fbpx

Liz…Liz…Liz

Skøn ambassadør for kampen mod brystkamp - Liz Hurley

Skøn ambassadør for kampen mod brystkamp - Liz Hurley

Hvad gør hun? Hvad er tricket? Hvad skal der til? …fløj det gennem hovedet, da jeg i 28 minutter stod overfor Liz Hurley. Eller det vil sige heldigvis sad vi ned, og dermed slap jeg for at skulle flakse med øjnene, som tilfældet var hos de forbipasserende hun stødte på fra elevatoren til presserummet hos Bloomingdales i NYC. For skulle de fokusere på kroppen, der er vanvittig godt skruet sammen: Myndeslank uden hverken stankelben eller modeltynde arme, bare klædelig Marilyn Monroe-fylde og en selvsiddende barm. Eller på ansigtet med de perfekt malede øjne, der suger en ind i et symmetriske og velbalanceret ansigt. Et ansigt der i øvrigt er en multimillion $-forretning, fordi hun på 15. år er model for Estée Lauder. Selvom emnet var brystkræft (som hun er ambassadør for) faldt der også et par skønhedsfif af…

SNUP HURLEYs TIPS:
1. Radiator-varme er blandt hudens største fjender, fordi al fugt suges ud, så det vitterlig ses (det bliver en kold vinter).
2. Det klær’ de fleste at lysne lidt op – inkl. mig selv – og derfor er lyse læbestifter og glosser et sikkert valg (så meget for sæsonens blodrøde læbestift).
3. Vær glad, lade være med at undervurdere søvn og hold godt fast i din fugtighedscreme – og brug den. Alt sammen i den nævnte rækkefølge.

01/09/2009
BLACKout
03/09/2009
Eksotisk massage

Kommentarer

  • Elisa Lykke

    ÅH hvor er du HELDIG at have mødt den lækker-smækre kvinde som ser evig ung ud. Tak for 3 fede brugbare stjerne tips 😉

    03/09/2009