Lisbeth Østergaards negle-blonder

Jeg var Go’ Morgen-tidligt oppe i dag, og derfor var det en ekstra god fornemmelse at være i hænderne på makeup-artist-Johanne (tjek hende ud på min blogroll). Hun har nemlig altid tricks i tasken – i dag var det et tiltrængt øjenløft. ”Du får amerikanske øjne”, sagde hun fluks ved synet af min søvnmangel. Favoritredskabet er paletten fra Stila med de matte skygger – hold øje i kommentartråden for how-to. Og fordi det var så tidligt, fik jeg klattet mascara på kinden EFTER, al makeup var lagt. Måden Johanne fikser det, er ved at la’ det tørre og derefter fjerne unoderne med en tør og ren mascarabørste (kan købes). Genialt værktøj til noget, der kræver mere end en vatpind.

SNUP TIPPET: Selvom indslaget handlede om at være vinterstram, endte pausen i  neglesnak. For Lisbeth Østergaard er negle fashionista extraordinaire, så det basker. I dag havde hun blondekanter på – påsat med klistermærker. Ret tjekket, hvis du spørger mig.

27/11/2013
Kan jeg selv shoppe i pro-butikken?
01/12/2013
Så er vi i gang. Fra alle os til alle jer

Kommentarer

 • Anette Kristine Poulsen

  Sådan Johanne – mange tak!
  Kh Anette

  03/12/2013
 • Altså jeg kalder det den amerikanske måde fordi jeg lærte det på makeup skole “Over There” og har aldrig rigtig set teknikken herhjemme.
  Man lægger den mørke skygge i globen og toner den kun opad… hele låget forbliver lyst. Det giver en optisk effekt af en øjenløfter og fungere særdeles godt på tv : )

  30/11/2013
 • @ Anne – Du er sød! Tak.

  @ Mette – 1000 tak. Har du prøvet Shellac lagt på af en dygtig negleteknikker? Hvor i landet bor du, så kan jeg guide dig.

  @ Henriette – De øverste er Lisbeths og de nederste mine. Og JA til Johanne-kursus.

  @ Sanne – Du er også så negletjekket!

  @ Charlotte K – Uhhhhh …jeg var for smart i en fart der.

  Stor hilsen Anette

  29/11/2013
 • Du gør dig altid godt på det dersens TV!

  28/11/2013
 • CharlotteK

  Jeg lagde godt mærke til neglene i morges. Det så flot ud!
  Og så morede jeg mig over den lyse plet du fik duppet på kinden til sidst:-)

  28/11/2013
 • Der findes masser af stempelplader med blondemønstre som kan bruges på samme vis. Jeg har altid stemplet på skrå eller franske kanter, men vil da prøve at stemple på siden, for det ser toptjekket ud.

  Amerikanske øjne – glæder mig til opskriften. 🙂

  28/11/2013
 • Mette

  Hold op, nogle flotte negle. Gid det var mine, men det bliver det desværre aldrig trods Herôme etc. :-/
  Jeg så dig i morgentv – som sædvanligt et behageligt og vidende indslag 🙂

  28/11/2013
 • Henriette

  Wow, flotte negle!! Jeg kunne nu godt tænke mig at have Johanne her og give et kursus i makeup 🙂 Jo gør et fantastisk arbejde!!
  Har ikke set indslaget endnu, men det vil jeg da finde nu :-)Knus fra det blæsende Norddjurs!!

  28/11/2013

Kom med kvit & frit på Beautyspace-holdet

Uafhængig skønhedsformidling for dig, der vil have dokumenteret viden om hud, hvad-virker-guides og hvordan fejlkøb undgås. Kun ord der gør dig klogere - og nå ja, besked som den første, når månedens Book’n’Beautyboks udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.