Lipgloss mod dårlig ånde

Da jeg i sin tid skrev for Jyllands-Posten, var der ansat en tegner, som gjorde nar af en creme. Det var ikke specielt pænt gjort, men jeg forstod godt, at fristelsen var uimodståelig. Skitsen opstod på grund af et produkt med en grøn og en pink lotion i to forskellige rør – men samlet i toppen. Løftet lød, at når du smurte den grønne på lår og balder, så ville fedtdepoterne herfra vandre op til barmen. Den pink gav blot fyldigere barm. All right. Tegningen viste så en kvinde, der ved en fejl havde gjort det omvendt, og derfor var endt med en enorm popo. Det var franske Jeanne Piaubert, der havde produktet, hvis navn jeg har glemt. Da jeg senere kontaktede firmaet med hensyn til et foto til en sol-artikel, smækkede de røret på. For Jyllands-Posten var de færdige med.

Historien er bestemt ikke den samme med Bliss. Det cool New Yorker-brand, som ud over at være nomineret i Danish Beauty Award 2013 opfordrer til, at spa skal være sjovt og derfor disker op med brownie-buffet og champagne frem for bladselleri og grønsagsjuice. Jeg bliver altid i godt humør af Bliss, og kan derfor tilgive dem meget. Også at de nu kommer med en lipgloss, der lover at hjælpe mod dårlig ånde. Glossen indeholder sheasmør, E-vitamin og altså et ’purifying breath complex’. Den kommer til maj, og nej, jeg har endnu ikke selv haft læberne i den.

SNUP TIPPET: Stay tuned for en Maren-konkurrence, et hudlæge-tip om pigmentpletter, æteriske olier (gode eller slemme) og en CC- og en BB-creme, som hitter hos mig lige nu. @Beautyspace finder du på Instagram, på Bloglovin her eller direkte i din indbakke her

09/04/2013
For huds skyld
11/04/2013
VIND!

Kommentarer

 • MetteG.

  Jeg er også helt vild med Bliss. Var så heldig på et tidspunkt, at jeg vandt en scrub og en bodybutter over hos Jo og det er simpelthen de mest fantastiske produkter. Jeg får simpelthen babyhud bagefter. Har luret på en opfyldning men helt billigt er dte ikke. Glæder mig til at høre om deres lipgloss – og til alle de dejlige ting du lover:-)

  10/04/2013
 • Browniebuffet – det var da genialt! Og fed humor med den tåbelige creme. Gad vide om nogen har troet på det? Jeg tror nu heller ikke på lipglossen mod dårllig ånde. Det foregår jo inde i munden!

  10/04/2013
 • Hehe – fin lille gimmick :)Men der er vidst ikke noget der slår en omgang tandbørstning 🙂

  10/04/2013
 • Gitte Salling

  Åh jeg glæder mig til at høre mere om CC creme.
  Er vild med BB, så jeg vil sikkert osse elske CC.

  10/04/2013
 • Tanya

  Åh, tips mod pigmentpletter ville være meget velset. Jeg tror ikke et klap på de forskellige brightening cremer (har prøvet). Og er så lidt nervøs for hvad sådan en lip gloss kan indeholde der skal hjælpe på dårlig ånde???

  10/04/2013
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Anne-Mette K – hahahahha, jeg ved præcis, hvad du mener. Hvilken farve VILLE passe til mænd?

  @ Louise T – jeg synes bare det er et morsomt claim, som man jo kun kan få bredere smil af.

  @ Birgitte B – jeg iler.

  Stor hilsen Anette

  10/04/2013
 • Anne Mette K

  Fantastisk – jeg håber den også fåes i en ‘farve’, der passer til mænd…
  Jeg glæder mig vildt meget til at høre om de æteriske olier!

  10/04/2013
 • Uh, glæder mig til at høre om det der CC-creme 😉

  10/04/2013
 • Louise T.

  Jeg er altid så forsigtig med produkter, der lover mig “en bedre verden” – nogengange misser man jo så netop miraklet 😉

  10/04/2013
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Kira – eller også en klistrende effekt, så man holder munden lukket.

  @ Rikke – ja, det er det, jeg kærligt lægger op til.

  @ Marie R – jeg holder også igen med tyggeriet.

  Stor hilsen Anette

  10/04/2013
 • Kira Bjørnestad

  Tænker også at de læber må have en kraftig duft, hvis de skal overføre dårlig ånde… Men fair nok, det skal have et forsøg 🙂

  Jubbii glæder mig til at høre om CC og BB!!!

  10/04/2013
 • Denne her kan næppe fjerne dårlig ånde, men blot overdøve den 😉

  10/04/2013
 • Marie Rasmussen

  Efter at du poppede nyheden om, at man kommer til at ligne hønserøv i ansigtet af at tygge tyggegummi, syntes jeg fatisk der har manglet et alternativ til hurtig fresh ånde … gad vide om dette er løsningen? Det skal prøves 🙂
  Det kunne jo også gå hen og blive den perfekte værtindegave (hø hø)

  Glæder mig til alle de spændende ting der skal ske på bloggen. LOVE IT 🙂

  10/04/2013