Løb. Søren Hedegaard er på Hovedbanen

MACartistryNY

Det er nu, du skal af sted, hvis du vil nå at have ansigtet i hænderne på landets makeupartist extraordinaire, Søren Hedegaard. Og blandt andet se, hvordan smokey eyes laves med pastelfarver. Der er live demo på scenen under Uret på Hovedbanen, hvor der kan følges med på tæt hold, når Hedegaard deler ud af komplimentmagneter, fif og færdigheder. Der er tale om det, MAC kalder en Instant Artistry Event fra den 15.-20. Juni, men hvis du spørger mig, burde det være en permanent ting. For pulsen fra landets vel største trafikpunkt blandet med farvegalskaben i de sorte krukker er et cool match. På standen bliver du modtaget af en beauty concierge og kan vælge, om du på egen hånd vil udforske makeup guides på iPads eller have en en-til-en session med en af MACs makeup-artister. Søren Hedegaard er der kun i dag fra klokken 13-18, men der er også åbent lørdag fra 8-16. Eventen er gratis.

VANDT DU CAUDALIE? Stort tillykke til: Chanette Jacobsen, Camilla Kruse, Charlotte Arp, Ilse Kirk, Lone Glenstrup, Tanja Maria Laursen og Rikke Eke. Venligst send din adresse direkte til Caudalie på mail: mgr@spasupply.dk. Også kærligt  tillykke til trøstepræmievinderne: Peggy Meyer, Lisbeth Brünings og Karoline Lundberg. I bedes sende jeres adresse til mig på open-mind@mail.dk

@beautyspace på INSTAGRAM

17/06/2015
Du kan godt glæde dig
22/06/2015
Og så græd jeg

Kommentarer

 • @ Rikke E – Stort tillykke. Mange hilsner anette

  22/06/2015
 • @ Karoline – jeg har dig! Stor hilsen Anette

  22/06/2015
 • Karoline L

  Ihhhhhj – sådan noget info burde man få fra dag ét 😉 Når det desværre ikke… Men er vild med at have vundet trøstepræmien ! (Har du allerede fået min adresse?)

  //K

  PS: turen går til Spanien onsdag – LOVER! at huske solcreme og skygge <3

  Pps: du er den eneste blog jeg læser hver dag 🙂

  19/06/2015
 • Gud, det er mig! Eller…det er ikke mig, der er Gud, men mig der har vundet Claudalie. Det glæder jeg må SÅ meget til at prøve. Tuuusind tak! Og god weekend!

  Kh Rikke

  19/06/2015
 • @HeLene – Løb. Du kan nå det.

  @Dorthe – Du må på toget.

  @Charlotte K – Det er jo lørdag i morgen.

  Stor hilsen Anette

  19/06/2015
 • CharlotteK

  Hvem der bare havde lidt tid til en smuttur til KBH…

  19/06/2015
 • Dorthe

  Åh hvor fedt – Søren Hedegaard for the win! 😀 Hvor er jeg dog ked af, at jeg ikke er i Kbh idag. Herligt event ellers.

  19/06/2015
 • HeLene

  Tillykke til vinderne!

  Og jeg håber jeg kan tage forbi hovedbananen og se showet.

  19/06/2015

Kom med kvit & frit på Beautyspace-holdet

Uafhængig skønhedsformidling for dig, der vil have dokumenteret viden om hud, hvad-virker-guides og hvordan fejlkøb undgås. Kun ord der gør dig klogere - og nå ja, besked som den første, når månedens Book’n’Beautyboks udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.