fbpx

London calling

Selvfølgelig er blå øjenskygge for alle

Selvfølgelig er blå øjenskygge for alle

Som skønhedsmekka er London langt fremme i stiletterne (både som en af  MACs store legepladser, hvor lyseblå øjenskygge aldrig har været forbeholdt kvinder…og som hjemland for Burberry, SpaceNK, this works, Nude, Stella og ….listen er lang). MEN lige nu er mit hjerte mættet af 3 oplevelser, som alle fandt sted i går på under 24 timer. I London:

1. The Groucho Club i Soho, som er klubben alle taler om, og hvor alle gerne vil være, men ikke lukkes ind. Som Groucho Marx sagde: “I don’t want to belong to any club that will accept me as a member.”
2. Underskriften (ok, autografen) på kortet tilhører en person, som snart kommer til at dufte voldsomt godt (stay tuned – flere detaljer om få dage)
3. Skyhøjt arkitektur: The Gherkin – hvorfra det er muligt, efter kropsvisitering og et flyvesikkert tjek, at se hele London.

SNUP TENDENSERNE:

1. Udover at London opleves bedst til fods, så lad ikke Cladia Schiffer, Gwyneth Paltrow og Tara Palmer-Tomkinson være alene om at køre rundt i de hippe miljøvenlige Toyota Prius-biler. Book en køretur med taxafirmaet Green Tomato Cars, som transporterer kunderne rundt på klima-chic vis (greentomatocars.com)
2. The Groucho Club kræver forbindelser (i mit tilfælde en ex-teenage-kæreste på lønningslisten), men tjek Dean Street Townhouse, The Lab Bar og Qvo Vadis for den særlige klubagtige London-stemning.
3. Afsæt tid (og ikke nødvendigvis penge) i Selfridges’ parfume & kosmetikafdeling. Her fikser de uden beregning din makeup, ordner dit hår og tilbyder dig at smække fødderne op, mens de fugtmætter dine kinder med nye øko-cremer. Personalet, som der er meget af, gør det hele med et smil (og måske et lillebitte håb om salg).

Kort som dem her kan ingen få for mange af...(mit er fra June på The Groucho Club)

Kort som det her kan ingen få for mange af...(mit er fra June på The Groucho Club)

Har du et godt London-tip?

09/02/2010
De udvalgte…
12/02/2010
Lakket til af forår

Kommentarer

 • Åh, hvor lyder det fuldstændig velfortjent, Anette. Og sikke vilde ting at nå på 24 timer;) Jeg håber sådan, du nyder det en masse. Jeg er jo fuldstændig pjattet med gamle ting, så Portobello Road Market er klart et af mine yndlingssteder i London. I samme område er der ligeledes nogle magiske vintageshops, hvor timerne og pengene sjovt nok forsvinder i takt med hinanden.

  11/02/2010
 • Lone

  GLEMTE at sige at hvis jeg var håndtyder, så ku’ jeg lure den autograf af…men det er jeg ikke ;o)

  11/02/2010
 • Lone

  Jeg ELSKER MAC’s vildskab i London…hvorfor copypaster de ikke det lidt mere i DK?

  11/02/2010