Løsningen

Jeg har været ved Vesterhavet på miniefterårsferie, og havde aftalt med mig selv ikke at tjekke blog. Men altså. Hvem kan stå for et læser-engagement som det her? Ikke mig. Jeg blev både rørt og ramt. For I tror, jeg er flinkere, end jeg i virkeligheden er. Bare se her:

35% af jer troede, jeg betalte og gik (nr. 4)

43% af jer troede, jeg foreslog hotellet at afprøve behandlingen (nr. 3)

04% af jer troede, jeg gav drikkepenge og nix weiter (nr. 2)

18% af jer troede, jeg klagede og nægtede at betale (nr. 1)

Det spøjse er, at cirka 10 pct. flere af jer ville have valgt nr. 1 uden slinger – altså nægtet at betale. To af jer ville have afbrudt behandlingen undervejs.

Jeg valgte nr. 3 med ordene: ”Der er sikkert tale om en misforståelse, men jeg vil gerne foreslå, at I afprøver den pågældende behandler.  Mht. betaling vil jeg lade det være op til jer”.

Som Sonja rigtigt skrev, så er det ikke noget at bruge mere krudt på. Min velværekonto er atter fyldt op efter en 80 minutters massage på Romulus. En detaljespækket oplevelse med lune håndklæder, algemasker, gode olier og en nærværende massør, der vidste præcis, hvor det trykkede.

SNUP TIPPET: Service er en sjov ting. Når den er der, bliver jeg overvældet af en næsten venskabelig taknemmelighed. Og fortæller om det til alle. Som når jeg af og til flytter mit kontor til Munkebjergs cafébar (fordi jeg ofte har ventetimer i Vejle), kun køber to kopper kaffe men optager bord og stol i tiiiimevis – OG der så kommer en ung tjener og byder på gratis kager og spørger, om jeg vil sidde tættere på et stik.

NB: Må jeg foreslå, at du tjekker tabletversionen af Beautyspace i dag? Også i dag. Det gør du ved at trykke på iPad-ikonet herunder…også selvom du sidder ved en computer.

@Beautyspace på Instagram // Beautyspace på Bloglovin’

17/10/2013
Min værste behandling til dato
22/10/2013
Det er dig, de slås om

Kommentarer

 • Tina Irene Povlsen

  Du er en mester i at udtrykke dig så ganske diplomatisk. – Dog er jeg sikker på, at dit kropssprog har understøttet din formidable formulering. 😉

  28/10/2013
 • Jamen, jeg tror faktisk bare, at du er vildt flink og rar! 😉
  Synes det var et godt og diplomatisk svar du kom med!
  Kh Maria

  24/10/2013
 • Cille

  Hej Anette…

  Mandelolie – det var garanteret det jeg kunne huske! TAK!

  23/10/2013
 • Lene

  Yes!!!! Så ved en søster et eller andet! Jeg kunne jo sagtens underholde med nogle historier der underbygger at jeg SLET ikke var i tvivl om 3’eren….. Synes det var et godt move med lige at lade dem selv bestemme hvad de synes du skulle give!
  Knus

  22/10/2013
 • Har da tabletversionen på Bloglovin’, går aldrig glip af noget, smukke. Tror nu stadig på at du er superflink, selvom du åbenbart også er menneskelig. 😉

  22/10/2013
 • Dorthe

  Haha… Virkelig god stil dér Anette – godt gået, og sikke en fair kunde du er.

  I øvrigt skal jeg til Skallerup (på firmatur) den kommende weekend, hvor jeg også klart skal snige mig en tur i Romulus. Måske jeg endda skulle kaste mig ud i en massage også. 🙂

  22/10/2013
 • @Ragga – Du kan da også spotte forskellen på de kornsorter som ingen anden. ER det byg ??

  Stor hilsen Anette

  22/10/2013
 • @ Pernille S – Marrocanoil er primært silikone og indholdet er fint i spidser til at sikre håret (især langt) ikke filtrer. Jeg mener ikke overdreven daglig brug af silikone i håret er suuuuper godt og nej, slet ikke i ansigtet i de mængder. Tak for de pæne ord.

