sluger lyset og lader ansigtet stå trist, mat og måske endda støvet tilbage. Jeg har testet laserlysets evne til at bringe klarhed tilbage i huden – og det kan du læse om i Dagbladet Børsen i dag (eller klik under ‘artikler’ øverst på bloggen).  Testen var ikke smertefri, kan jeg afsløre.

SNUP TENDENSEN: Der er ingen vej udenom den lyse, pletfri Mary-hud. Hvis budgettet er stramt, så brug dine penge på solbeskyttelsescremer, som fås i alle prisklasser. Faktor 15 om vinteren og 30 om sommeren. Derudover kan nogle ansigtsmasker lysne op – fx. fire ugers tålmodigt selskab med Avedas brightening intensive massage masque (må bruges to gange om ugen).

enbrightmasquenoexp

20/08/2009
Den der smører godt…
23/08/2009
Weekend-drømme

Beklager, der kan ikke kommenteres mere på dette indlæg