  @ Frederikke – Du har ret. Maden er fin. Jeg ved ikke, om det var en suite (tror det ikke), men jeg har boet en enkelt nat på et værelse med den udsigt, du nævner. Og kunne godt være blevet længere.

  @ Karin – Super. Argandia har også en fin af slagsen.

  @ Karoline – Jeg deler et link indenfor 24 timer. Du kan allerede nu købe billet hos Sephora til 100 kr. til d. 31/10…inkl. goodiebag und alles.

  Stor hilsen Anette

  22/10/2013
 • Karoline Lundberg

  ps. Kommer der snart diverse tilmeldingsmuligheder til dine kommende events ? 🙂

  //K

  21/10/2013
 • Karoline Lundberg

  Du er sådan lidt sej i det ! Jeg havde nok hidset mig op 😉

  21/10/2013
 • Karin Pihl Rasmussen

  Cille. Matas har faktisk en rigtig fornuftig argan hår olie. prøv dem. jeg blev meget positivt overrasket:-)

  21/10/2013
 • Godt gået…
  Sikke en fin udsigt, er det bygplanter du ser på???

  21/10/2013
 • Frederikke

  Munkebjerg er et skønt sted i uskøn forklædning. Elsker som du beliggenheden og de skønne ansatte på hotellet. Må give dig ret i, at firserne ikke er passeret uden efterveer for bygningerne, men prøv engang deres Tree Top suite. Elevationssenge sørger for, at du fra sengen kan se ud over trætoppe og fjorden – det opvejer helt sikkert det tunge look i receptionen og restauranten. (Som iøvrigt er glimrende) 🙂

  21/10/2013
 • Pernille Sparsø

  “Stand up for your rights” er et passende motto på dig Anette. Flot gået!
  Mht. Maroccanoil hårprodukt tænkte jeg det da kunne være super til ansigtet, når det nu skulle være så sundt og nærende for håret? Oh ve! Omgående kraftig rød hudreaktion som sved som bare … Men det var selvfølgelig før jeg opdagede Beautyspace.dk.! Takker for at jeg nu har min “egen private” skønhedsguide. Tak for alle dine kloge, sjove, og brugbare tips og tricks Anette:-)

  21/10/2013
 • Anette Kristine Poulsen

  Hej Cille,

  Jeg er ikke specielt glad for Maroccanoil, fordi jeg synes, der er for meget silicone i. Jeg er dog vild med den, hvis jeg skal til fest eller bare i en ruf have mit hår til at fylde. Normalt krammer jeg bare lidt alm. olie – fx mandelolie – ind i hårspidserne.

  Stor hilsen Anette

  21/10/2013
 • Cille

  Hej Anette. Jeg har ledt og ledt på dit site, da jeg er på udkig efter en afløser til min MOROCCANOIL – det vil sige. Jeg er helt vildt glad for den. Og den virker (bilder jeg mig i hvert fald ind – og tro flytter bjerge, og tørt hård), men jeg mindes at du har haft et indlæg om et billigere alternativ? Er det mig der husker galt, eller er der andre, der kan huske det?

  21/10/2013
 • @ Ibbe – Tak skal du have fra en, der elsker regnvejr.

  @ Dorte D – Endte med nul betaling. Munkebjerg hænger på nogle områder fast i 80’erne, men en pæn stor del af deres personale har et imponerende service-gen. Og udsigten bliver jeg aldrig træt af.

  Stor hilsen Anette

  21/10/2013
 • Tak for update – hvor var det godt, at du gjorde som du gjorde- du har integritet og slagkraft – I love it …

  Ib
  Ha en yndig mandag i regnvejr

  21/10/2013
 • Dorte Daugaard

  Ih, jeg har været spændt på at se, hvad du ville vælge 🙂
  Det lyder som en meget konstruktiv og venlig løsning, du endte med 🙂 Valgte de så at lade dig betale for det?

  Og wow en service, de yder i vejle! Jeg ser det ikke lige umiddelbart ske her i kbh…. 🙂
  Jeg bliver også så glad over god service!
  Thumbs up til Munkebjerg cafébar!

  21/10/2013